1. maj, slavite ga ili ne?

Tuzno je da ljudima treba neki praznik da izvedu porodicu u prirodu.... Da li je to do standarda, mentaliteta, zauzetosti, parova, turskih serija nemam pojma...

Nadam se da nema pijanih kakikaza na Fruskoj Gori

- - - - - - - - - -

:hahaha:

Sta je restoran drustvene ishrane? :mrgreen:

Da li moze proci sex u prirodi ako nije svaleranje? :rumenko:

У преводу фабричка менза ...илити ''ресторан три костура'' ...прецртано ''три'' додато ''два костура(појели су трећег''):hahaha:

Како се у тој сфрј боловало од компликовања једноставних ствари тако и називи...

Иначе си у ресторану ''друштвене исхране'' могао згодно добити салмонелу или нешто слично...тамо је најсигурније било јести сардину...

....баклаве се правиле са презлама уместо са орасима...у пасуљу редовно нађеш мушицу или длаку...месо редовно испљују муве...

Грозота једном речју...а говорило се...''како би наш радник самоуправљач могао да ради и остварује свој и друштвени доходак ваља му обезбедити и топли оброк у нашем ресторану друштвене исхране....''

Једино сам видео да се робијаши који су довођени да ринтају у фабрици радују порцији у ресторану друштвене исхране,говорили су да је МАЛО БОЉЕ него у робијашници...:eek:

Штета што нису отишли на село, код њихових.

У Београду је увек било лепо кад оду на село, код њихових.

Ljudi su dosli tamo gde moze da se zaradi....da se sve pare nisu trpale u Beograd nego i u neke druge gradove,sela mozda do toga ne bi doslo....

Sto se tice 1 maja,nikad ga nisam slavio niti cu,ionako kod nas se prvi maj svodi na opijanje i bezobrazluk....mislim da su to mladi beogradjani dokazali secom zasticenog drveca....

У преводу фабричка менза ...илити ''ресторан три костура'' ...прецртано ''три'' додато ''два костура(појели су трећег''):hahaha:

Како се у тој сфрј боловало од компликовања једноставних ствари тако и називи...

Иначе си у ресторану ''друштвене исхране'' могао згодно добити салмонелу или нешто слично...тамо је најсигурније било јести сардину...

....баклаве се правиле са презлама уместо са орасима...у пасуљу редовно нађеш мушицу или длаку...месо редовно испљују муве...

Грозота једном речју...а говорило се...''како би наш радник самоуправљач могао да ради и остварује свој и друштвени доходак ваља му обезбедити и топли оброк у нашем ресторану друштвене исхране....''

Једино сам видео да се робијаши који су довођени да ринтају у фабрици радују порцији у ресторану друштвене исхране,говорили су да је МАЛО БОЉЕ него у робијашници...:eek:

Teraš me da branim raspalu jugoslaviju...:lol: Ima toliko toga da im se zameri da ne treba posezati za neistinom. Ja sam radio preko omladinske na raspustu jer sam hteo više para i da ne moram da očekujem od roditelja i nisam video dlake, muve i prezle umesto oraja.

Za razliku od danas, kad se ljudi ne truju hranom, restoranske kuhinje blistaju, ne podvaljuju se prezle, svo go cist i zdrav orah, vodi se racuna o zdravlju stanovnistva...
Nisam jela te baklave po menzama, ali je smesno, sto rece Nan, pljuvati i sto treba i sto ne treba. Bolje je videti kako se danas zdravo zivi i hrani...
Jedino nisi pomenuo kako konobari pljuju u kafu, ne samo muve na meso :lol:

Dobar dan slobodni ljudi (vi neobeleženi) i robovi (vi tetovirani i pirsingovani). Slavite li 1. maj?

Kako smo vas izradili. Nametnuli smo vam naš najveći praznik za Dan rada...

Ovo je podvala milenijuma. Samo se i dalje obeležavajte (tetovirajte i pirsingujte), radite sve što vam se kaže i verujte u sve priče koje braća puštaju u javnost, da vam se rugaju, recimo u srednjovekovnu nebulozu da je Zemlja ravna ploča. O, da, i ne zaboravite da okrenete i ponudite i drugi obraz, kad po prvom dobijete šamar. Tako piše u Bibliji. I to smo vam mi napisali i nametnuli. Bićete vi dobri robovi...

Omnes in unum .˙. .˙. .˙.

