1 milion na protestu protiv Vučića u Novom Sadu i još toliko zaglavljen u kilometarskim kolonama na putevima okolo. Sa ukućanima cela Srbija VIDEO

Kod stanice u NS protest,a u centru NS 4 km dalje ljudi stoje jer ne mogu da priđu. Koliko ih je ?

• 1 milion je po ovom snimku danas 1.11.2025 god na protestu u Novom Sadu protiv Vučića

glasova: 5 50,0%
  • 2 trake puta zauzeto 4 kilometra ljudi koji stoje u centru NS jer ne mogu da priđu 1,5 milion je tu

glasova: 1 10,0%
  • Još da vidimo snimke prilaznih puteva oko NS, ako su i tu kolone vozila onda je tu 2 miliona danas

glasova: 1 10,0%
  • Tu se vidi da je sa ukućanima prisutnih, 6,5 miliona ili cela Srbija protiv Vučića. OstAVka

glasova: 3 30,0%

• Ukupno glasova
    10
Bice intersantno kad radikali dodju na isto ovo mesto za nedelju dana. Uporedicemo skup .Mislim da deseti deo ovoga ne mogu da dobace.
Sve pohvale za organizaciju. Studenti su ozbiljna drustvena snaga,bez ijednog incidenta,disciplina,red.Kao svajcarski sat. Imaju kapacitet da upristoje drzavu.

Ovo je 1,5 km od željezničke stanice na Bulevaru Oslobođenja u Novom Sadu, vidite na snimku i prepoznajte zgradu BIA-e i tu je raskrsnica sa ulicom Papa Pavla i na Google map uporedite koliko je odatle do Želj.Stanice.
I možete da vidite da je ovde od ovog mesta na snimku do Želj.Staniće 1,5 km daljine i kolona stoji, a kada se kamera okrene na drugu stranu vidite još kilometrima nepreglednu kolonu.iza.
Preko 1 milion danas u Novom Sadu, ali da vidimo još snimaka sa protesta bilo je i više tu od toga, još snimaka dokle je ova kolona bila, ovde se vidi 1,5 km do stanice i na drugu stranu kada se okrenula kamera na ovom snimku još jedno 1,5 km sa ovog mesta ulica Bulevar Oslobođenja popunjen 3 km dužine u 2 treake i trotoar.

Poslednja izmena:
Tačna cifra nije bitna, ali sa snimaka se jasno vidi da se radi o stotinama hiljada ljudi. Što znači da posle godinu dana i posle velikih skupova u BG-u u martu i junu i dalje nije nikakav problem da se okupi nekoliko stotina hiljada ljudi koji su protiv režima. I pored svih moronskih pokušaja vlasti da to opstruira, kao što su dojave o bombama i zabrane prevoznicima da prevoze ljude. I divljačkog prebijanja ljudi od strane policije i "policije".

A Vučić kada se baš potrudi da natera ljude da dođu na njegove skupove - uz ucene, dnevnice, organizovan prevoz i sve što ide uz potpunu kontrolu nad državom i budžetom koju on ima - on u najboljem slučaju može da okupi 10% te mase.

Tako da je stvar poprilično jasna.

Sad sam upravo došao iz Novog Sada. Bilo je zaista puno ljudi, ne mogu da procenim tačno koliko. Pušteni su baloni na keju, održali smo 16 minuta tišine. Stajao sam na mostu. Bilo je tužno,ali bilo je i onih koji su se veselili i prolazili kolima svirajući. Sve u svemu, utisak mi je da je još jednom uzaludno bačena energija mladosti ove zemlje. Fašizam koji je na vlasti, ostaće još dugo. Nova Severna Koreja, ovaj put u srcu Evrope.
Tuga...

Prilozi

• IMG_20251101_185927.jpg
    IMG_20251101_185927.jpg
    150,7 KB · Pregleda: 4
Poison na flaši stoji napisano naopako, i udara mu u zube. Ne pije.

Miš će preživeti!
Ja se igram sa tim nisam profesionalci rekoh vec:mrgreen:
Evo jedna za uciteljicu od mene.opet grešku ima sta cu.

Screenshot_20251101_062321_Google.jpg

Inace ovaj vas izdao i on rekao manju cifru
Mada vas počasti opet.zvanicno objavljeno do 40.000 osoba.
Screenshot_20251101_205932_Samsung Internet.jpg

Uglavnom novinari n1 gazili sveće samo da uhvate bolji kadar...sta reci...
Screenshot_20251101_205815_Samsung Internet.jpg

Poslednja izmena:
Sad sam upravo došao iz Novog Sada. Bilo je zaista puno ljudi, ne mogu da procenim tačno koliko. Pušteni su baloni na keju, održali smo 16 minuta tišine. Stajao sam na mostu. Bilo je tužno,ali bilo je i onih koji su se veselili i prolazili kolima svirajući. Sve u svemu, utisak mi je da je još jednom uzaludno bačena energija mladosti ove zemlje. Fašizam koji je na vlasti, ostaće još dugo. Nova Severna Koreja, ovaj put u srcu Evrope.
Tuga...
Čudno je kako do sada nikada nisi upotrebio reč fašizam da opišeš stanje društva u EU.
I ti imaš dvostruke standarde kao i zapad koji ti leži na srcu,zar ne?Svi drugi su fašisti,diktatori,krivi...

Back