Iskreno ne sećam se da sam ikad video toliko ljudi na ulicama , možda jedino 2002. tokom dočeka košarkaša nakon osvajanja Svetskog prvenstva u Indijanapolisu kada je od aerodroma u Surčinu do skupštine ceo grad bio pun ljudi i zatvoren , iskreno ne znam koliko je bilo ljudi ali da je bilo do nekih 500 hiljada mi deluje sasvim kao realna brojka , viđao sam oko 100 hiljada ljudi na ulici ali ovo je bilo daleko više od toga , tako da ono 400-500 hiljada mi je neka sasvim realna brojka , a verovatno ih je još više procirkulisalo kroz celu tu gužvu tokom dana.
Iskreno meni je bio lepši dan onaj juče i onaj doček studenata na Terazijama, baš je bila onako prelepa i kul atmosfera , ovo danas ono zaista svaka čast za ovoliki broj ljudi, baš je ono bio impozantan broj ali ovo danas je već bilo malo nekako malo već haotično i stresno za moj ukus , ono juče na Terazijama je bilo zakon.
Inače ja sam bio tamo kod Beograđanke negde tokom one velike tišine kada je odjednom počela panika, niko ne zna šta se u tom momentu desilo i ljudi su počeli da idu u stranu i beže ka hotelu Moskva, jbt ja mislio kreće stampedo.
Mislim da niko nije realno ni očekivao da će ovo biti Dan D ili da će Vučić dati ostavku ili se ne znam šta desiti , kao što sam i govorio ovih dana ovi protesti nisu sprint već maraton, litije u Crnoj Gori su trajale 17 meseci , tako da ono skup jeste bo veličanstven (sve do onih nemili scena koje su se posle desile), bio je zaista ogroman broj ljudi (iskreno ne sećam se kad sam video toliki broj ljudi na ulicama) ali ništa još nije gotovo i verujem da ćemo ovakvih skupova u Beogradu imati barem još nekoliko tokom ove godine (ukoliko naravno ovi i dalje budu odbijali da odstupe sa vlasti).
Takođe pno što bi pohvalio u toj zaista nepreglednoj gomili ljudi osim viđao sam samo srpske zastave (osim naravno transperaneta zastava fakulteta, rudara i paz zastava sa likom Isusa Hristosa), nisam video ni jednu jedunu zastavu ni EU, ni SAD, pa čak ni Rusije (mada kako se Rusi poneli mislim da ni ne zaslužuje da se nađe tamo, barem na ovaj put, niti ičija zastava , jer realno narod je sam u ovome i možemo da se uzdamo samo jedni u druge i u Gospoda Boga i Isusa Hrista sina Božijeg, tako da ni Putin, ni Tramp ni EU niti iko od njih zaslužuje da tamo bude promovisan na bilo koji način niti treba bilo šta da očekujemo od njih, već imamo kriminalnu i uzurpatorsku vlast sa jedne strane i sa druge strane imamo narod i možemo jedino da se uzdamo jedni u druge i u pomoć Božiju kao i do sad uostalom što je zapravo davalo odlične rezultate).