Edmond_Dantès
Poznat
- Poruka
- 9.030
Kako nema...videla sam da ima (mozda na Krfu imaju vise tih parkova?)
Ovo kad kazem na hotele mislim na hotele koji su u sastavu parka.
Ja ga ne videh, mozda mi je promaklo. Secam se samo da nema nicega unaokolo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako nema...videla sam da ima (mozda na Krfu imaju vise tih parkova?)
Ovo kad kazem na hotele mislim na hotele koji su u sastavu parka.
Prtvi maj nije obavezno radnicko slavlje.
Mugu da budu i protesti.

Ja ga ne videh, mozda mi je promaklo. Secam se samo da nema nicega unaokolo.
Prtvi maj nije obavezno radnicko slavlje.
Mugu da budu i protesti.
Da, i ja bih tako rekla.Pre par god. smo bili u Italiji za 1. Maj, tamo su bili protesti radnika, defile i parole tačnije, ali to ima smsisla jer je to smisao praznika.
Da, i ja bih tako rekla.
A ne, mi ružno vreme ne možemo da podnesemo oko 1. maja, nismo navikli ( o prostestima, simboličnim u čast rada i radnika niko ni ne razmišlja)...Pa šta su? Onaj čuveni hotel npr. gde je sniman Dž. Bond nije radio još pre 5 godina, pola zvrji prazno. Poenta je da je rupa rupa i ne može reku da izmeste, brdo da pomere, kotlinu da nadvise. ako je nekome do Rusa u kožnim gaćama i zlatnim kajlama, pa puna ih letovališta svuda. Znaju tvoji prijatelji šta valja.
Pre par god. smo bili u Italiji za 1. Maj, tamo su bili protesti radnika, defile i parole tačnije, ali to ima smsisla jer je to smisao praznika.
Da ti kazem, ne vidim ni sta je to sto je atraktivno u Vrnjackoj Banji. Most sa katancem i kafa od 300 dinara, tzv. klepa, i to bi bilo to. I kao leciliste je pecenjena do besvesti. Soko Banja je daleko kvalitetnija i turisticki i kao leciliste, ako cemo pravo. Al`, `ajd sad, nije to ni tema.
da Turizam..ali taj turista treba da doputuje u Srbiju Vozom na primer koji putuje 30km na sat ili putem sa milijardu rupa i bez infrastrukture pored njih..ili avionom..a od aviona do banje katastrofa..
Drugi MOTOR razvoja Srbije je INFRASTRUKTURA i putna mreza.
Srbija je SPONA Istoka i Zapada.
Jesmo li spremni za krkanac?
Србија је кита истока и запада.
Jedna autopista evropskog kvaliteta od Subotice do izlaza iz Srbije na jugu prema Bugarskoj i Grckoj donela bi ogromnu korist i rentu Srbiji.
Ma citavu bi je uzdigla.
I jedna brza pruga takodje, pa makar je napravili i Kinezi.

I treci, zadnji MOTOR razvoja Srbije je POLJOPRIVREDA i poljoprivredni proizvodi.
Na celu sa ZDRAVOM HRANOM.
Kada Srbija UPALI TA TRI MOTORA i pocne ulagati gro novca u te tri oblasti - brzo ce STICI EVROPU.
Unutra ili van UE.
![]()
Та фора више не пролази од пада комунизма. Сад су се и Пољаци сетили да су мост, па су и Чеси мост, и Бугари су мост, и Румуни, и Турци су ваљда мост, и Мађари су мост....
Мораћемо да смислимо неку другу значајну улогу, али како кад нема друга Тита да буде идејна каписла![]()
![]()

Srbija jeste spona Evrope i Bliskog Istoka.
Sve sto zemljanim putem ide prema Bliskom (i Dalekom) Istoku, obavezno ide preko Srbije.
Secam se kako su 60-70 -ih godina isle danonocno kolone kamiona na Bliski istok kao pomoc Arapima od strane Varsavskog ugovora.
I kamioni mnogih drugih zemalja su isli preko Srbije preko medjunarodnog puta E-5 od Subotice prema dole.
Mozda idu i danas, ali sada treba jedna moderna autopista od barem 8 via u jednom i 8 u drugom pravcu.

Која смо ми бре спона са истоком кад су те земље на истоку већ у ЕУ и у НАТО
То ти је као она анегдота са Пајом Вујисићем који се мамуран и бесан пробуди на неком снимању на Косову и опсује земљу којој је Албанија - Запад.

Pa ja jos uvek verujem da oni gledaju gde im je krace i jeftinije.
Moze da se ide na Terazije preko Male Azije, ali to nije ideja.
Lakse im je da "premoste" Srbiju nego da idu OKO Srbije...
Ili gresim?![]()