Спремите се за ХАЛУЦИНАЦИЈЕ!?

Poruka
20.095
Читам текст под насловом "УБИШЕ НАС НАГЛЕ ПРОМЕНЕ: Снег већ у четвртак, жива пада за 17 степени"
где пише:

Драстичан пад температуре који нам следи ове недеље, за невероватних 17 степени у односу на јучерашњу, утицаће лоше на здравље. Нагла промена времена може узроковати депресију, умор, пад концентрације и раздражљивост, упозоравају стручњаци.

Колапс организма​
Докторка Хитне помоћи Радмила Шехић напомиње да ће нагли пад температуре код великог броја људи изазвати главобољу, вртоглавицу и нагон за повраћањем.

Према њеним речима, особе свих узраста могу осетити одређене сметње.
- У таквим бруталним променама може доћи до умора, депресије, раздражљивости, вртоглавице, пада концентрације и менталне снаге. Ветар посебно смањује ниво позитивних јона, те и потпуно здраве особе могу очекивати наведене симптоме и лењост - закључује она.

А онда сам у том истом тексту видела шта нам је ПОРУЧИЛА бивши министар здравља, а садашњи Министар без портфеља, Славица Ђукић Дејановић.

vreme-prognoza-sneg-foto-nemanja-pancic-1475447594-1003489.jpg

Славица Ђукић Дејановић:​

Психијатар Славица Ђукић Дејановић каже да нагле промене времена могу код људи да појачају менталне сметње:
- То изазива несаницу, напетост, безразложну тугу или радост, склоност ка нереалним интерпретацијама.

............​

ПИТАМ СЕ: Да ли нас то Вучић преко ове Дејановићке ПРИПРЕМА за ХАЛУЦИНАЦИЈЕ, да СЕ ТО У ИСТОРИЈИ СРБИЈЕ ПРВИ ПУТ мења временска прогноза сменом годишњих доба. Замислите, да после лета долази јесен, која је, гле чуда, ХЛАДНИЈА од лета :hehe:

Не брине мене то што ће температура да буде нижа него она лети,....него ме бре брину ове Славичине "ХАЛУЦИНАЦИЈЕ":think: Вероватно ћемо доћи у ситуацију, да на шта год будемо "УПИРАЛИ" прст у ову власт, да не ради како треба, да ћемо бити у старту окарактерисани ДА ХАЛУЦИНИРАМО!!!

За сваки случај, да ми ипак будемо спремни:mrgreen:

Дејановићка ти је партијска другарица. Јесте ли се лепо дружиле у оно време ебитеседеведесете?

Ти си мене вероватно заменио са неком твојом бабом или можда прабабом:mrgreen:

ИЛИ си евидентно већ почео да ХАЛУЦИНИРАШ (како упозори ова из теме) :rotf: .....(Какве везе имам ја са овим СПС, а нарочито са овом вечитом министарком:roll:)

Mozda cemo konacno da haluciniramo taj bolji zivot koji nam vucic stalno propoveda

Највероватније.

...........
Интересантан коментар једног читаоца текста из теме:
Ма какво бре време.Од рачуни за струју добићемо притисак и срчани удар.

:super:

Драстичан пад температуре који нам следи ове недеље, за невероватних 17 степени у односу на јучерашњу, утицаће лоше на здравље. Нагла промена времена може узроковати депресију, умор, пад концентрације и раздражљивост, упозоравају стручњаци.

Колапс организма

Докторка Хитне помоћи Радмила Шехић напомиње да ће нагли пад температуре код великог броја људи изазвати главобољу, вртоглавицу и нагон за повраћањем.

Према њеним речима, особе свих узраста могу осетити одређене сметње.
- У таквим бруталним променама може доћи до умора, депресије, раздражљивости, вртоглавице, пада концентрације и менталне снаге. Ветар посебно смањује ниво позитивних јона, те и потпуно здраве особе могу очекивати наведене симптоме и лењост - закључује она.
Majko mila kako britanija ispira mozak narodu (preko ministarke) - TRAGIKOMIČNO!!! :hahaha:

Još malo pa će vlada ići na pogon neverovatnoće (kao u autostoperskom priručniku)... sva sreća pa sam klisnuo na vreme iz Srbije

:hahaha:
Комуњарске халуцинације! :hahaha:

Комуно социјалисти вероватно припремају неко вече сатанистичко зло, чим се она огласила, са халуцинацијама...

Ови комуно социјалисти халуцинирају већ 25 година...

Ово је знак да се чувамо од зла којег припремају.

- - - - - - - - - -

ja samo macuri verujem cak je i dj postala<3
:ok:

Госпођа Мацура је царица! :ok:

Читам текст под насловом "УБИШЕ НАС НАГЛЕ ПРОМЕНЕ: Снег већ у четвртак, жива пада за 17 степени"
где пише:

А онда сам у том истом тексту видела шта нам је ПОРУЧИЛА бивши министар здравља, а садашњи Министар без портфеља, Славица Ђукић Дејановић.

vreme-prognoza-sneg-foto-nemanja-pancic-1475447594-1003489.jpg

Психијатар Славица Ђукић Дејановић каже да нагле промене времена могу код људи да појачају менталне сметње:
- То изазива несаницу, напетост, безразложну тугу или радост, склоност ка нереалним интерпретацијама.