- - - - - - - - - -

Pogledajte prilog 489217

Im Namen des Großer Architekten, Baumeister der ganzen Welt... Omnes in unum.

grand_10.jpg

Omnes in unum .˙. .˙. .˙.

Za razliku od danas, kad se ljudi ne truju hranom, restoranske kuhinje blistaju, ne podvaljuju se prezle, svo go cist i zdrav orah, vodi se racuna o zdravlju stanovnistva...
Nisam jela te baklave po menzama, ali je smesno, sto rece Nan, pljuvati i sto treba i sto ne treba. Bolje je videti kako se danas zdravo zivi i hrani...
Jedino nisi pomenuo kako konobari pljuju u kafu, ne samo muve na meso :lol:

(Па јел'још негде има ''ресторан друштбене исхране''?)

Драго ми је због тебе да ниси видела оно што ја јесам...гади ми се и дан данас кад се сетим колеге који је у шкембићима нашао цревну глисту...бацио је мученик пеглу до врата од мензе јер није стигао да излети напоље...а онда и јш двојица поред њега...

Шкембиће више нисам је у животу...нити ико у нашој фабрици...

Такође кад је цела смена зглајзнула и добила пролив нисам две године ни ушао у мензу...

- - - - - - - - - -

Teraš me da branim raspalu jugoslaviju...:lol: Ima toliko toga da im se zameri da ne treba posezati za neistinom. Ja sam radio preko omladinske na raspustu jer sam hteo više para i da ne moram da očekujem od roditelja i nisam video dlake, muve i prezle umesto oraja.

Ниси био довољно дуго у фабрици па би видео,шта је један школски распуст наспрам неколико година?

Neoliberalni neokapitalistički neofašisti sa NeoZapada su ljubomorni jer je narod na zemlji, jede meso rukama i pije dobro pivo.

To tamo nema, incest GMO meso ne ide na roštilj a celo jagnje ili prase nisu videli u životu uživo.

Zato su neoljubomorni na ovu raskoš i lepotu, na livade Avala i Kosmaja, jer kod nas Stefan i Milica, kod nji Mustafa i Majkl.

Sent from my iPhone using Soroš Tapatalk CCCP Destruction 4 Ever

Генерално, први мај у природи са пивом и свињом обележавају ретарди.

То тврдим на основу детаљног вишегодишњег истраживања. Уђеш на фб. погледаш ко роштиља у природи заједно са још хиљаду људи на излетишту и схватиш да су ретарди у природи а нормални су или смислили квалитетнију организацију за празнике или су остали кући а отићи ће на излетиште наредне недеље (ако комуналне службе почисте иза ових сподоба) или наредног месеца или су били пре неколико дана.

Генерално, први мај у природи са пивом и свињом обележавају ретарди.

То тврдим на основу детаљног вишегодишњег истраживања. Уђеш на фб. погледаш ко роштиља у природи заједно са још хиљаду људи на излетишту и схватиш да су ретарди у природи а нормални су или смислили квалитетнију организацију за празнике или су остали кући а отићи ће на излетиште наредне недеље (ако комуналне службе почисте иза ових сподоба) или наредног месеца или су били пре неколико дана.

Upravo tako. Ovo potvrđujem i kao raw vegan. Živele svinje.

A u prirodu se ide kad nema nikoga, a ne kad je puna, kako veliš, retarda. Tačno 100%.

Влајки: Први мај је, не би било хумано да једни славе, а други чаме у притвору...

Први мај је стигао. Не спада у категорију слава и црквених празника. Ради се “реликвији прошлости“, о социјалистичкој идеолошкој измишљотини. Боже, како нам је онда било лоше! Пошто социјализма више нема, није уопште јасно зашто се тај слављенички датум коначно не укине. Јер сада смо у новој, напреднијој, транзиционој фази развоја 'Западног Балкана'. Идемо, убрзано, од социјализма ка идиотизму, у најпопуларнијој 'садо-мазо' варијанти БиХ. Идемо на наш, специфичан начин, раковим корацима према Европи! Таква нам је карма! Никад свјетлије перспективе!

118636.jpg

Унапријед знамо како ће нас данас класични медији приказивати. Пошто је врло вруће, људи ће се размиљети поред ријека и језера. Дружења, роштиљи, опуштене варијанте провода, потрошња незарађеног. Све ће бити електронски пренесено како би сви видјели, чули и читали о актуелном, сретном, 'друштву без рада' унутар којег живимо.

