1. maj, slavite ga ili ne?

31658040_1553788101417106_1532286044488073216_n.jpg

Proslava prvomajskog praznika, Havana, Kuba

tu kod tebe ili ovde u Torontu , se protestvuje

i . opet , pojela maca , sve vise imas , part-time work a sve manje i manje posao sa beneficijama.

a i jos zensko i nije izjednacen u novcanom iznosu za isti rad...zene.

a 21 vek je , jel tako

- - - - - - - - - -

e koliko si bre gloup

pa , ode do prodavnice i kupi CURKU

dal sa puterom , dal sa nadevom i ima se.

sto si ti zaostao u tamo nekom vremenu , BLAJBI JE u 21 vek.

Шта тебе боли уво шта ја пишем Блајбију?Не добацуј за наш астал и не вређај јадниче,лечи свој комплекс на другом месту...

Кад смо код роштиља, и заборавивши штрокаве раднике са великим задовољством, задњих пар пута у Београду где год да сам јео роштиљ - код Коларца, у Милошевом Конаку, у Рубину ваљда - приметио сам да су ћевапћићи глатки, као умочени у неки желатин, а не текстуре млевеног меса.

Каква је то нова гадост?

Osvanuo je dan i lagano sam osedlao svog konja i odlucio da se pridruzim Fruskogorskom puku, u borbi protiv neprijatelja

C9HJ6uK.jpg

Lagano sam se probio kroz neprijateljsku teritoriju neprimetan

gmUL4Ir.jpg

Dosao sam konacno, video oznake i znao da sam na pravom mestu

zctmy4O.jpg

Kad najzan ugledah najnovije cudo , direkt iz Rusije- S400 i to najnovija nadogradnja, wooferchina!!!

66qZHQT.jpg

Ocekivao sam da cujem Bendiera rosa non stop, ali mladji drugovi su stalno pustali neku stvar, ide ovako:

-Volela je samo one patike za trcanjeee, pa pa pa pa patike za trcanje

Nisam to vise mogao da slusam pa sam produzio dalje i izvidnicu.

Ne lezi vraze, spazih sabotera! Neko hoce da sabotira branu! STOJ! poviknuh..LOZINKA! Ispostavilo se da je to samo jedan nas pijani pionir koji je zaspao u brani...

MOQf6sz.jpg

Resih ja da sabotiram zalihe hrane naseg neprijatelja, da im desetkujem zalehe sardina!

zdsJey2.jpg

Ali uradio sam vise od toga, sabotirao sam im magacin obuce! Hehe smesnu obucu nosi neprijateljska vojska hehe

tVNaSBZ.jpg

Uspesno sam preziveo zadatak i vratio se kuci.

1FtpGNW.jpg

Mi i susjedi, 50 nijansi sive :heart:

Ovo sigurno nisu ravnozemljaši. Njih nema ovoliko.

jamaica-cuba.png

https://christianflatearthministry.org/2016/05/22/view-to-cuba-from-jamaica/

My experience is contrary to what I was taught to believe, viz; that the earth is a globe. As a boy, in Jamaica, I used to ask my parents many questions about the earth; and my mother told me there were several points in Jamaica from which Cuba could be seen. Later I proved this to be true. In March, 1881, I went from Montego Bay to St. Ann’s Bay; some companions went with me up the hills, and the morning being bright and very clear, I saw two small sails standing out from the shore quite distinctly, about five miles off. Another sail was also visible, about 80 miles away, which I and my friends made out to be a barque leaving Cuba. This we saw with the naked eye.

jamaica-cuba.png

https://christianflatearthministry.org/2016/05/22/view-to-cuba-from-jamaica/

My experience is contrary to what I was taught to believe, viz; that the earth is a globe. As a boy, in Jamaica, I used to ask my parents many questions about the earth; and my mother told me there were several points in Jamaica from which Cuba could be seen. Later I proved this to be true. In March, 1881, I went from Montego Bay to St. Ann’s Bay; some companions went with me up the hills, and the morning being bright and very clear, I saw two small sails standing out from the shore quite distinctly, about five miles off. Another sail was also visible, about 80 miles away, which I and my friends made out to be a barque leaving Cuba. This we saw with the naked eye.

Ti to ozbiljno?
Reci mi da se šališ. :sad2:

Ti to ozbiljno?
Reci mi da se šališ. :sad2:

Da, ozbiljno. :rida:

crazy_old_man_going_bonkers_in_his_straight_jacket_0515-1007-0603-5226_TN.jpg

Ne šali se. Ruga se samom sebi. Smeje mu se ceo forum. :dash:

- - - - - - - - - -

Jadni ravnozemljaši (ali “ravnozemljaši, aha ha ha ha ha ha ha, kako neko sam sebe može tako da nazove), izmislili su kako je profesor i doktor fizike Božidar Nikolić ravnozemljaš... pa kad je jadni profa saznao za to morao je da ih demantuje...

Ravnozemljaši, razbio vas Kale kao staru kantu. :lol:

- - - - - - - - - -

Pošto je ovde od strane protivnika zdravog razuma i logike pomenuta logika, evo im ove slike...

Pogledajte prilog 408369

Svi vrlo dobro znamo da Sunce ovako zalazi. Ako bismo bili na ploči - kad jednom zađe Sunce cela “ploča” bila bi u mraku. :hahaha:

Svi vrlo dobro znamo da nije tako, već da imamo časovne zone. Čista logika.

Back