1. maj, slavite ga ili ne?

Neoliberalni protestantski koncept nema šta da traži ovde.

Sent from my iPhone using Soroš Tapatalk CCCP Destruction 4 Ever

Pa znaš kako... 5. Listopad nije nosio promene samo u državi nego i u crkvi

Naime u SFRJ su mnogi popovi radili na pravoslavlju ali preko tadašnjih državnih jasli

Posle 5.-og Listopada sem gašenja banaka, ukidanja SDK i privrede pa sad imamo samo pijaca-bezmis

Popovi su našli drugi način izvora... nebitno jel Vatikan... nikad ne znaš dal su jezuiti iza...

Srećan praznik rada drugarice i drugovi radnici.Radite li ko konji za dvesta,trista eura mesečno?Da li ste prijavljeni na socijalno,zdravstveno i penziono osiguranje?Da li vam je plaćen prekovremeni rad?Da li radite osam sati dnevno?Da li imate topli obrok?Da li imate dva dana odmora u toku radne nedelje?Da li vas poslodavci tretiraju kao robove,maltretiraju,pocenjuju i omalovažavaju?Da li smete da bilo šta kažete poslodavacu o svom ugnjetavanju i omalovažavanju?Imate li dostojanstven život dostojan čoveka u 21.veku?Da li ste se ostvarili u svom životu?Da li roštiljate i napijate se danas u prirodi?Zato što danas roštiljate i napijate se ostalih 364 dana vam je onako kakvi su vam i odgovori na ova moja pitanja.Radnici pamet u glavu.Na sve moguće načine rade na tome da radnici nemaju nikakvu snagu,nikakav uticaj.Udružite se,budite solidarni jer mi smo snaga od koje strepe.Samo malo više udruživanja,mudrosti,solidarnosti i aktivnosti i bićemo snaga od koje će mnogo toga zavisiti a samim tim ćemo uspeti da se izborimo za bolje uslove na radu.Jer više oni zavise od nas nego što mi zavisimo od njih.I zato drugarice i drugovi proleteri sagledajte realno svoju poziciju u kojoj ste i ne nasedajte na odvraćanje pažnje sa vaših problema koja se neprekidno i perfidno tridesetak godina dešava na ovim prostorima dok vi sve više siromašite a oni koji vam odvraćaju pažnju sve više bogate.Umesto da ste danas u velikom broju udruženi na protestima vi se zadovoljavate jednim danom roštilja i napijanja.Podignite ponosno uvis čela i recite da ne može i nesme više ovako.

Poslednja izmena:
Ми, радници, противници смо сотонизма и намерно смо изабрали 1. мај да кваримо забаву илуминатима. Они хоће тај дан само за себе: Е, ПА, НЕЋЕ МОЋИ! NO PASARÁN!

I ja sam kao vegan protivnik sotonizma, jer sledbenici sotonizma su svi oni koji konzumiraju bilo čiju krv u bilo kom obliku, pa makar i iz industrijskog mleka. Jedem samo voće i povrće. Neću da se hranim ovako... jadni obeleženi (tetovirani i pirsingovani) robovi koji proždiru GMO salame, kobasice i paštete od svinjskih creva i tumora - https://image.ibb.co/jgyvAw/pig_cancer.jpg - zatim žderu GMO jaja sa farme puna petlove sperme i kokošje menstruacije - https://image.ibb.co/mWiZ3G/chicken_egg_sperm.jpg - (viđajdere ovu beličastu masu na žumancetu, ala se pevac iskipovao) i nalivaju se industrijskim GMO mlekom sa farme punim kravlje krvi i gnoja - https://image.ibb.co/hWJHOG/cow_blood_in_milk.jpg ... Može mi se tako. Ojha. Ende.

I ja sam kao vegan protivnik sotonizma, jer sledbenici sotonizma su svi oni koji konzumiraju bilo čiju krv u bilo kom obliku, pa makar i iz industrijskog mleka. Jedem samo voće i povrće. Neću da se hranim ovako... jadni obeleženi (tetovirani i pirsingovani) robovi koji proždiru GMO salame, kobasice i paštete od svinjskih creva i tumora - https://image.ibb.co/jgyvAw/pig_cancer.jpg - zatim žderu GMO jaja sa farme puna petlove sperme i kokošje menstruacije - https://image.ibb.co/mWiZ3G/chicken_egg_sperm.jpg - (viđajdere ovu beličastu masu na žumancetu, ala se pevac iskipovao) i nalivaju se industrijskim GMO mlekom sa farme punim kravlje krvi i gnoja - https://image.ibb.co/hWJHOG/cow_blood_in_milk.jpg ... Može mi se tako. Ojha. Ende.

А житарице?

E pa Liki, moram i ja ponekad da dam oduska dusi, politicka korektnoast jeste dobra dok se coveku od nje ne pripovraca, kao u ovakvim temama i situacijama. :lol:

:hahaha::hahaha::hahaha:.......................:klap::klap::klap:...............

:super: :super: :super: :lol: :lol: :lol: :zag: Mitkeeeeeeee~!!!!!!!!!!!!!!

Као да сам ја писала. И све ћу супротно да радим.

Pa normalno....

Tuzno je da ljudima treba neki praznik da izvedu porodicu u prirodu.... Da li je to do standarda, mentaliteta, zauzetosti, parova, turskih serija nemam pojma...

Nadam se da nema pijanih kakikaza na Fruskoj Gori

- - - - - - - - - -

:hahaha:

Sta je restoran drustvene ishrane? :mrgreen:

Da li moze proci sex u prirodi ako nije svaleranje? :rumenko:

Tekovina komunizma i indikator propasti tzv. radnickie klase u socijalizmu - od uzine u pocetku do pevaljki po njima uz rucak na kraju tog peroida).

Штета што нису отишли на село, код њихових.

У Београду је увек било лепо кад оду на село, код њихових.

Na selo je sasvim u redu. Ne valja na izletista, to je pravo ruglo bezemljasa i proletarijata.

Važno je da se ljudi odmore od posla.

Auh, preradili se.

"zgrožena primitivizmom" :lol:

Primitivizam nije u recima, nego u delima i postupcima.

Dzaba neko ima med na usnama ako je u dusi zmija.

31603208_2155533554486955_5849758561097220096_n.jpg

Slavim Prvi maj, slavio sam i slavicu...Dok ne umrem...

Evo, sada sam ustao od rucka: supa, curetina i torta....

I sada cu da legnem i gledam TV..

Ај'не лажи више,откуд у Венецуели ЋУРКА?То би гладан народ уловио пре него што стигне на твоју трпезу...

Откуде у социјализму так'а пропаст??

Prvi Maj se valjda slavio dok je sve bilo drzavno tj. narodno, moze se reci svacije, ali je narod to gledao kao nicije, pa je zato i propalo.
Danas kad su kolonizatori zajahali, ne vidim razlog da se slavi.

tu kod tebe ili ovde u Torontu , se protestvuje

i . opet , pojela maca , sve vise imas , part-time work a sve manje i manje posao sa beneficijama.

a i jos zensko i nije izjednacen u novcanom iznosu za isti rad...zene.

a 21 vek je , jel tako

- - - - - - - - - -

Ај'не лажи више,откуд у Венецуели ЋУРКА?То би гладан народ уловио пре него што стигне на твоју трпезу...

Откуде у социјализму так'а пропаст??

e koliko si bre gloup

pa , ode do prodavnice i kupi CURKU

dal sa puterom , dal sa nadevom i ima se.

sto si ti zaostao u tamo nekom vremenu , BLAJBI JE u 21 vek.

Back