Koju ste knjigu poslednju kupili ili dobili?

• Začetnik teme Začetnik teme goxy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pošto,izgleda,na ovom forumu moderatori nisu trenutno ni prisutni ni odsutni da dodam da trenutno čitam
"Popkorn" slovenačkog lucidnog pisca Andreja Skubica koji mi je lično uručio knjigu prevedenu na srpski...
Ukoliko odobravanje prva tri komebtara potraje,ne preostaje mi ništa drugo nego da zaronim u Popkorn i
vidim šta se izdešavalo u mislima glavnog lika koji prati jade i ostalo jedne prostitutke (u koju se zaljubljuje
izgleda,ali ne kao Bukovski kroz apokaliptičnu patnju i sinergiju već lepršavo,nevino i autentično...).

Pošto,izgleda,na ovom forumu moderatori nisu trenutno ni prisutni ni odsutni da dodam da trenutno čitam
"Popkorn" slovenačkog lucidnog pisca Andreja Skubica koji mi je lično uručio knjigu prevedenu na srpski...
Ukoliko odobravanje prva tri komebtara potraje,ne preostaje mi ništa drugo nego da zaronim u Popkorn i
vidim šta se izdešavalo u mislima glavnog lika koji prati jade i ostalo jedne prostitutke (u koju se zaljubljuje
izgleda,ali ne kao Bukovski kroz apokaliptičnu patnju i sinergiju već lepršavo,nevino i autentično...).
Ne razumem komentar...:think:
Možda ne znate, moderatori su ljudi od krvi i mesa, kao i vi, sa svojim svakodnevnim obavezama, koji ovaj posao rade volonterski. S toga vas molim za malo razumevanja. Sat vremena i nije neki dug period čekanja. Mnogo duže ja čekam kod lekara, iako imam zakazano. Hvala na razumevanju. ;)

Dragoljube, odobriće ti ako već nisu dok ja ovo kuckam :D
Uglavnom hajde kad završiš obavezno napiši još utisaka o Popkornu. Sviđa mi se kako zvuči po ovome što si napisao.

- - - - - - - - - -

Ima nas više:D
Al ne brinem ja za nju

Cors...U pravu si,lagano ko pero ide romanče-prebrzo sam ga počeo-odvalio pola za sat i nešto...:lol:
Pišem posle utiske-zasad -nešto kao neomoderna...Pisanje "na dah"...

Ne razumem komentar...:think:
Možda ne znate, moderatori su ljudi od krvi i mesa, kao i vi, sa svojim svakodnevnim obavezama, koji ovaj posao rade volonterski. S toga vas molim za malo razumevanja. Sat vremena i nije neki dug period čekanja. Mnogo duže ja čekam kod lekara, iako imam zakazano. Hvala na razumevanju. ;)
Dotkolice,kad popijem ovo gorko ta ste mi dali,javljam se s Popkornom u rukici...:bye:

E skroz, mene je Lashevska svojevremeno uputila na Stilske vezbe ( zapravo sve sto volim a tice se Francuza u svim sferama u umetnosti, uglavnom je njeno delo):D

A od Apolinera sam citala samo njegovu erot'ku i buzdovane al nesto sam se smorila :D

Stilske vezbe su stvarno odlicne... :)

Sto se tice Apolinera, ipak je on prevelika faca da se odbaci tako lako :D Pokusaj sa necim neeroticnim ;)
Ja imam, ovim redom na polici: Alkoholi i kaligrami, Red i pustolovina, Osnivač jeresi, Pisma za Lu, Izbor Pjesama ( i te Buzdovane neke :lol: zanimljivo je kako je nastala ta knjiga, inace)
Mozda ti se ne svidi ni onda, a mozda i bi, ko zna. Mislim, ipak 11 000 buzdovana nije bas ono sto je inace pisao.
Ja bas volim te Francuze poput njega, Sandrara (jes' da je ovaj potonji naturalizovan)... (:

Sandrara volim i ja. Doduse citala sam samo Moravagine. Nismo imali Sandrara u Ns biblioteci zastupljenog uopste ( tj postojao je u teoriji , na spisku ali kad dodjes, nema nicega) :lol:

A za Buzdovane znam da nije bas njegova sfera...sto rece bibliotekar ' Ma to su vam oni pisali samo kad im zafali para, morali su i da zive od necega' :lol:
Tako da mi je krivo sto sam ga upoznala na taj nacin ali svojevremeno mi je samo kao takav bio poznat:) Tako da cu mu dati jos fore sigurno.

Tipično za našu biblioteku... Mada ja retko zalazim u nju, ali mogu da zamislim... Kupoholičar sam veliki kad su knjige u pitanju. Ne znam da li još ima, ali i njega je bilo u antikvarnicama, baš povoljno, ja uzela Zlato i druge priče i Iz celog sveta u srce sveta. Preko neta.
Drago mi je da ćeš Gijomu pružiti šansu, zaslužio je. Po onom što sam čitala o njemu bio je beskrajno simpatičan i voleo je da se lepo oblači. :D

Back