Žena koju sam voleo

..pa da vas čujem..:)

Pratila sam pisanja forumskih muškaraca o ženama ovih dana i moram da priznam da me strašno
zanima kakve su bile žene koje ste voleli tj. vaše žene sa velikim Ž. ili najpreciznije rečeno, žena koja je bila i ostala
vaša ljubav i nakon svih ostalih..
Opišite je, njen izgled, osobine, ponašanje..šta je to što ste voleli i što volite kod nje...

Zasto sam ih volio, zato sto su bile tu a nisu imale neku veliku manu koja mi je smetala. Vremenom zavolis i kuče pa sto ne bi ljudsko bice. Zasto sam uopste ulazio u vezu s njima, zbog privlacnosti, zbog paznje koju su mi ukazivale, zbog bijega od nekog problema, dosade...
Ono kako ostane poslije zavisi u kojoj fazi se okoncao odnos. Ako se prodje sve i dodje do jednog prirodnog kraja nema zle krvi, a i ako bude vrijeme odradi svoje pa opet isto.

Na ovoj temi mogu da prikazem fenomen zenskoumne Srbije.

Znaci kad neko u javnom mnjenju i medijima ne napise ovo tekst_o_ponasanju_zena_kroz_kompenzaciju onda se celokupan napor zena i pasivno posmatranje muskih umova svede na koncentrisanje oko jedne deskriptivne slike oko koje se jako trude zenski umovi da je potenciraju.
U ovom slucaju to je slika da je svaki muskarac imao bar jednu razlicitu a kvalitetnu zenu, da ju je voleo i da je ona zasluzila tu njegovu ljubav necim.
A totalno ce se ignorisati sve ostale cinjenice i desavanja, uticaji i odnosi.
I onda sledi "Srbija,......Srbija.....Oleeee, oleeeee.....Mi smo najbolji ......oleeeee.....oleeeee"

Stvori se svetionik-tacka prigodne opisne strukture, sa pripadajucim inspirisucim emocijama i nekim povrsnim kratkoumnim zakljuccima.
U ovom slucaju se ignorisu ku.ckasto ponasanje, droljasto ponasanje, neposvecenost vezi i svodjenje na shemu i provod, kulersko ponasanje, koje ce uvek naci paralelu i pandam i kod nekih muskih pojedinaca, a zasto i ne bi , po principu nudis i pristajes, zasto da ne...
A stvara se svetionik-tacka zene su tako divne kad si u njih zaljubljen i opijen emocijama koje si zbog sopstvene zelje da ulepsas stvari stvorio i stvorila, izmastala i postavila uz neodrzive na duze medjuljudske odnose.
Pravljenje nestabilnih konstrukcija je totalno nebitno kad je zanos u pitanju....ja hocu sad, hoce mi se, moze mi se, dize mi se, ebe mi se, otkacila sam, divno mi je, ne interesuje me sutra...

U emotivnom ostane trag.....droljasto ponasanje i primer droljastog ponasanja, a kasnije i sklonost drugih da posegnu za istim tim droljastim ponasanjem kao kratkotrajnim ventilom ili prilikom za secanje....(svrha seksa u potpuno opijenom ili nadrogiranom stanju je u prisecanju da se moglo i smelo).
U drustvenom tkivu Srbije to je nesto sasvim drugacije....emotivna i narcisoidna opijenost sopstvenim nevrednostima i insistiranje na bozijoj pravdi da svako postoji i opstane , cak i kad se ne trudi da bude vredniji i usvaja vrednije stvari u svom ponasanju i ophodjenju.
Zenskoumna Srbija je stvarnost, opijena, napijena, izekserisana , bas kao u spotu CKE BEOGRADSKE....i odnosi se na sve samo NE na seks i MZ odnose...

tužno je to neko prepucavanje, a kao pozivamo se da pišemo...o emocijama...

I dečko krene da piše iskreno..a ne, to si ti umislio, nemaš pojma....

Normalan je onda kontra gard.

