10 muzichara koje bi ste oziveli

Moram da navedem primer EKV, cak 3 clana odose na onaj svet, mladai mogli su jos mnogo da daju.
Milan Mladenovic - kazu da ju umro od raka pankreasa
Margita Stefanovic - mogla je da bude arhitekta, da se bavi ozbiljnom muzikom, ali izabrala je EKV i drogu. Zivela je na Vracaru, a umrla u garazi u Borici ili nekom slicnom predgradju zaboravljena od svih. Njena smrt me nekako najvise pogodila, od smrti svih muzicara koje sam slusala.
Bojan Pecar
Hvala vam i pocivajte u miru. :-|

Moram da navedem primer EKV, cak 3 clana odose na onaj svet, mladai mogli su jos mnogo da daju.
Margita Stefanovic - mogla je da bude arhitekta, da se bavi ozbiljnom muzikom, ali izabrala je EKV i drogu. Zivela je na Vracaru, a umrla u garazi u Borici ili nekom slicnom predgradju zaboravljena od svih. Njena smrt me nekako najvise pogodila, od smrti svih muzicara koje sam slusala.
Bojan Pecar

Definitivno se slažem sa tobom!!!! EKV je za mene najbolja grupa svih vremena!

Bojan Pecar

Potpuno se slazem,ali mislim da spisku fali Vd...Jadnicko...dobar bubnjar bese..:cry::cry:Meni je najvise ipak zao samog Milana:-(. Mislim da je on kao covek bio najbolji...A sve cetvoro su bili mnogo dobri muzicari.

Back