gost 261558
Elita
- Poruka
- 15.404
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tri stvari o kojima slusam vec godinama su:
1. Stedeti
2. otpustati radnike
3. rast
”Ako se svi drzimo ovog politickog manifesta drustvo ce biti bolje za sve nas”.
...
I
NEVERUJEM VISE TIM LAZIMA
Kako su do sada politicari radilili na tim progamima stednje, otpustanja radnika I rasta, rasta, veceg i veceg.Kakav rast, pitam vas ja???
...
Kako ce te proslaviti sutrasnji praznik 1.maj?
На мом сигурно не.Zasto ukinuti sindikate? Postoje li oni uopste u Srbiji? Rade li nesto?Укинути тај празник, укинути синдикате !!!
Znaci slavlje je spremno i svi zadovoljni ?To prvo.![]()

Zar nema okupljanje na nekim mestima gde neko od politicara drzi govor povodom 1. maja?Tako je.
Ove godine sve Srbe za 1.maj najviše muči to što je ružno vreme, pa se odmah razmišlja o roštiljanju i druženju. A vreme je uobičajeno kakvo je npr. u većem delu Zap. Evrope i to kad su im vremenske prilike naklonjene i slinavo im je 8 meseci godišnjeA ne, mi ružno vreme ne možemo da podnesemo oko 1. maja, nismo navikli ( o prostestima, simboličnim u čast rada i radnika niko ni ne razmišlja)...
.Постоје у јавном сектору. Представници добијају плату на плату, а ништа не раде и испуњавају налоге власти. Треба и ту штедети. Или поставити друге марионете који ћше то да одрађују за џабе.Zasto ukinuti sindikate? Postoje li oni uopste u Srbiji? Rade li nesto?
Da ti kazem, ne vidim ni sta je to sto je atraktivno u Vrnjackoj Banji. Most sa katancem i kafa od 300 dinara, tzv. klepa, i to bi bilo to. I kao leciliste je pecenjena do besvesti. Soko Banja je daleko kvalitetnija i turisticki i kao leciliste, ako cemo pravo. Al`, `ajd sad, nije to ni tema.
Постоје у јавном сектору. Представници добијају плату на плату, а ништа не раде и испуњавају налоге власти. Треба и ту штедети. Или поставити друге марионете који ћше то да одрађују за џабе.
Zasto ukinuti sindikate? Postoje li oni uopste u Srbiji? Rade li nesto?
Zar ne postoje sindikati za zaposlene kod privatnika?
Onda su oni prava retkost. Citava radnicka Evropa trazi promene i rusenje kapitalizma.Evo jutros slusam na TV da se za Prvi maj u Venecueli spremaju veliki protesti opozicije protiv vlade Nikole Madura.
Nece radnici u socijalizam.
Pa dobro, vidim da je prva greska-kafanaRade. Organizuju zdranje i oblokavanje po kafanama.
- - - - - - - - - -
Privatnici rade po ceo dan, nemaju vremena da se bakcu sa sindikatima. Zamisli ti coveka koji radi kod privatnika koji bi davao svoje pare da bi se tamo neki Sindikalac oblokavao u kafani. Pa hoce to malo morgen.
...pa zar se ne placa mesecno kao ovde na Zapadu sindikatima da podrzavaju prava radnika. Mislim ovde svaki radnik to placa, svakog meseca, mada ima i onih Koji ne placaju, takvi ne mogu da dobiju nikakvu pravnu pomoc od sindikata, vec sami plate advokata kad im zatreba.Pa dobro, vidim da je prva greska-kafana...pa zar se ne placa mesecno kao ovde na Zapadu sindikatima da podrzavaju prava radnika. Mislim ovde svaki radnik to placa, svakog meseca, mada ima i onih Koji ne placaju, takvi ne mogu da dobiju nikakvu pravnu pomoc od sindikata, vec sami plate advokata kad im zatreba.
Pa jeste. Infrastruktura je jako bitna.da Turizam..ali taj turista treba da doputuje u Srbiju Vozom na primer koji putuje 30km na sat ili putem sa milijardu rupa i bez infrastrukture pored njih..ili avionom..a od aviona do banje katastrofa..
Ima, i te pare sindikalci potrose na meso i alkohol u kafani. Vlasnici kafana najvise na svetu vole Sindikalce.
Satanistički praznik koji je nametnut radnicima. Ni ne znaju šta u stvari slave i zašto pale vatre.
Мислим да у Србији тога нема.Zar ne postoje sindikati za zaposlene kod privatnika?
Komunizam je totalitarni sistem koji su Rusi gurali u XX veku. Taj sistem nastoji da upravlja životima svih ljudi.
Zato su pokušali da ubede populaciju da je "rad" nešto najlepše. Onda su ti nesrećnici učestvovali u prinudnom radu za dž, i još to proslavljali.
Umesto da se posle poraza Putinove komunističke opcije 1989. narod osvesti od toga, oni sutra ponovo obeležavaju radost ruskih gulaga.
Ne mislim tako...mislim samo da je potrebno pravilno iskoristiti tu mogucnost kad vec postoji.Traziti svoja prava.
U redu je da se traže prava. Zašto samo prvog maja. Prava se mogu tražiti bilo kad.
Cela priča je oko prvomajskog uranka kada se lože vatre i izlazi pre sunca.
Nekad se uranak odvijao celo veče uoči prvog maja i celu noć je bilo programa a i kad svane narednog dana.
Logorske vatre su bile obavezan noćni "rekvizit".
U isto vreme se dešava neki poznati satanski praznik, koji se dešavao i godinama pre nego što je isti dan proglašen za međunarodni praznik rada.
Mislim da ce biti prilicno orgijanja sutra ipak se dosta nakupio drzavni aparat koji ne radi nista a ima dobre plate i jedva cekaju praznik neki.

Mislim da ce i ovaj Prvi Maj ostati upamćen po velikom broju krpelja koji će narod danima loviti po svom telu posle uranka!

Mislim da ce i ovaj Prvi Maj ostati upamćen po velikom broju krpelja koji će narod danima loviti po svom telu posle uranka!