Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
realno vala, sva deca iz pola vojvodine da dodju na pomen, da im nastavnici, a bogami i učiteljice ne zapamte iskakanje iz obrazovnog programa...
Da da verovatno su namerno hodali cik-cak ili su došli u debelim zimskim perjanim jaknama (iako je bilo 25 stepeni) pa izgleda da ih ima više.

Gde? u pokrovskuRusi i Kinezi očekuju Majdan do ponoći.

Gde? u pokrovsku![]()
Ako je tako rekao ChatGPT, to je to.
Koristim nekoliko ovih AI kao alate i svi mi daju sličnu procenu.Ako je tako rekao ChatGPT, to je to.
Ok jeste to je odavno receno.nesto novo?Ruska SVR: EU sprema "srpski Majdan", 1. novembar datum koji planiraju da iskoriste
https://www.tanjug.rs/srbija/drustv...ovembar-datum-koji-planiraju-da-iskoriste/amp
Poison na flaši stoji napisano naopako, i udara mu u zube. Ne pije.Koristim nekoliko ovih AI kao alate i svi mi daju sličnu procenu.
Korisna alatka...
Pogledajte prilog 1810343
Ja se igram sa tim nisam profesionalci rekoh vecPoison na flaši stoji napisano naopako, i udara mu u zube. Ne pije.
Miš će preživeti!

Čudno je kako do sada nikada nisi upotrebio reč fašizam da opišeš stanje društva u EU.Sad sam upravo došao iz Novog Sada. Bilo je zaista puno ljudi, ne mogu da procenim tačno koliko. Pušteni su baloni na keju, održali smo 16 minuta tišine. Stajao sam na mostu. Bilo je tužno,ali bilo je i onih koji su se veselili i prolazili kolima svirajući. Sve u svemu, utisak mi je da je još jednom uzaludno bačena energija mladosti ove zemlje. Fašizam koji je na vlasti, ostaće još dugo. Nova Severna Koreja, ovaj put u srcu Evrope.
Tuga...
Ove ilustracije u fazonu Ghibli studio su mi najsimpatičnije. Malo su slova omašena, ali lepo izgleda slika!Ja se igram sa tim nisam profesionalci rekoh vec
Evo jedna za uciteljicu od mene.opet grešku ima sta cu.
Pogledajte prilog 1810361