Kakve zene privlacite?

Gost377586

Veoma poznat
Poruka
11.136
Moram malo da trolujem,smorila sam se danas..:mrgreen:
Dakle od svog ovog jadikovanja i zalbi kako nema normalnih riba za vasu malenkost,jel vam je ikada palo na pamet da recimo svojim ponasanjem,drzanjem,odnosom prema zenama,tj svakom svojom recju i potezom vi zapravo privlacite odredjen tip zene?
Tipa ako je neko namazan,ili nadobudan,hladan,misli da se sa parama sve potrebe zadovoljavaju,ili ako govori kako su zene niza bica,ili manipulant,ili agresivan,taj ce tesko da privuce normalnu ribu(tj ta ce pobeci brzinom svetlosti:lol:)....
Mislite o tome i mozda se jednom devojka i vrati iz vecea:lol:
giphy.gif

:mrgreen:

Zapravo neprivlačimo.

A kolege što privlače lujke da utešim drukčijih nema.

Тачно, биране речи и понашање не мењају њену природу ни нарав. А природа јој је нестабилна, склона предомишљању и избегавању дате речи.
Тема је чисто замајвање и пуштање у етар добро знаних дезинформација жена о женама.

Ne razumem temu, ako si visok, elokventan, ljubazan, privlacan, prijatan, korektan, na prvi pogled privlacis sve zene...

Koje ces da odaberes, to je druga prica...

Prve koje me osete su lezbosi....one me nanjuse , cak i kad ja ne stignem njih da nanjusim...i odma beze i jasno pokazu nepodnosenje...
Vreme reakcije je nekad manje od 3 min.....

A ove ostale to je vec koje ja rasteram a koje ne...ali za lezbose ne, one mene osete i pobegnu....tj udare distancu...

ma nisu sve zene nefunkcionalno lude samo se prave jer misle da im se moze

Нису ни луде, већ драмске уметнице.

Уста непрестано лажу, тело јој једино говори истину...

Без могућности упуштања у физички контакт наиван мушкарац ће поверовати све и свашта.
И на крају платити дебелу цену своје наивности. Жена је горка воћка ако се погрешно жваће.

Код упознавања што раније инсистирати на сусрету, и наравно на оном што једино и има да пружи.
Узбуђење. Евентуално потомство, мада све ређе и уз све више негодовања.

За остало си сам себи бог, и ковач своје среће. Јер она не дефинише шта су твоји домети ни колико си успешан.
Може само да ти инсталира брњицу својим мишљењем о томе шта ти радиш и какав си човек. Многи падну на овом тесту.

Кад ти каже "волим те", ти одговориш са "знам то".

Ако престане да негодује на такав третман, можеш да јој радиш практично шта хоћеш, најпожењнији јој је мушкарац ког не може да уцењује ничим, и ничим да сломи.

Malo sutra joj je takav najpozeljniji...
Ove nove su jednostavne, sujetu kanalisu na drugim mestima..
Znaci zabole nju uvo sto ne moze da te ima iako joj je merak, jer je stvorila drugaciji refleks, zloba i pakost...osveta....a ne borba za zeljeno....

Moram malo da trolujem,smorila sam se danas..:mrgreen:
Dakle od svog ovog jadikovanja i zalbi kako nema normalnih riba za vasu malenkost,jel vam je ikada palo na pamet da recimo svojim ponasanjem,drzanjem,odnosom prema zenama,tj svakom svojom recju i potezom vi zapravo privlacite odredjen tip zene?
Tipa ako je neko namazan,ili nadobudan,hladan,misli da se sa parama sve potrebe zadovoljavaju,ili ako govori kako su zene niza bica,ili manipulant,ili agresivan,taj ce tesko da privuce normalnu ribu(tj ta ce pobeci brzinom svetlosti:lol:)....
Mislite o tome i mozda se jednom devojka i vrati iz vecea:lol:
giphy.gif

:mrgreen:

najveca glupost i proseravanje nadobudnih nolajfera,zasto,zato sto ne moram nista reci nekad ce mi prici normalna devojka a nekad prodavacica ljubavi u picinom parku,znaci jbg tu sam se zadesio slucajno nisam dosao da radimo

Malo sutra joj je takav najpozeljniji...
Ove nove su jednostavne, sujetu kanalisu na drugim mestima..
Znaci zabole nju uvo sto ne moze da te ima iako joj je merak, jer je stvorila drugaciji refleks, zloba i pakost...osveta....a ne borba za zeljeno....

Мора бити бар у позним тридесетим, да би уопште ушли у било какву причу.
Нове су за мене телетабиси.

Moj odgovor,G.dji."mizaca". To da stara koka daje dobru juhu,pa to je aksiom.Tacno je.Juha=supa,pojede se sa gustom.Ali...meso stare koke...ipak,zastaje u grlu.
Sto se tice MLADE KOKE,neznam sta je lepse i sladje.Da li Juha = supa,ili krasni batacici,i ono slatko belo meso...sa grudi...

Back