Muskarci pamet u glavu

Razgovaram sa jednim prijateljem koji je pre 4 godine prosao pakao razvoda. Nije hteo da me slusa. Zena ga ojadila, decu mu ostavila, jedino sto je pozitivno. Ponovo sve stvorio, ali opet hoce da se zeni. Ova je jos gora nego prethodna.

Nekima ne vredi govoriti, ocigledno.

Послато са HUAWEI M2-A01L уз помоћ Тапатока

У основи MGTOW је за мене неозбиљна дечачка идеологија, јер се повлачи а није у природи мушкарца да то чини. Јесте дошло до одређеног отрежњења и краха разних илузија о женама, има ту понешто и корисног и треба то свакако чути.

Мушкарци су често као пас који чезне да буде награђен, јер је вољеној донео фризби који је бацила. Само ако доноси фризби, он се осећа као добар пас.

Ја сам прегризао тај поводац условљавања и живим по своме. На тим основама у мом животу се и појављују жене. Нема фолирања и нема уцене, остајеш док видиш смисао у том односу. Кад не видиш, иди.

Не треба никоме упропаштавати живот сопственим страхом од самоће.

Razgovaram sa jednim prijateljem koji je pre 4 godine prosao pakao razvoda. Nije hteo da me slusa. Zena ga ojadila, decu mu ostavila, jedino sto je pozitivno. Ponovo sve stvorio, ali opet hoce da se zeni. Ova je jos gora nego prethodna.

i ladno se nije okliznula na koru banane,koi papucic

Ti drdoktore kao da si predsjednik nekog drk.adžijskog udruženja pa ti pobjegne neki neki član tj oženi se .
Jel imaš ti nekoga koji se oženio a sada mu dobro ?

nemoj više da se družiš sa njim

x1 x1 je pile mamino i tatino...
Niste primetili....
Ali je u stavu odbij , prvo prema bilmezima, a onda prema svima, a onda zaboravi da bude na odbij sa bilmezima jer je oni umeju manje uvrediti...
Takva je zenska sudbina....prvo su na odbij sa svima a onda im se glupaci ucine manje uvredljivim i onda se vezu za takve a oni cesto budu pametni za sebe...

Back