Zbog slomljenog penisa 50.000 evra odštete

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
392.100
http://forum.krstarica.com/showthread.php/768851-Zbog-slomljenog-penisa-50-000-evra-odštete

Ova vest je preuzeta sa Vesti Krstarice i bez da ulazimo u tekst..covek je bio osiguran i osiguranje je isplatilo odstetu..

ali me zanima da muskarci odgovore iz svog iskustva

1.Kako to moze penis da se slomi i kakav je to sex bio kada je slomio penis

2. Da li se to ikome od vas desilo.Ako jeste da li to boli, sta se desava i kako se slomio i da li ostavlja to posledice na moc dizanja i dalji seksualni zivot
3. Da li slomljeni penis ostavlja psihicke posledice po muskarca..ako imamo srucnjake po pitanju psihologije neka se ukljuce u temu
4.Da li posle ove vesti razmisljate da osigurate svoj penis

Poslednja izmena:
Drug je polomio penis jer je uradio upijac dok mu bio u erekciji.Iz njegove price sledi: Imao je hematom koji je morao da operise.Sada na penisu ima grudvu koja je itekako vidljiva dok je u opustenom stanju,a kad je u erekciji nestane,ali mu je penis ko glava od Gorbacova.Kaze da nema problema u keksualnom zivotu.Ni jedna mu nije pravila problem zbpg toga

Matora a nista ne zna......

Pa penis je misic sa ligamentima, i moze se desiti da ti pukne ceo misicni snop kao i kod svakog misica, i onda imas kao i kod svakog misica 7 dana bolove, jer je pokidan misic, a ako je ligament, onda plus jos duze za ligamente....
Posledica cimanja penisa kad je uzdignut mogu biti da se kasnije zbog dva razloga teze dize, prvo jer je pokidana mreza misica podizaca koji su podno stomaka, a drugo je jer ima stalno bolnu reakciju, kao i kod svake teze povrede, pa onda psihicki mozak ukine ili ublazi erekciju zbog tog sitnog ali usled zategnutosti prisutnog bola na nekom od misicnih snopova ili ligamenata.

To sto se upotrebljava rec slomljen, a primenjuje se ne na kosti je slicno kao sto se upotrebljava rec i@ a primenjuje se na zene.

Zene se inace operisu kad im se opuste misici zatezaci usiju , toliko im je i to bitno, a slicnu misicnu strukturu ne mogu da shvate ni kad su profesionalni doktori, a tek kad ih ovako ne interesuje, tek onda su .....##@#$@#%#%@

Pa to moze da se polomi i na solji npr, kad god je napet a ti ga spustas nasilno....
A cesto se desava kod zena da su kao junice....
Moja procena , a to je individualno, jer ja sam uglavnom sa manje iskusnim devojkama, oko 75% nema utisak sta radi....
Sad mora da napisem jos jedan procenat...25% mog uzorka bi muskarci okarakterisali kao neiskusne ili manje iskusne, ali bi zato za onih 50% rekli normalno konzumirane ili pohabane ili iskusne zene...

Ako cemo iskreno.....procenat najvise kvare starije zenske.....sto starija to je nezgrapnija i manje ima pojma sta radi , narocito kad jase....ona misli samo najase i onda je zabole ako se podigne previse i onda napravi lose nasadjivanje...
Nego necu da pisem pored toliko profesionalki, mislim bukvalno profesionalki....Daleko smo mi od Japana i Gejsi....

http://forum.krstarica.com/showthread.php/768851-Zbog-slomljenog-penisa-50-000-evra-odštete

Ova vest je preuzeta sa Vesti Krstarice i bez da ulazimo u tekst..covek je bio osiguran i osiguranje je isplatilo odstetu..

2. Da li se to ikome od vas desilo.Ako jeste da li to boli, sta se desava i kako se slomio i da li ostavlja to posledice na moc dizanja i dalji seksualni zivot
3. Da li slomljeni penis ostavlja psihicke posledice po muskarca..ako imamo srucnjake po pitanju psihologije neka se ukljuce u temu

Naravno da moze da ostavi psihicke posledice, gde se javlja strah od seksa, ponovne povrede, a sve to moze da dovede do erektilne disfunkcije.

