Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uf cenim Zorana ,al ima tamo jos sto sta zanimljivo a ne bi da se zalecem na tres psihologiju. SI citala nesto osim Zorana ?

E pa nisam. Mislila sam da pitas samo za Emocije a to je on pisao pa sam skontala da pitas samo za njegove knjige. Za ostalo nemam pojma.
Ima ona Mala knjiga za velike rositelje gde je on sa jos nekim autorima, a bas druge autore od tog izdavaca ne poznajem, sorry.

Kupila sam:

Portret,
Ukus mladih devojaka,
Dar kamena,
Buda,
Mojsije,
Bazenska biblioteka,
Igrač i
Ova knjiga će da vam spase život.

Sve za 1725,00din.

rado, ja idem kasnije, i zanima me ima li dosta naslova na popusti i ima li šta sa onog mog spiska, ako se sećaš, al verujem da se ne sećaš : )

Danas sam se setila odlične knjige koju ovde nisam pominjala - može da bude i zgodan izbor za leto.
"Ožiljci slatkog raja" Alis Ekols
Biografija Dženis Džoplin i verovatno najbolja biografija koju sam pročitala u životu. Obično su biografije tragičnih rok zvezda onako...tupe, brate...senzacionalistički ili idolatristički opis sjebanog života, ova nije.
Maksimalno profesionalna, građena na ispovestima prijatelja, kolega i savremenika legendarne pevačice. Crno naličje hipi vremena, narkomanija, alkoholizam i promiskuitet, obrađeni su bez osuđivanja i bez veličanja.

Ali ono što je posebno: ovo je istovremeno i biografija hipi revolucije, bitničke scene San Franciska, kulturna i muzička istorija 60-tih. Opsežna i detaljna, ova biografija sa podjednakim kvalitetom obrađuje život - uspon, slavu i pad - "Bisera" i cele supkulture koja ju je iznedrila.

Pa, eto, ko voli...:)

rado, ja idem kasnije, i zanima me ima li dosta naslova na popusti i ima li šta sa onog mog spiska, ako se sećaš, al verujem da se ne sećaš : )

то је у свим њиховим књижарама?
Ја бих пропустио да нисам видео овде... :confused:

Izvinite, nisam bila kod kuće.
Da, to je u svim Delfi knjižarama, a može da se naruči i preko interneta do 24h. Imate ponudu na
http://www.delfi.rs/

kupili budu, konstantinovo raskršće, ko je ta devojka, knjiga o groblju, kratka istorija traktora
sad jedva čekam da odemo na more da počenm da ih čitam
inače ova murakamijeva je i dalje odlična : )

kupili budu, konstantinovo raskršće, ko je ta devojka, knjiga o groblju, kratka istorija traktora
sad jedva čekam da odemo na more da počenm da ih čitam
inače ova murakamijeva je i dalje odlična : )

Jesi li kupila dopunjeno Konstantinovo raskršće u tvrdom povezu? Meni je sad žao što imam prvo izdanje, a baš je Dejan Stojiljković bio gost Lagune sinoć u Nišu.

nisam, unervozila sam se od gungule i nedostatka vazduha i nisam ni uzela sve što sam tražila, jedva sam čekala da izadjem napolje
još nam na kasi naplate dva puta istu knjigu, pa sam tu čekala da isparve grešku a ja sam bila ko temrpana bomba..

Mene i dalje gusi ovaj Dnevnike jedne sasvim obicne zene. ali prebacila sam preko pola i ostaviti je necu. Nadam se samo da cu uspeti da je procitam pre mora jer necu da je teglim tamo, nadam se boljim knjizevnim dozivljajima uz morence.

Baš se mučiš, ali kad si rešila, želim ti da je pročitaš.
Sinoć na Avali bio film Zableške o skandalu, pa sam se setila da sam ja čitala istoimenu knjigu Zoi Heler. Dobra je! Nije laka ni plitkoumna, a zanimljiva za čitanje.... neobična, nesvakidašnja...

Pročitah danas Moralni poremećaj - Margaret Atvud. Nije loše, mada su joj romani neuporedivo bolji od ove zbirke priča.

Počela sam i Čovek i žena - Toni Parsons! Kako taj čovek deluje na mene:think: Plakala sam celo popodne. Uvek me dirne u moju mračnu, ljisovsku dušu :sad2:

Izgubiti Juliju -- odlicna knjiga :super:

Aha, znaci profesorka od letos je bila u pravu...

Rodjendan mi se produzio i na petak, pa nisam uspela da budem deo Noci knjige...ali sam zato neke dobila na poklon..Toliko pominjanu Senku vetra, Katedralu na moru i Paviljon bozura.Za prve dve znam da su divne, nameravala sam da ih kupim, a Paviljon merkam vec dugo.Citao neko (mislim na Pavljon bozura)?

Poslednja izmena:
Ja procitala Valjerevicev Zimski dnevnik. Bas je dobar - ne znam bas da li je to Knjizevnost sa velikim slovom, al bas je onako super drug :) Volela bih da ga izljubim na ulici, kad ga vidim, i da mu kazem 'fala ti, brate'.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back