insanity_13
Iskusan
- Poruka
- 5.746
Zemlja nije okrugla,vec je u obliku geoida.Sta cemo sad Servante?Zemlja je okrugla !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zemlja nije okrugla,vec je u obliku geoida.Sta cemo sad Servante?Zemlja je okrugla !
Prvo,nikog ja ovde ne ismevam!Samim tim sto ne verujem da nas je stvorio Bog,ne cini me nimalo losijim covekom od tebe ili bilo kog drugog vernika!
Sta ja po tebi,cinim tako suprotno od tvog tumacenja Biblije?Po kojim delima si ti bolji covek od mene?Osim sto kazem da ne verujem u Boga kao tvorca i sto svoga muza i telesno volim?
Ne može se voleti telesno, samo duhom se može voleti, jer Ljubav je duh.
A ako misliš to što ga telesno zadovoljavaš, onda moram da Te razočaram, jer i pivo ga telesno zadovoljava, a pivo ne voli ikoga, jer pivo nema duha u sebi.![]()
Zna Servant o cemu govorim!Po njemu,sex je parenje,kada zelis dete!Ako ne zelis dete,nema sexa!

Moram priznati da mi se jako svideo ''CrnogDjavola'' odgovor...i da bi trebalo da razmislis o tome.Prvo,nikog ja ovde ne ismevam!Samim tim sto ne verujem da nas je stvorio Bog,ne cini me nimalo losijim covekom od tebe ili bilo kog drugog vernika!
Sta ja po tebi,cinim tako suprotno od tvog tumacenja Biblije?Po kojim delima si ti bolji covek od mene?Osim sto kazem da ne verujem u Boga kao tvorca i sto svoga muza i telesno volim?

Ne moras ti meni nista verovati...ali se zapitaj nekada da li te to telesno zadovoljstvo cini srecnom.Zna Servant o cemu govorim!Po njemu,sex je parenje,kada zelis dete!Ako ne zelis dete,nema sexa!
Ne može se voleti telesno, samo duhom se može voleti, jer Ljubav je duh.
A ako misliš to što ga telesno zadovoljavaš, onda moram da Te razočaram, jer i pivo ga telesno zadovoljava, a pivo ne voli ikoga, jer pivo nema duha u sebi.![]()
A šta je onda eros o kojem govori Sv.Isak Sirin?
Eros je duh, i ne zavisi od seksa, jer eros postoji bez seksa.
Da li postoji seks bez erosa?
P.S. Ne znam šta kaže Isak, nisam čitao.
Eros je preobraženi vid sexa.To je ono cemu hriscani koji su u braku teze.
Da,postoji sex bez erosa,ali to ne znači da je sex samo za radjanje dece i ništa više.
Kako stvari danas stoje, za rađanje dece nije više potreban seks.
Ostaje da je seks jedino za zadovoljstvo.
Da li seks gasi eros?
Seks, poslednje zadovoljstvo malog čoveka, koje se može ostvariti džaba, tj, koje išta ne košta.![]()

ljubav nije nikakav duh, nego elektricni impulsi u mozgu.Ne može se voleti telesno, samo duhom se može voleti, jer Ljubav je duh.
i to samo misionarska poza!Zna Servant o cemu govorim!Po njemu,sex je parenje,kada zelis dete!Ako ne zelis dete,nema sexa!
naravno!Ne moras ti meni nista verovati...ali se zapitaj nekada da li te to telesno zadovoljstvo cini srecnom.
Zašto toliko mrziš seks...da nisi inpotentan...![]()

Pa je li Bog sustina ili licnost ili grupa licnosti?
jel to neka sala???Bog nista ne radi na silu!
i to samo misionarska poza!
ostalo je, naravno greh...

nije.
samo je religiozan![]()
potop se desio pre starog zaveta, znani pre bilo koje "svete knjige"Ako cemo tako da razmisljamo, zamisli da je Bog sve stvorio i da moze da radi sta mu je volja!
Potop se desio, jer su se ljudi oglusili o Njegove reci.
ljubav nije nikakav duh, nego elektricni impulsi u mozgu.
ako ti se povredi odredjeni deo mozga, nema ni ljubavi....
ili vida
ili sluha
ili bola
......
bog je pogresio? kakav je to bog? bog amater?Ako cemo tako da razmisljamo, zamisli da je Bog sve stvorio i da moze da radi sta mu je volja!
Potop se desio, jer su se ljudi oglusili o Njegove reci. Mislim da je tada Bog svatio, da je pogresio, jer je nakon toga pustio dugu na nebu i rekao da nikad nece unistiti Zemlju! Covek sni, Bog planira! Bog od coveka zeli, molitvu, ljubav, humanost, solidarnost itd. I Noju su se smejali svi, govoreci da je lud sto pravi veliki "camac" na vrhu brda! Cak mu i rodjeni nisu u pocetku poverovali!