Srpske vozačke dozvole važiće i u Nemačkoj, naši državljani neće morati ponovo da POL

gost 390446

Iskusan
Poruka
5.726
Iz pouzdanih izvora (bliskih pentagonu, sto bi rekao Dr Nele Karajlic), saznao sam da su Nemci jos pre vise od 6 meseci prihvatili sporazum o priznavanju vozackih dozvola, izmedju Nemacke i Srbije.

Medjutim, do dana danasnjeg taj sporazum nije potpisan samo iz jednog razloga: Vucko ceka da mu malo opadne popularnost i onda ce dozvoliti nasem generalnom konzulu u Nemackoj, da pokrene zvanicno potpisivanje sporazuma.

Dakle, ceka da skuplja politicke poene. S obzirom da je sada vreme za novi politicki poen, isti izvor je javio da je Vucko dao zeleno svetlo, i da je procedura potpisivanja sporazuma pokrenuta. Ocekuje se u narednih mesec dana najkasnije da se to zavrsi, i da vise nasi ljudi u Nemackoj ne moraju da polazu vozacki iz pocetka (i da puknu minimum 600 evra, za B kategoriju).

Poredjenja radi, BiH je isti sporazum potpisala proslog leta (pre godinu i po dana).

Ocekujte uskoro senzacionalne naslove u novinama, kada se ovo bude desilo.... :dash:

http://www.blic.rs/vesti/drustvo/do...-nemackoj-nasi-drzavljani-nece-morati/dj88lqq

Poslednja izmena od moderatora:
Iz pouzdanih izvora (bliskih pentagonu, sto bi rekao Dr Nele Karajlic), saznao sam da su Nemci jos pre vise od 6 meseci prihvatili sporazum o priznavanju vozackih dozvola, izmedju Nemacke i Srbije.

Medjutim, do dana danasnjeg taj sporazum nije potpisan samo iz jednog razloga: Vucko ceka da mu malo opadne popularnost i onda ce dozvoliti nasem generalnom konzulu u Nemackoj, da pokrene zvanicno potpisivanje sporazuma.

Dakle, ceka da skuplja politicke poene. S obzirom da je sada vreme za novi politicki poen, isti izvor je javio da je Vucko dao zeleno svetlo, i da je procedura potpisivanja sporazuma pokrenuta. Ocekuje se u narednih mesec dana najkasnije da se to zavrsi, i da vise nasi ljudi u Nemackoj ne moraju da polazu vozacki iz pocetka (i da puknu minimum 600 evra, za B kategoriju).

Poredjenja radi, BiH je isti sporazum potpisala proslog leta (pre godinu i po dana).

Ocekujte uskoro senzacionalne naslove u novinama, kada se ovo bude desilo.... :dash:

Najpametniji lider u regionu! :hahaha:

Jedva cekam da vidim senzacionalne naslove u novinama, kako nas veliki vodja brine za nas i voli nas, kako misli i na one koji su ga napustili....dusa od coveka....
Evo, bice tema, nadam se, otvorena, pa cemo za par nedelja da prodiskutujemo i razmenimo novinske naslove.

Iebeš mu mater ako Informer ne objavi FELJTON u nastavcima i poklon dodacima auto mapa Njemačke

Ništa novo!

Regionalni put Smederevo - Pančevo prolazi pored Kovina. Mnogo je kraći nego da se ide kroz grad.

Kada je sagrađen most (29. 11. 1976.) put nije bio gotov išlo se kroz sam grad Kovin.

Završen je u junu ili julu i bio je zatvoren sve do 29. 11. da bi tada bila presečena vrpca i pušten u saobraćaj. Koliko je zbog toga utrošeno više goriva i ugroženi stanovnici Kovina, nikoga nije zanimalo.

Da sam na tvome mestu ja bi pičaučastom odma popušio, pravac stobom za germaniju, primili skoro dva miliona talibanaca, sigurno bi jednu srpsku pišulju. :malav:

Back