............​

ПИТАМ СЕ: Да ли нас то Вучић преко ове Дејановићке ПРИПРЕМА за ХАЛУЦИНАЦИЈЕ, да СЕ ТО У ИСТОРИЈИ СРБИЈЕ ПРВИ ПУТ мења временска прогноза сменом годишњих доба. Замислите, да после лета долази јесен, која је, гле чуда, ХЛАДНИЈА од лета :hehe:

Не брине мене то што ће температура да буде нижа него она лети,....него ме бре брину ове Славичине "ХАЛУЦИНАЦИЈЕ":think: Вероватно ћемо доћи у ситуацију, да на шта год будемо "УПИРАЛИ" прст у ову власт, да не ради како треба, да ћемо бити у старту окарактерисани ДА ХАЛУЦИНИРАМО!!!

За сваки случај, да ми ипак будемо спремни:mrgreen:
Sve to je Slavica Djukic rekla u okviru svoje struke. Osetljivost na promene vremena je poznata stvar, a jedina halucinacija koju ja ovde vidim je dovodjenje ove price u vezu s politikom. :mrgreen:

Sve to je Slavica Djukic rekla u okviru svoje struke. Osetljivost na promene vremena je poznata stvar, a jedina halucinacija koju ja ovde vidim je dovodjenje ove price u vezu s politikom. :mrgreen:
За твоју информацију, она је политичарка на првом месту. По партијског дужности постала је и докторка. :)

У СРБИЈИ ЈЕ СВЕ ПОВЕЗАНО СА ПОЛИТИКОМ...:think: :aha2:

МИ СМО СВИ ...ТОЛИКО НАВУЧЕНИ НА ТО СРАЊЕ...ДА ТО И НЕ ПРИМЕЋУЈЕМО...:lol:
-----------------------------​

ШТА БИ СА ...:huh: ...ЛУБЕНИЧАРСКОМ КОЗА НОСТРОМ...:hehe: .......:hahaha: :zcepanje:

где пише:

............​

За сваки случај, да ми ипак будемо спремни
:mrgreen:

Па она прва и пре свих има ВЕОМА ЧУДНЕ СИМПТОМЕ ЈЕР СТАЛНО ТРЗА ГЛАВОМ КАДА ГОВОРИ..... што упућује да са њом нешто није у реду... уопште ме не чуди ОВАКВА ЊЕНА ПОДМЕТАЉКА..... сутра ће оптужити цео народ да је ЛУД а ОНА ПАМЕТНА.......

Ти си мене вероватно заменио са неком твојом бабом или можда прабабом:mrgreen:

ИЛИ си евидентно већ почео да ХАЛУЦИНИРАШ (како упозори ова из теме) :rotf: .....(Какве везе имам ја са овим СПС, а нарочито са овом вечитом министарком:roll:)

Ти СПС делиш на овај и онај?

- - - - - - - - - -

Не, не, не скачи са теме на тему.

Прво, да разјаснимо: у Хитној помоћи роади још нека докторка сем Наде Мацуре???

14462926_1227144680660167_3442569081381958719_n.jpg

Не, не, не скачи са теме на тему.

Прво, да разјаснимо: у Хитној помоћи роади још нека докторка сем Наде Мацуре???

Да нису ХАЛУЦИНАЦИЈЕ већ почеле :mrgreen:

Де видиш у теми Наду Мацуру?

Колико се мени чини, ти си још од оних жутих под дејством неких ХАЛУЦИНАЦИЈА.:mrgreen: Јер, нигде везе са везом о томе што пишеш по свим мојим темама.:lol:

ДА ЛИ ТИ ЗНАШ на које је место (при влади) Славица Ђукић Дејановић САДА ПОСТАВЉЕНА? И ЧИМЕ ће она ПРЕВЕНТИВНО да се бави:?:
Ако ниси схватио зашто је то сада потребно грађанима Србије,...онда жалим твој случај:think:

Dijana Vukomanović i Nenad Borovčanin su prve žrtve.

То је у њиховој странци завладала ХИСТЕРИЈА. БЕСНО је то, па измишља проблеме!!!

Де видиш у теми Наду Мацуру
?

Нема Наде Мацуре, а ја једино њу знам из Хитне помоћи.

Па то и кажем, зар тамо ради и неки други доктор?

Иначе, зна ли неко око чега су се то потукле Дијана и та друга партизанка?

Де видиш у теми Наду Мацуру?

Колико се мени чини, ти си још од оних жутих под дејством неких ХАЛУЦИНАЦИЈА.:mrgreen: Јер, нигде везе са везом о томе што пишеш по свим мојим темама.:lol:

ДА ЛИ ТИ ЗНАШ на које је место (при влади) Славица Ђукић Дејановић САДА ПОСТАВЉЕНА? И ЧИМЕ ће она ПРЕВЕНТИВНО да се бави:?:
Ако ниси схватио зашто је то сада потребно грађанима Србије,...онда жалим твој случај:think:

То је у њиховој странци завладала ХИСТЕРИЈА. БЕСНО је то, па измишља проблеме!!!
Ma daj bre, postavila si temu na Politici na osnovu teksta o osetljivosti ljudi na temperaturne promene. :dash:

- - - - - - - - - -

За твоју информацију, она је политичарка на првом месту. По партијског дужности постала је и докторка. :)
Izvini, ali ovo si bas onako zestoko tresnuo.

ona je bog,najveca joj je bila za rashladjivanje u letnjim danima sladoledom<3

Жена је неуморна, ја не знам само ко од ње направи поп звезду?

Лекар опште праксе, са превеликим уснама, неукусно нашминкана, врло често кич обучена.

Мислим, јединствена је свакако.

Back