Ima tu još jedna sitnica, da žene koje misle da će provociranjem izazvati kod muškarca utisak da je ona pamenta....glupost totalna ( :
Kontriranje je dobro samo kao intelektualni izazov, a glupost iritira, ebiga..intelektualni izazov zahteva premisu...

Tacno....

Nema tu digla zaba nogu i odmah je lipicaner...

Nego ima jos jedna stvar...

Kod zena vazi sledeca poslovica...
Ako mi je nesto proslo (kao opravdanje, izjava, ideja, prica, zvaka) onda je to stvarnost i realnost.

Tako da klimanje glavom u smislu , dobro bre bjazi sad, mute(ne smaraj vise)...ne donosi nista dobro iako izbegava napor i svadju...

- - - - - - - - - -

Slicno razmisljaju sva frustraciona bica, znaci i nejaki a alavi seljoberi isto tako razmisljaju i iste finese u razmisljanju imaju...

tužno je to neko prepucavanje, a kao pozivamo se da pišemo...o emocijama...

I dečko krene da piše iskreno..a ne, to si ti umislio, nemaš pojma....

Normalan je onda kontra gard.

Ima tu još jedna sitnica, da žene koje misle da će provociranjem izazvati kod muškarca utisak da je ona pamenta....glupost totalna ( :
Kontriranje je dobro samo kao intelektualni izazov, a glupost iritira, ebiga..intelektualni izazov zahteva premisu...

Najtužniji je misaoni grč koji je mizogeniji opalio facijalis po vertikali i izdeformisao muškarcima misli, lice, poglede na svet i mogućnost da vole otvorenog srca.
Ne sporim da ima mnogo patologija u našem društvu i da su žene dale svoj veliki doprinos ali rafalna paljba po svemu bez izuzetka vodi u opasan rat među polovima.
Ovde na pdfu muškarci osećam se kao da sam ušla u rezervat u kome neko može da me raskomada samo zato što pripadam polu po kome formacijski treba pljuvati, bacati kamenje a ponekad i suknuti vatru iz bacača plamena
jer za svaki slučaj
treba pretvoriti u ćumur sve što nosi suknju i štikle...:lol:

Najtužniji je misaoni grč koji je mizogeniji opalio facijalis po vertikali i izdeformisao muškarcima misli, lice, poglede na svet i mogućnost da vole otvorenog srca.
Ne sporim da ima mnogo patologija u našem društvu i da su žene dale svoj veliki doprinos ali rafalna paljba po svemu bez izuzetka vodi u opasan rat među polovima.
Ovde na pdfu muškarci osećam se kao da sam ušla u rezervat u kome neko može da me raskomada samo zato što pripadam polu po kome formacijski treba pljuvati, bacati kamenje a ponekad i suknuti vatru iz bacača plamena
jer za svaki slučaj

Ovo je tako feministicki, rec koja se koristi da zameni rec glupost.

jer za svaki slučaj

U pravu si Perfi. Jedno je konstruktivna kritika, a drugo nesrazmerna manita pljuvacina. I dok kriticari mogu biti i ostri, velika pljuvacina je jako bliska progonjenju, a progon jako blizu lomace.

Kako očekuješ da se ponašam drugačije?
Ja i jesam femina, valjda imaš predstavu o tome da suprotan pol nema iste hormone koje luči i da samim tim percepcija nije ista jer na dijametralno suprotan način doživljava ovaj svet,
ali to ne znači nužno da je taj doživlja pogrešan jer se ne poklapa sa muškim viđenjem sveta i poretka u njemu...
Budite malo opušteniji vi muškarci
i potrudite se da razumete šta znači dijalektika....
ne možete u 21. veku da zveknete ženu toljagom po glavi i za kosu je odvučete u pećinu

morate makar da se pravite da razumete šta znači dijalektika.
jer ona ide u svakom slučaju pre torbanja....
to je prvo i osnovno pravilo.

