100 grama viška na vagi i diskvalifikacija!

Verovatno ima 1 decimalu npr ili g....
Da nam zenske sa foruma ne poblesave da je bas 0...mora da bude ali je eto 1g...
Nema tolerancije, meri se na 3 decimale (miligram) i nema tolerancije.
Na primer, poluteska je do 81kg, sto znaci da ako vaga pokaze 81.000 onda prolazis, ako pokaze 81.001 onda ne prolazis kao poluteskas, vec upadas u tesku kategoriju.

Traži da ti otvore pdf - između Istorije i Obrazovanja...na slovo M
I onda nemaš granica.
Stvarno si se zaebala ili zaebo , pokazala si ili pokazao da si muskomrzac....
Ali ko bi rekao na koju jeftinu foru......
Sad ti dzabe, mozes do sutra da se ljutis na druge....
Kao da je bitno zeni da li je protekcija nad muskarcem ili nad zenom....bitno je samo u tvom slucaju , ako si muskomrzac pa kazes sestre smo nije bitno evo ja cu da radim na svoju stetu...

Stvarno si se zaebala ili zaebo , pokazala si ili pokazao da si muskomrzac....
Ali ko bi rekao na koju jeftinu foru......
Sad ti dzabe, mozes do sutra da se ljutis na druge....
Kao da je bitno zeni da li je protekcija nad muskarcem ili nad zenom....bitno je samo u tvom slucaju , ako si muskomrzac pa kazes sestre smo nije bitno evo ja cu da radim na svoju stetu...

Ne mogu ja da budem muškomrzac jer ne lupetam da muškarci varaju, lažu, mažu...shvataš. Ma znaš ti to :lol:
A to što kažem da si ti kao pojedinac (i tebi slični) - mizogin (a tvoj narativ kroz svaku temu to potvrđuje), mene ne čini muškomrscem.
Džaba ti taj spin.
;)
Čine me mizogincomrscem, to da. Eto ako očeš baš da mi nakačiš nešto

Ne mogu ja da budem muškomrzac jer ne lupetam da muškarci varaju, lažu, mažu...shvataš. Ma znaš ti to :lol:
A to što kažem da si ti kao pojedinac (i tebi slični) - mizogin (a tvoj narativ kroz svaku temu to potvrđuje), mene ne čini muškomrscem.
Džaba ti taj spin.
;)
Nije spin nego argumenat za one koji znaju sta je logika i imaju sposobnost logickog zakljucivanja, nisam te ja navlacio da kazes to sto si rekao rekla...

A ovo sto ti radis je predrasude...ako pricas da zene nisu superiorne onda si mizogin...to su smesne stvari , salalalala...

Samo da znas, to je mnogo zaebanije sad...posto sad imam dokaz da si muskomrzac...sve do sada je bilo neprihvatljivost stavova ili utisak ili ovo ono..ali sad si gotova kao osoba, zenomrzac i to vise nema sumnje...

Samo da znas, to je mnogo zaebanije sad...posto sad imam dokaz da si muskomrzac...sve do sada je bilo neprihvatljivost stavova ili utisak ili ovo ono..ali sad si gotova kao osoba, zenomrzac i to vise nema sumnje...
U jeee, mnogo sam se potresla zboog moralne presude jednog mizoginista koji žene smatra glupačama, prostitutkama...dodaj po potrebi teme

U jeee, mnogo sam se potresla zboog moralne presude jednog mizoginista koji žene smatra glupačama, prostitutkama...dodaj po potrebi teme
To si sebe prepoznala, nisam ja za to da su sve zene iste....naprotiv, ja sam protiv toga sto ti i slicne tebi predstavljaju sve zene istim a muskarce mrze....

Evo ti primer ova tema..
Jesi li bila placi pi..... jel bi rastezali pravila kako vam volja....samo da sebe postavite u bolju poziciju...

Dok mi ostali drzimo neki standard, ti izvlacis svoje predrasude na sunce i povezujes ih ....

Pa zato sto se prijavila za tu kategoriju.
Teza kategorija je, verovatno, popunjena, uvek je ogranicen broj takmicara, a i jednostavno je takvo pravilo da za koju kategoriju se prijavis - ili se tu boris, ili vise srece na drugom turniru.
Pa nije tako , nego ima norma , ne moze da dodje i kaze hocu ovu....
nego iima niz takmicenja gde mora da postigne neki uspeh, prva 4 mesta da bi dosla u poziciju za oi, i to u onoj kategoriji koju je izabrala, zvanicno ako se necka, moze da ide u dve....za obe postigne normu...i onda moze da bira u kojoj ce...prema tezini trenutnoj..
Ali uzmi svoju kategoriju...ja imam mnogo jaci udarac nego za malo niza kategorija, iako verovatno ima neko ko ima isto jak udarac kao ja...dok u visoj , svi su mnogo blizi mom udarcu, neko i jaci...Ne znaci nista, moze mene da bije i onaj sa pola mog udarca...samo sto mora da se pazi ...klasicna dilema koju ces kategoriju ...brza manja ili jak udarac veca kategorija...
Ko misi da je 9kg mala razlika, nije ...uzmite 90 i 100 kg...jel isto biju , ne....

Back