quentin
Iskusan
- Poruka
- 6.072
Dosta je bilo s dedama, osim ako jedan od njih nije kakvu knjigu napisao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je,povkase seljaci Matije Gupca.Dosta je bilo s dedama, osim ako jedan od njih nije kakvu knjigu napisao.
Moj je mogao o logoru i bextvu ali nije bio baš raspoložen da priča o ratu...Dosta je bilo s dedama, osim ako jedan od njih nije kakvu knjigu napisao.
Moj je mogao o logoru i bextvu ali nije bio baš raspoložen da priča o ratu...
...

Bre, kad sam ja onomad, pre iljadu godina, isla u skolu, a za profesora srpskog sam imala jednog pesnika, itekako smo se bavliTo od Kenoa je haos![]()
To od Kenoa je haos![]()

Da, Laševska hebote, nju nisam ni vido ni čuo sto godina![]()
Ne razumem komentar...Pošto,izgleda,na ovom forumu moderatori nisu trenutno ni prisutni ni odsutni da dodam da trenutno čitam
"Popkorn" slovenačkog lucidnog pisca Andreja Skubica koji mi je lično uručio knjigu prevedenu na srpski...
Ukoliko odobravanje prva tri komebtara potraje,ne preostaje mi ništa drugo nego da zaronim u Popkorn i
vidim šta se izdešavalo u mislima glavnog lika koji prati jade i ostalo jedne prostitutke (u koju se zaljubljuje
izgleda,ali ne kao Bukovski kroz apokaliptičnu patnju i sinergiju već lepršavo,nevino i autentično...).

Dragoljube, odobriće ti ako već nisu dok ja ovo kuckam
Uglavnom hajde kad završiš obavezno napiši još utisaka o Popkornu. Sviđa mi se kako zvuči po ovome što si napisao.
- - - - - - - - - -
Ima nas više
Al ne brinem ja za nju

Dotkolice,kad popijem ovo gorko ta ste mi dali,javljam se s Popkornom u rukici...Ne razumem komentar...
Možda ne znate, moderatori su ljudi od krvi i mesa, kao i vi, sa svojim svakodnevnim obavezama, koji ovaj posao rade volonterski. S toga vas molim za malo razumevanja. Sat vremena i nije neki dug period čekanja. Mnogo duže ja čekam kod lekara, iako imam zakazano. Hvala na razumevanju.![]()

Dotkolice,kad popijem ovo gorko ta ste mi dali,javljam se s Popkornom u rukici...![]()
Pobrkao si me s nekim...![]()
E skroz, mene je Lashevska svojevremeno uputila na Stilske vezbe ( zapravo sve sto volim a tice se Francuza u svim sferama u umetnosti, uglavnom je njeno delo)![]()
A od Apolinera sam citala samo njegovu erot'ku i buzdovane al nesto sam se smorila![]()

zanimljivo je kako je nastala ta knjiga, inace)

Tako da cu mu dati jos fore sigurno.