- - - - - - - - - -

Pa to moze da se polomi i na solji npr, kad god je napet a ti ga spustas nasilno....
A cesto se desava kod zena da su kao junice....
Moja procena , a to je individualno, jer ja sam uglavnom sa manje iskusnim devojkama, oko 75% nema utisak sta radi....
Sad mora da napisem jos jedan procenat...25% mog uzorka bi muskarci okarakterisali kao neiskusne ili manje iskusne, ali bi zato za onih 50% rekli normalno konzumirane ili pohabane ili iskusne zene...

Ako cemo iskreno.....procenat najvise kvare starije zenske.....sto starija to je nezgrapnija i manje ima pojma sta radi , narocito kad jase....ona misli samo najase i onda je zabole ako se podigne previse i onda napravi lose nasadjivanje...
Nego necu da pisem pored toliko profesionalki, mislim bukvalno profesionalki....Daleko smo mi od Japana i Gejsi....

E zato su kineskinje mnogo pazljive.:heart:

Nek poljubi da prestane xex
Desava se ako je duzi i vadis ga vise pri trpanju ,pa ako ona pomeri dupe nece da miruje, savije se dosta bas boli

O i te kako boli. Zato ja odavno izbegavam zene iz Srbije.

- - - - - - - - - -

Е јбг, онда је мени или много кратак или много чврст.

Zavisi i od oblika.

1. Kod coveka ne moze da se polomi jer mi tu nemamo nijednu kost, moze da se ugane a za to seks nije neophodan.
2. Nije mi se desavalo.
3. Mozda i moze da ostavi neke posledice kao i svaka veca povreda.
4. Ne, nema potrebe za tim.

Ali ima i njih koje paze....ja znam jednu od 20, koja nikad, ama bas nikad, ma koliko poludi u seksu nije napravila bol....
Zauzvrat od Miska je dobio nadimak Nebojsa........
Mislim da tek one koje se trude da paze shvate koliko dobar muskarac moze da im se oduzi posle toga....
Ova od 20 se slaze da je oduzenje vise nego zadovoljavajuce....

1.Da ne ispadne da se hvalim ali moj penis je tvrd kao kamen,i dosta vagina je bilo nataknuto na njemu pa je jos je isti..-netacno da moze vagina da ga slomi :lol:

2.Ne, hahha..
3.Briga me..ako nisam do sad necu ni sad jer ce me dobro sluziti jos nekih 25 god,pa ce posle biti slomljen,osim jednom meswecno sto pricaju ovi starci.. :fdlan:

Poslednja izmena:
1.Da ne ispadne da se hvalim ali moj penis je tvrd kao kamen,i dosta vagina je bilo nataknuto na njemu pa je jos je isti..-netacno da moze vagina da ga slomi :lol:

2.Ne, hahha..
3.Briga me..ako nisam do sad necu ni sad jer ce me dobro sluziti jos nekih 25 god,pa ce posle biti slomljen,osim jednom meswecno sto pricaju ovi starci.. :fdlan:

Ako te pre toga ne stigne neki besni muz :mrgreen:

Ti se Katcha ozbiljno posvetila ovoj materiji :D

Što do impotencije? Psihološki efekat ili fizička posledica :sad2: ?
Pa da :D...ili ozbiljno ucestvujem u diskusiji ili ne.
Koliko sam shvatila iz ovog sto procitah, penis tom prilikom bude napunjen krvlju, poplavi kao plavi paradajz. U blizini je i mokracni kanal. Potrebno je odmah reagovati, tacnije operisati penis i ugraditi katetar kako se urin ne bi zadrzavao , bar u prvo vreme i pravio jos veci pritisak na penis. Nakon operacije, od zavisnosti kako su uradili operaciju, moze doci do inpotencije. Pretpostavljam da dolazi do nekog ostecenja ( nisam pronasla taj podatak)...Forma penisa se takodje promeni nakon lecenja pa je moguce da penis kriv ili izleda natecenoi iako nije. Ono sto me je posebno iznendadilo do preloma moze doci i u toku spavanja kad muskarac ima erakciju i okrece se po krevetu. Ali je sve to zaista prava retkost. U Brazilu su pravili istrazivanja u trajanju od 10 godina i imali su 43 polomljena penisa....tako da uzivajte i dalje u sexu i ne zamarajte se sa ovim :D

Back