kisela bombona
Elita
- Poruka
- 20.095
Читам текст под насловом "УБИШЕ НАС НАГЛЕ ПРОМЕНЕ: Снег већ у четвртак, жива пада за 17 степени"
где пише:
А онда сам у том истом тексту видела шта нам је ПОРУЧИЛА бивши министар здравља, а садашњи Министар без портфеља, Славица Ђукић Дејановић.
Славица Ђукић Дејановић:
Психијатар Славица Ђукић Дејановић каже да нагле промене времена могу код људи да појачају менталне сметње:
- То изазива несаницу, напетост, безразложну тугу или радост, склоност ка нереалним интерпретацијама.
ПИТАМ СЕ: Да ли нас то Вучић преко ове Дејановићке ПРИПРЕМА за ХАЛУЦИНАЦИЈЕ, да СЕ ТО У ИСТОРИЈИ СРБИЈЕ ПРВИ ПУТ мења временска прогноза сменом годишњих доба. Замислите, да после лета долази јесен, која је, гле чуда, ХЛАДНИЈА од лета
Не брине мене то што ће температура да буде нижа него она лети,....него ме бре брину ове Славичине "ХАЛУЦИНАЦИЈЕ"
Вероватно ћемо доћи у ситуацију, да на шта год будемо "УПИРАЛИ" прст у ову власт, да не ради како треба, да ћемо бити у старту окарактерисани ДА ХАЛУЦИНИРАМО!!!
За сваки случај, да ми ипак будемо спремни
где пише:
Драстичан пад температуре који нам следи ове недеље, за невероватних 17 степени у односу на јучерашњу, утицаће лоше на здравље. Нагла промена времена може узроковати депресију, умор, пад концентрације и раздражљивост, упозоравају стручњаци.
Колапс организмаДокторка Хитне помоћи Радмила Шехић напомиње да ће нагли пад температуре код великог броја људи изазвати главобољу, вртоглавицу и нагон за повраћањем.
Према њеним речима, особе свих узраста могу осетити одређене сметње.
- У таквим бруталним променама може доћи до умора, депресије, раздражљивости, вртоглавице, пада концентрације и менталне снаге. Ветар посебно смањује ниво позитивних јона, те и потпуно здраве особе могу очекивати наведене симптоме и лењост - закључује она.
А онда сам у том истом тексту видела шта нам је ПОРУЧИЛА бивши министар здравља, а садашњи Министар без портфеља, Славица Ђукић Дејановић.

Славица Ђукић Дејановић:
Психијатар Славица Ђукић Дејановић каже да нагле промене времена могу код људи да појачају менталне сметње:
- То изазива несаницу, напетост, безразложну тугу или радост, склоност ка нереалним интерпретацијама.
............
ПИТАМ СЕ: Да ли нас то Вучић преко ове Дејановићке ПРИПРЕМА за ХАЛУЦИНАЦИЈЕ, да СЕ ТО У ИСТОРИЈИ СРБИЈЕ ПРВИ ПУТ мења временска прогноза сменом годишњих доба. Замислите, да после лета долази јесен, која је, гле чуда, ХЛАДНИЈА од лета

Не брине мене то што ће температура да буде нижа него она лети,....него ме бре брину ове Славичине "ХАЛУЦИНАЦИЈЕ"

За сваки случај, да ми ипак будемо спремни