Stedza
Iskusan
- Poruka
 - 6.005

:shock:
Dylan je ziv...
krenulo vas je8-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:shock:
Dylan je ziv...
1. Chuck Schuldiner
2. Euronymous
3. Jon Nodtveidt
4. Cliff Burton
5. Darrell Dimebag
6. Dave Wayde
7. Dead
8. Bon Scott
9. Fredie Mercury
10. John Bonan
Elvis,Barry White,Freddie Mercury,Roy Orbison,Bob Marley,James Brown,John Lennon,Toma Zdravkovic,Nesa Radulovic(poslednja igra leptira)..kompozitore klasicne muzike..i muzicare 50-60-ih godina.
Pa kad a bi ozhiveli Cobaina on bi se ponovo ubio.

Jim Morrison
Janis Joplin
Jimi Hendrix
John Lennon

Moram da navedem primer EKV, cak 3 clana odose na onaj svet, mladai mogli su jos mnogo da daju.
Milan Mladenovic - kazu da ju umro od raka pankreasa
Margita Stefanovic - mogla je da bude arhitekta, da se bavi ozbiljnom muzikom, ali izabrala je EKV i drogu. Zivela je na Vracaru, a umrla u garazi u Borici ili nekom slicnom predgradju zaboravljena od svih. Njena smrt me nekako najvise pogodila, od smrti svih muzicara koje sam slusala.
Bojan Pecar
Hvala vam i pocivajte u miru. :-|
Moram da navedem primer EKV, cak 3 clana odose na onaj svet, mladai mogli su jos mnogo da daju.
Milan Mladenovic - kazu da ju umro od raka pankreasa
Margita Stefanovic - mogla je da bude arhitekta, da se bavi ozbiljnom muzikom, ali izabrala je EKV i drogu. Zivela je na Vracaru, a umrla u garazi u Borici ili nekom slicnom predgradju zaboravljena od svih. Njena smrt me nekako najvise pogodila, od smrti svih muzicara koje sam slusala.
Bojan Pecar
Hvala vam i pocivajte u miru. :-|

Meni je najvise ipak zao samog Milana:-(. Mislim da je on kao covek bio najbolji...A sve cetvoro su bili mnogo dobri muzicari.