То што петина људи у БиХ преживљава са мање од три марке дневно, ко их шиша, они су мањина. Потрошачка корпа, тврде злобници, ради нових, наметнутих акциза, постаје све скупља; нема везе, све ће то тезге позлатити. А шта је са великим бројем незапослених? Неозбиљно питање, има их све мање. Одоше људи у њемачки трули капитализам одакле ће нам слати паре како бисмо још боље и обилатије пландовали. А задужења? То је стварно демагошка флоскула. Ушли смо у друштво конзумације гдје је задуживање начин живота. Сви се задужују, тврди се, чак и Америка, најбогатија земља на свијету, а која је уједно и најзадуженија. Баш смо идиоти кад ове ствари нисмо схватили!

Након репортажа о којекаквим теферичима, на сцену ће ступити политика. Изборна је година, а вријеме је драгоцјено. Једни ће медији, скупа са опозицијом, причати како нас је власт увела у најтеже невоље, у економски суноврат. Власт, и други медији, ће опет говорити како смо као друштво стабилни и, мада није баш све идеално, како нам никада није било боље! Ми идиоти смо збуњени јер не знамо коме да вјерујемо. А ни за данашњи датум нисмо превише сигурни; да ли је први мај или први април?

Пошто је први мај, слављенички дан, неће тренутачно, у парламентима и медијски, бити приче о поштенима и лоповима, о патриотима и издајицама, о убицама и осветницима. Јер клевете свих, на рачун свих, стижу одасвуда. Некада се због клевета ишло у затвор, изазивало је јавну осуду. А данас, паушалне изјаве типа: 'ви сте лопови, ви сте издајници, ви сте убице', без икаквих доказа за такве тврдње, постају закон и наметнута 'истина' организованих група. Дошло је вријеме безакоња, улице, каубојштине и линча; исто као некада на 'дивљем западу'. Свако, са извјесним бројем истомишљеника, све може тврдити, а да му нико ништа не може!

Али, добро, размишљамо ми идиоти, ово је привремени ружан сан. Још мало па ће избори, а након тога ће се све средити, све ће бити као некада. Нада умире посљедња, зар не?

А тренутно, немој да бригаш! Carpe diem, уживајмо у данашњем првомајском дану! Јер сутра, па све до избора, наново ћемо морати живјети у друштву клеветника и оклеветаних који нас, до изнемоглости, малтретирају својим постојањем и својим причама! Па ако и увидимо да оваква свакодневница неће нестати, ако увидимо да је и свака нада у 'тамном вилајету' мртва, још увијек нам остају словеначки и слични конзулати, 'савремени прозори у свијет', 'свјетла у тунелу'. Јер, не заборавимо, након првог маја они ће, срећом, наставити нормално радити.

Dobar dan slobodni ljudi (vi neobeleženi) i robovi (vi tetovirani i pirsingovani). Slavite li 1. maj?

Kako smo vas izradili. Nametnuli smo vam naš najveći praznik za Dan rada...

То што илуминати славе 1. маја, не значи да је 1. мај њихов и ничији више. Славимо и ми радници. Први мај нико није резервисао и нико га не поседује.

И данас се показује да Срби у већини нису изашли из сенке титоистчко- комунистичког шињела, ма шта иначе причали.
Онако како је постављено да се обележава тај дан и данас се верно ради.
А пуна им уста србовања.:bljak:

Važno je da se ljudi odmore od posla.

znaš li ti kad je bio Vaskrs? taman...

nego jel ste primetili kako sad posle Vaskrsa i Prvog maja nema ništa do Svetog Nikole kao zamene za 29. Novembar sa zakašnjenjem?

Logično!

KREDIT za Vaskršnja jaja, ono od noja bilo 30€ (mada mi neće biti jasno kako li su mu ukrali, bude to i zajebano)

KREDIT za 1. MAJ MESIŠTE

KREDIT ZA GODIŠNJI ODMOR

KREDIT ZA KNJIGE POSLE GODIŠNJEG ODMORA

KREDIT ZA NIKOLU

KREDIT ZA NOVU GODINU

KREDIT ZA BOŽIĆ

KREDIT ZA ZIMSKI RASPUST

KREDIT ZA JOVANA

KREDIT ZA OSMI MART

KREDIT ZA VASKRS

KREDIT 1. MAJ MESIŠTE

CRKVA RADI ZA BANKE :rtfm: