10 000 days [tool]

Naravno, ne mislim da se rukovodim time, samo sam zeleo da zadovoljim znatizelju.

Mozes da skines kompletan album, nadjoh ga na Torrentu... svlace ga kao blesavi, ako imas malo bolji net za cas ces ga preuzeti.

Da, imaju malo sporijih i mracnijih stvari... ali ipak je to Tool, stari dobri Tool. Poceo sam da ih slusam negde `96-`97.g. i jos uvek traju... nisam razocaran ovim albumom ali nisam ni odusevljen kao sto sam bio odusevljen Aenima-om...

ovaj the pot shto sam ja skinuo ima neko brbljanje u pozadini i neshto shto jedva lichi na muziku neko zavijanje shto kao lichi na sove, krchanje neko, pitaj boga shta sam ja skinuo.

imam dial up tako da nishta komplet ne mogu skinuti.

Najpametnije resenje. Ubedjen sam da su to dve razlicite stvari, zakljucujuci po tvom opisu. U ostalom cuces, to je najbolje resenje.
Nema problema, ako se predomislis... mislim da je oko 6mb (The Pot, na nju mislim).

ODLICAN ALBUM!!!!ni ovde necete nista manje rasmisljati, kao sto je slucaj sa "lateralusom"i ovaj album zahteva da "grebete po povrsini" i trazite skrivene poruke...Ja sam odusevljena i po prvi put se desilo da Maynard u textove toola unosi svoju licnu pricu do sad su to ipak bile neke druge teme...a sam naziv albuma-saznanje odakle potice prosto udara direktno u glavu(srce).
Mislim da ne treba ovaj album porediti ni sa jednim drugim iz prostog razloga jer to ne vredi raditi ni sa jednim njihovim albumom-svi su razliciti ali sve veze jedna ista nit a to je da ovo odavno nije muzika vec pure art!
I po ko zna koji put tool uspeva da mi uradi ono sto ni jedan band nikad ne moze-da mi napravi takav haos u glavi,toliku eksploziju raznih emocija... i ne stidim se da kazem- opet su me uspesno naterali da se rasplacem ko malo dete...
tool se zivi !

Keeper:
... o tome bi se moglo prichati do prekosutra ...

zadnju foru koju sam skontao je da su stihovi "lateralisa" pisani u fibonachijevom nizu, tachnije slogovi rechi se redjaju po tom principu :shock: kolko li tu ima sitnih tajni u tim pesmama.... oni definitivno prave najkompleksnije i najoriginalnije pesme danas. i sad treba da poverujem da su na novom albumu napravili klon svog zadnjeg albuma? :|
ozbiljno fibonachijev niz?? oooouuuu, sad ih josh vishe volEm. :mrgreen:

bacam se na skidanje, javljam svoje ~lichne kritike. ;p
jedva chekam. ((((:

ovaaaaaj... Torrent? sad cju trepnuti par puta i priupitati, ovaj, shta, molim, kako? ako nije problem...

edit1: googlala ja... i ovo je ono shto mi treba?
http://www.bittorrent.com/search_result.myt?search=tool+10000&x=0&y=0
uF, k'o bi rek'o da sam ovako spora :mrgreen:

edit2: sad ja kao svaki poshetni forumash ;p necju da budzhim nego sve bacam u jedan post.... bla. skinula sam program, pokrenula ovaj download, ali avaj - stoji na nuli i necje da mrdne. mogucje da ima veze s mojom konekcijom... imam kablovski internet, josh preko proxy-ja + sharovana konekcija. :roll:
mozhda neki savet oko uopshteno podeshavanja torrenta? (8

bleach:
ovaaaaaj... Torrent? sad cju trepnuti par puta i priupitati, ovaj, shta, molim, kako? ako nije problem...

edit1: googlala ja... i ovo je ono shto mi treba?
http://www.bittorrent.com/search_result.myt?search=tool+10000&x=0&y=0
uF, k'o bi rek'o da sam ovako spora :mrgreen:

edit2: sad ja kao svaki poshetni forumash ;p necju da budzhim nego sve bacam u jedan post.... bla. skinula sam program, pokrenula ovaj download, ali avaj - stoji na nuli i necje da mrdne. mogucje da ima veze s mojom konekcijom... imam kablovski internet, josh preko proxy-ja + sharovana konekcija. :roll:
mozhda neki savet oko uopshteno podeshavanja torrenta? (8

Koliko je to kbps? Kada skidas torrent file, pogledaj koliko korisnika trenutno imas na mrezi, ako nemas ni jednog trazi ga na drugom sajtu.
Za pretragu torent sajtova koristi, stari dobro poznati: Torrent Search Engine .

bleach:
imam do 7e pesme ;p
hmmmmm... naravno, treba mi vremena da svarim, k'o maloj bebi.
ali.. 10 000 days (iliti Wings Part II).. najjachi prvi utisak definitivno.

Definitivno najbolji hitovi od toola. Lateralus, Aenema, definitivno ludilo. Definitivno Euology, definitivno Hooker with the Penis, definitivno. Lootilo. Mislim Loodilo, definitivno, ludilo! Definitivno! 8-)
8-)

Back