KOSOVO JE SRBIJA - SRBIJA JE KOSOVO

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

whitenicky

Buduća legenda
Poruka
39.521
Posto vidim da albanci samo ovde postavaljaju teme , evo da i ja dam neki doprinos ostvarenju NEZAVISNOG SRPSKOG KOSOVA
62075995.jpg
:))))

Pozdrav od SRPSKIH CETNIKA !!!!

whitenicky:
Posto vidim da albanci samo ovde postavaljaju teme , evo da i ja dam neki doprinos ostvarenju NEZAVISNOG SRPSKOG KOSOVA
62075995.jpg
:))))

Pozdrav od SRPSKIH CETNIKA !!!!
Nikice , bilderu, chetnichichu mali...poshto ti je ovo prvi put, ajd da te otpozdravim...mada nije po P[e]S....
Pozdrav srpckom chetinichichu od Albanskog Pukonvika...
PS/ Da li znas da se F18-tice koje su po prvi put se spustile na Batajnichki aerodrom... bile upravljane od 'nasih' ljudi...pitaj GShtab VJ...za imena pilota...Jusufe!

Ebra:
Ako zajedno [ MAKEDONIJA I SRBIJA ] chine EDAN CURAC, pa mozhe da bidne.....
pola EBACHINE....
Ti nikice, srbinu, chetnichichu, daj vrati se tvom poslu, bildaj...mozda ti izadje koja vijugica.....
koja ti je vezba promakla

Pa u zadnje vreme ne vezbam noge i ledja , poceo sam k i t u da vezbam da mogu bolje da vas k a r a m , @Anna Oxa ga je vec primila i @IIIyria nemoj da se trpas pre reda :))) !!!:lol:

Anna Oxa:
whitenicky:
Pa u zadnje vreme ne vezbam noge i ledja , poceo sam k i t u da vezbam da mogu bolje da vas k a r a m , @Anna Oxa ga je vec primila i @IIIyria nemoj da se trpas pre reda :))) !!!:lol:[/QUO

Mushkarci koji zhele rast mishica podsvesno pokushavaju da nadoknade malenkost.......
cega??? mozga....ili mozhda.....Niki ??? :shock: :shock:

Nije sve u velicini :)))) ima nesto i u tehnici . Jbo onog tvogo obrezanog , dodji na SRPSKU PRAVU K*ITU !!!

whitenicky:
Anna Oxa:
Nije sve u velicini :)))) ima nesto i u tehnici . Jbo onog tvogo obrezanog , dodji na SRPSKU PRAVU K*ITU !!!

Nece moci Ana doci na red pederu jer previse si zauzet svojim pederastim sunarodnjacima. A i nemoj tako da se izrazavas jer ce GRof tvoj pederski partner postati ljubomoran, vec sa te jednom opomenuo pederu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back