SURbel
Buduća legenda
- Poruka
- 36.560
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ste uradili šta u Srbiji po pitanju pasa koji šetaju gradom u čoporima ? Ja mislim da nigde na svetu ne postoji toliko napuštenih pasa kao u Beogradu. To mi je bio i utisak koji sam poneo kad sam se letos vratio kući.
Surka, sve kako ti napišeš. Ako ti je tako lakše, znam da je krezubima uvek lakše kad imaju koga za okriviti. Udri!![]()
Jel ste uradili šta u Srbiji po pitanju pasa koji šetaju gradom u čoporima ? Ja mislim da nigde na svetu ne postoji toliko napuštenih pasa kao u Beogradu. To mi je bio i utisak koji sam poneo kad sam se letos vratio kući.
Surka, aj' na kafu ja častim, ali imam jedan mali uslov. Da te poljubim u leđa, kažu da to donosi sreću.
.
Ooo, krenula neka erotika?
Nego, slago sam te, evo sad sam proverio, ne moram da te poljubim, dovoljno je da te dotaknem po leđima.
Ајд, не лупетај. Мислим, ајд кад Поби говори о народу Србије као о грбавцима, он није овде и није више део тог народа. Он је сад енглеска елита. Или се труди да буде. А ти, ма колико се трудио, ниси изолован од народа, нити си елита, тако да то 'грбавци и крезуби' из твојих уста звучи рогобатно и јадно. Најблаже речено.
А и овим дијаспорцима бих препоручила да што мање користе те ружне изразе за свој (бивши) народ.
Ako smo u ovakom političkom sistemu, onda pravo glasa imaju svi punoletni. A što se tiče monarhije, pa zi, izbor između Vučića, Dačića, Šešelja, Miloševića, Đinđića... sa jedne i bilo koga ko nije drpao sa druge, pa ti vidi. A možda bi u monarhiji zabranili penzionerima da glasaju? I srčanim bolesnicima, takođe. A možda i onima sa platom ispod 500€, za svaki slučaj?
Није баш тако. Читао сам да у Калкути има јако много сличних проблема.
Ne znam kako je na Zapadu, ali ja ne verujem da je mnogo bolje ako se gledaju obicni ljudi.
I tamo moze da se desi da cirkuzanti dobiju izbore itd. Ipak i sam Tramp moze da se svrsta u tu kategoriju, a onom tipu Faradzu se svi smeju po difoltu, dok se valjda i za Sarkozija pricalo slicno, ali nisam informisan itd.
Medjutim, Srbija nema organzovanu elitu, vec je jedna vrsta kolonija.
Okej @Edmond_Dantes prica o starim ljudima na pijaci kao glupim itd., ali sta realno treba ocekivati mislim?
I sve zavisi od percepcije. Nekad ih ljudi posmatraju kao fine dedice i babe koji su zaostavstina jednog proslog vremena itd.
Nisu oni duzni da budu doktori nauka i ne znam kolko pametni, ali Srbija nema elitu niti uredjeno drustvo.
- - - - - - - - - -
http://forum.krstarica.com/showthread.php/771105-Organizacioni-resurs-ELITA
Da vidiš kako crvenoarmejci čekaju Nemce i pripremaju im sekas.
Nije fora u politici, već narodu. Običan svet spreman da se brani.
Nisu to napušteni psi, već lutalice mahom načinjeni i oštenjeni na ulici.
imaju PODDLAKU i ne trebaju im pasji džemperi
koliko budala drži kerove...
А тек колико има будала који не држе керове.![]()
Sve sve al keru da kupiš džemper a kravi da ne kupiš ni gaće... pa gde to ima?
- - - - - - - - - -
Valjda je krava pre zaslužila nego ker?
Tolike familije održala, tolike studente odškolovala, tolike došljake po Beogradu platila kartu... glavom...
SPOMENIK KRAVI U CENTRU BEOGRADA
Ајд, не лупетај. Мислим, ајд кад Поби говори о народу Србије као о грбавцима, он није овде и није више део тог народа. Он је сад енглеска елита. Или се труди да буде. А ти, ма колико се трудио, ниси изолован од народа, нити си елита, тако да то 'грбавци и крезуби' из твојих уста звучи рогобатно и јадно. Најблаже речено.
А и овим дијаспорцима бих препоручила да што мање користе те ружне изразе за свој (бивши) народ.
Ne znam kako je na Zapadu, ali ja ne verujem da je mnogo bolje ako se gledaju obicni ljudi.
I tamo moze da se desi da cirkuzanti dobiju izbore itd. Ipak i sam Tramp moze da se svrsta u tu kategoriju, a onom tipu Faradzu se svi smeju po difoltu, dok se valjda i za Sarkozija pricalo slicno, ali nisam informisan itd.
Medjutim, Srbija nema organzovanu elitu, vec je jedna vrsta kolonija.
Okej @Edmond_Dantes prica o starim ljudima na pijaci kao glupim itd., ali sta realno treba ocekivati mislim?
I sve zavisi od percepcije. Nekad ih ljudi posmatraju kao fine dedice i babe koji su zaostavstina jednog proslog vremena itd.
Nisu oni duzni da budu doktori nauka i ne znam kolko pametni, ali Srbija nema elitu niti uredjeno drustvo.
- - - - - - - - - -
http://forum.krstarica.com/showthread.php/771105-Organizacioni-resurs-ELITA
To jeste najveći probme, elita je 45. pobijena i oterana u logore. Danas imamo samo bogate naslednike komunističkih direktora, koji sve mere samo kroz materijalno, dok se deca onih krezubijih i danas plaše Crkve i veruju u marksisitčke parole kojima su naučeni njihovi roditelji, ili oni sami ako su zakačili i taj grozni deo naše istorije. Ono malo poštenih i radnih koji umeju da zarade su se povukli u naletu ološa.
Naravno, svi su lopovi. Lopov je i gica jer ne plaća struju. I ponovo nema odgovora. Da li je vama negrbavima toliko komplikovano napisati prosto proširenu rečenicu u smislu ''Ako uvedemo monarhiju biće bolje zato što...''?
- - - - - - - - - -
Imal' koji Britanac i Britanka da šeću ulicom? Nisu oni neki prizor, štaviše, gadni su, ali verujem da predstavljaju (tebi) dobrodošlu pojavu u moru brada i hidžaba.
Naravno, naš narod je išao u partizane zbog odbrane
Ostali su išli po belu jagnjetinu pošto tehnike tad i nije bilo
Možeš li nabrojati nekeveće četničke fajtove da su imali smisla?
Naravno da jok...
- - - - - - - - - -
Kao što rekoh moja familija je uvek branila narod bez obzira na državno uredjenje
U monarhiji i u socijalizmu bilo je dosta visokih činova
Toliko visokih da malo koja dalabu ovde može da prihvati da je bilo dosta oficira i na srpskoj i na hrvatskoj strani spremnh za očuvanje države.
Toliko spremnih da zapadna propaganda mora da radi na rušenju odnosa jednog te istog naroda
Знаш да су нацисти имали планове како да пацификују Пољаке, како да их урнишу и претворе у стоку - да не кажем грбавце - и како да их заувек елиминишу као претњу немачким господарима? Generalplan Ost.
Први корак је планиран као елиминација пољске елите. За те потребе дефинисали су пољску елиту као племство, свештенство, пословне људе, судије и интелигенцију. И почели су то да спроводе, убили су огроман број тих људи.
То су били нацисти, пољски непријатељи. Другде су тако нешто спроводили сопствени сународници, убијајући и черупајући сопствену елиту, али су резултати неизбежно слични.