Na ovoj temi mogu da prikazem fenomen zenskoumne Srbije.
Znaci kad neko u javnom mnjenju i medijima ne napise ovo
tekst_o_ponasanju_zena_kroz_kompenzaciju onda se celokupan napor zena i pasivno posmatranje muskih umova svede na koncentrisanje oko jedne deskriptivne slike oko koje se jako trude zenski umovi da je potenciraju.
U ovom slucaju to je slika da je svaki muskarac imao bar jednu razlicitu a kvalitetnu zenu, da ju je voleo i da je ona zasluzila tu njegovu ljubav necim.
A totalno ce se ignorisati sve ostale cinjenice i desavanja, uticaji i odnosi.
I onda sledi "Srbija,......Srbija.....Oleeee, oleeeee.....Mi smo najbolji ......oleeeee.....oleeeee"
Stvori se svetionik-tacka prigodne opisne strukture, sa pripadajucim inspirisucim emocijama i nekim povrsnim kratkoumnim zakljuccima.
U ovom slucaju se ignorisu ku.ckasto ponasanje, droljasto ponasanje, neposvecenost vezi i svodjenje na shemu i provod, kulersko ponasanje, koje ce uvek naci paralelu i pandam i kod nekih muskih pojedinaca, a zasto i ne bi , po principu nudis i pristajes, zasto da ne...
A stvara se svetionik-tacka zene su tako divne kad si u njih zaljubljen i opijen emocijama koje si zbog sopstvene zelje da ulepsas stvari stvorio i stvorila, izmastala i postavila uz neodrzive na duze medjuljudske odnose.
Pravljenje nestabilnih konstrukcija je totalno nebitno kad je zanos u pitanju....ja hocu sad, hoce mi se, moze mi se, dize mi se, ebe mi se, otkacila sam, divno mi je, ne interesuje me sutra...
U emotivnom ostane trag.....droljasto ponasanje i primer droljastog ponasanja, a kasnije i sklonost drugih da posegnu za istim tim droljastim ponasanjem kao kratkotrajnim ventilom ili prilikom za secanje....(svrha seksa u potpuno opijenom ili nadrogiranom stanju je u prisecanju da se moglo i smelo).
U drustvenom tkivu Srbije to je nesto sasvim drugacije....emotivna i narcisoidna opijenost sopstvenim nevrednostima i insistiranje na bozijoj pravdi da svako postoji i opstane , cak i kad se ne trudi da bude vredniji i usvaja vrednije stvari u svom ponasanju i ophodjenju.
Zenskoumna Srbija je stvarnost, opijena, napijena, izekserisana , bas kao u spotu CKE BEOGRADSKE....i odnosi se na sve samo NE na seks i MZ odnose...