- Poruka
- 41.996
Već neko vreme razmišljam o našoj neoliberalnoj eliti na ovom forumu koja mahom obitava u nemiloj nam EU i njihovim pričama o "narodu napaćenom, a čestitom".
Iako su po mom mišljenju u pravu oko većine stvari oni zaboravljaju da Mita iz Male Mionice koji drži 2 kozice i glasa za koga god ne može da bude neki generator napretka šta god radio, a lupat Miti šamare zbog toga je skoro isto kao lupati njegovim kozama šamare što će reći da lopta nije u kozijem dvorištu.
Ili na partizanskoj Kozari kakogod.
Izbacite koze i kozice iz glave
, to je jako bitno za ovu priču.
Znači generator svakog napretka je ta takozvana ELITA.
To će vam reći i taj germanski sociolog kako se već zvaše što pričahu da je razlog blagostanja organizacija, a ne prirodno bogatstvo.
Znači ta ELITA bi trebala da se ORGANIZUJE.
Ne može ništa bez adekvatne organizacije.
Skupi pare i tehnologiju i osnuje nešto svoje. U Srbiji ili van Srbije, svejedno. Verovatno bolje od konjušarskih poslića, ali i ne mora da bude, ko će ga znati.
A informacione tehnologije to omogućuju.
Dijaspora u Engleskoj i Nemačkoj bi se povezala ko od šale.
Znači neka Judeo masonerija na Srbski način.
Franšiza srpske masonerije.
Gomile tajnih loža sa debelim računima i tehnološkim know-how.
A sve to da se upotrebi za narod naš napaćen bio on u Srbiji ili van.
Kapital ne zna za granice.
Šta mislite o svemu ovome? A naročito me zanima mišljenje naših vrlih evroliberala.
P.S. A pošto sam grbavi Rusofil koji priželjkuje stvaranje Srpsko-Ruske imperije oprostite mi na bulažnjenju.
P.P.S. Ovo dok pišem potpuno sam go i pijan tako da žeMske bolje da zaobiđu ovu temu.

Iako su po mom mišljenju u pravu oko većine stvari oni zaboravljaju da Mita iz Male Mionice koji drži 2 kozice i glasa za koga god ne može da bude neki generator napretka šta god radio, a lupat Miti šamare zbog toga je skoro isto kao lupati njegovim kozama šamare što će reći da lopta nije u kozijem dvorištu.
Ili na partizanskoj Kozari kakogod.
Izbacite koze i kozice iz glave
, to je jako bitno za ovu priču.Znači generator svakog napretka je ta takozvana ELITA.
To će vam reći i taj germanski sociolog kako se već zvaše što pričahu da je razlog blagostanja organizacija, a ne prirodno bogatstvo.

Znači ta ELITA bi trebala da se ORGANIZUJE.

Skupi pare i tehnologiju i osnuje nešto svoje. U Srbiji ili van Srbije, svejedno. Verovatno bolje od konjušarskih poslića, ali i ne mora da bude, ko će ga znati.

A informacione tehnologije to omogućuju.
Dijaspora u Engleskoj i Nemačkoj bi se povezala ko od šale.
Znači neka Judeo masonerija na Srbski način.
Franšiza srpske masonerije.
Gomile tajnih loža sa debelim računima i tehnološkim know-how.
A sve to da se upotrebi za narod naš napaćen bio on u Srbiji ili van.
Kapital ne zna za granice.
Šta mislite o svemu ovome? A naročito me zanima mišljenje naših vrlih evroliberala.
P.S. A pošto sam grbavi Rusofil koji priželjkuje stvaranje Srpsko-Ruske imperije oprostite mi na bulažnjenju.
P.P.S. Ovo dok pišem potpuno sam go i pijan tako da žeMske bolje da zaobiđu ovu temu.

.gif)