Konrad-19
Buduća legenda
- Poruka
- 36.519
Pa baci kad niko ne ceka.
ma gde ne ceka, prazan grad danas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa baci kad niko ne ceka.

Није време за славље него за ПРОТЕСТ!
РАДНИЦИ НА УЛИЦЕ СВИ ПРОТИВ БУРЖОАЗИЈЕ!

TAKOEEEEEEEEEEEEE! I da dovedemo poštene komunjare na vlas' da nas jašu ponovo. Nisu nas dugo jahali!![]()
Moj sin je otišao na "uranak", da se zaebava s drugarima po Avali, da naprave roštilj, malo popiju, privale se kojoj ribi ... Šta fali ?

da vidimo kako je to.TAKOEEEEEEEEEEEEE! I da dovedemo poštene komunjare na vlas' da nas jašu ponovo. Nisu nas dugo jahali!![]()

Moj sin je otišao na "uranak", da se zaebava s drugarima po Avali, da naprave roštilj, malo popiju, privale se kojoj ribi ... Šta fali ?
To je nas Balkanski mentalitet,samo mi je cudno da koga kod pitas odgovor je isti:ubime kriza, a danas svi pune mini frizove i pravac prvi proplanak da proslave a posle ce sa kamatom da vrate one 4kg mesa i 1# piva.I onda opet ista prica ubime ova kriza i ovi nasi politicari.
Они који немају леба да једу биће на улицама они који имају ће да ждеру у кафанама ,тако је одувек било!
TAKOEEEEEEEEEEEEE! I da dovedemo poštene komunjare na vlas' da nas jašu ponovo. Nisu nas dugo jahali!![]()
Еби га немају сви пара за роштиљ и пиво ,неки радници данас немају леба да једу
Sin ti slavi praznik rada???Moj sin je otišao na "uranak", da se zaebava s drugarima po Avali, da naprave roštilj, malo popiju, privale se kojoj ribi ... Šta fali ?
Zanimljivo je da veći deo naroda ne vidi suštinu ovog problema. Kao što rekoh-boli ih ku*čić za krizu.
Slavi neradne dane, ne idu u školu, šta je tu loše ? Nije to 5 oktobar pa da ga bude sramota.Sin ti slavi praznik rada???
Ne nego sam se uplasio da ne slavi praznik rada,a mlad momak.Vec sam pomislio da si ga zaposlio sa 15 godina,ili koliko vec ima...Slavi neradne dane, ne idu u školu, šta je tu loše ? Nije to 5 oktobar pa da ga bude sramota.
Dolazi još jedan 1. maj, Međunarodni praznik (ne)rada a u Srbiji tog dana niko ništa ne radi ali to nije najveći problem.
Za 1. maj se svake godine, SVUDA u svetu održavaju MASOVNE demonstracije i protesti radnika. Znači, u Nemačkoj, Francuskoj, Koreji, Japanu, Turskoj, Engleskoj, Americi...Na tim protestima radnici traže veća prava, veće zarade, bolje uslove rada itd. a ove godine će demonstracije sigurno biti masovnije nego ranije zbog SEKE.
A kakva je slika u Srbiji za 1. maj ? Naši radnici i "radnici" u paketu sa direktorima i drugim funkcionerima masovno okupiraju brda, proplanke, planine, šljivike, livade i druga izletišta, zapale roštilj, ćevape, ražnjiće i ostalo mesište, igraju fudbal i ostale sportove u prirodi, 'lade jajca i pivo u nekoj reci ili potočiću i baš ih boli kkkkkkarakter za SEKU i nemaštinu ! Ne može nam SEKA ništa, jači smo od sudbine !
I sad kad sve to gleda neko neobavešten sa strane, npr. iz Amerike (mada se i tamo protestuje) i sad pogleda npr. Nemačku, Francusku ili Japan, tamo milioni nezadovoljnih radnika masovno protestuju na ulicama, sukobljavaju se sa policijom i bore se za svoja radnička prava a pogledaju sa druge strane Srbiju i vide da naši radnici potpuno opušteno i bezbrižno idu na piknik, potpaljuju roštilj, jedu, piju i lade jajca i pivo u potoku kao da ih kriza uopšte ne pogađa i ne dotiče. I sad će neko sa strane ko nije u toku da pomisli da se U Francuskoj i Nemačkoj mnogo loše živi i da zato ljudi masovno protestuju a da se kod nas super živi, da su plate fenomenalne a uslovi rada kod privatnika još fenomenalniji i da mi nemamo nikakvog razloga za brigu pa možemo tog dana opušteno da ladimo jajca u prirodi (i pivo).
I čekaj, ko je sad tu lud ? Oni Nemci, Francuzi, Koreanci i Amerikanci što se MASOVNIM sindikalnim protestima bore za svoja radnička prava ili Srbi što jajca lade usred livade i boli ih ku*če za krizu ? A uporedite samo životni standard i prosečne plate u tim razvijenim zemljama u kojima se protestuje 1. maja i naš prosek pa ćete videti da je tu situacija još čudnija i kontradiktornija nego što se čini. Pa Branislav Čanak, ovaj iz sindikata "Nezavisnost" je pre neki dan priznao na TV-u da ne može da okupi ljude da protestuju 1. maja u BG ili bilo gde u Srbiji zato što tog dana svi masovno odlaze u prirodu na piknik. A SEKA može da čeka. Zato ja za takve stvari i neizlazak na proteste 1. maja ne optužujem vođe sindikata nego naš narod i radnike tj. mentalitet Srba koji se ponašaju potpuno suprotno u odnosu na stvarnu situaciju i krizu u kojoj živimo !
I dok se Nemci ili Grci dogovaraju gde će i kad da idu sutra na protest, Srbi se dogovaraju na koju livadu će da idu da potpale roštilj, piju 'ladno pivce za živce i 'lade jaja. ZEMLJA GORI A NAROD SE ČEŠLJA !![]()