Kako očekuješ da se ponašam drugačije?
Ja i jesam femina, valjda imaš predstavu o tome da suprotan pol nema iste hormone koje luči i da samim tim percepcija nije ista jer na dijametralno suprotan način doživljava ovaj svet,
ali to ne znači nužno da je taj doživlja pogrešan jer se ne poklapa sa muškim viđenjem sveta i poretka u njemu...
Budite malo opušteniji vi muškarci
i potrudite se da razumete šta znači dijalektika....
ne možete u 21. veku da zveknete ženu toljagom po glavi i za kosu je odvučete u pećinu

morate makar da se pravite da razumete šta znači dijalektika.
jer ona ide u svakom slučaju pre torbanja....
to je prvo i osnovno pravilo.

flawedone, ti imaš konflikt u glavi koji je nerešiv. Onomad si na psihologiji pljuvala po muškarcima da bi se i najgore feministkinje postidele pritom pišići da su muškarci i žene isti. Sad pevaš drugu pesmu.
Ostatak tvog strawmena nemam nameru da komentarišem i sledim tvoju pokvarenu taktiku.

..pa da vas čujem..:)

Pratila sam pisanja forumskih muškaraca o ženama ovih dana i moram da priznam da me strašno
zanima kakve su bile žene koje ste voleli tj. vaše žene sa velikim Ž. ili najpreciznije rečeno, žena koja je bila i ostala
vaša ljubav i nakon svih ostalih..
Opišite je, njen izgled, osobine, ponašanje..šta je to što ste voleli i što volite kod nje...

Brineta, lepo lice, prijatna i komunikativna , zna da se nasali i primi salu, nije zla , ume da voli iskreno i ne stidi se ljubavi :mrgreen: Volim kod nje to sto me voli i zeli <3 ne smeta joj Hot uziva :rumenka: pali me i zeli da sam srecan i zadovoljan sve najlepse osobine poseduje :aha:

U tvom svetu možda postoje samo dve boje bela i crna.
Od nje uglavnom mož da dobiješ samo sivu sa nijansama, ali mnogo je zanimljivije imati pred očima čitav spektar i posmatrati svet kroz prizmu
mogućnosti, uklapanja, prilagođavanja situaciji i otklona od rigidnosti.

ali to sve dragi moj ima veze i sa kapacitetom :lol:

- - - - - - - - - -

Pa onda zablistaj svojim mislima, ti zvezdo sjajna, nemoj da se pakuješ u male okvire olajavajući žene po društvenim mrežama.
Daj nam taj svoj sjaj u punoj rezoluciji...

U tvom svetu možda postoje samo dve boje bela i crna.
Od nje uglavnom mož da dobiješ samo sivu sa nijansama, ali mnogo je zanimljivije imati pred očima čitav spektar i posmatrati svet kroz prizmu
mogućnosti, uklapanja, prilagođavanja situaciji i otklona od rigidnosti.

ali to sve dragi moj ima veze i sa kapacitetom :lol:

- - - - - - - - - -

Pa onda zablistaj svojim mislima, ti zvezdo sjajna, nemoj da se pakuješ u male okvire olajavajući žene po društvenim mrežama.
Daj nam taj svoj sjaj u punoj rezoluciji...

Gorim vatrom hiljadu Sunaca samo ti ne možeš to videti svojim mutnim očima.

Ne plasi se Perfi je fina zena nece ti nista, ako si fin.

verovatno je to što mu neću ništa problem.
on bi baš hteo da mu nešto hoću pa se trpa u prve redove i citira moje postove u kojima me bar po jedanput onako sočno pljucne....
misli da će mi aktivirati štokholmski sindrom da se zaljubim u svog tlačitelja :lol:

ali pežorativni izrazi nisu deo mog vokabulara, pa nema način da sa mnom razgovara nego koristi izraze poput kamenjarka...
eto to sve govori o njemu...načitan momak

Poslednja izmena:
Videćeš kad joj brisači namignu. Ima tu grupica koja može sve. Eno anđa je sj.ebala još jednu temu i prolazi nekažnjeno, kači slike obešenih muškaraca i opet prolazi nekažnjeno.
flawedone se ispljuje pa posle priča kako je femina
Ne veruj kamenjarkama...

A sto se cudis ponekom ispadu? Pa ja tacno provalim po ponasanju kad neka pukne kod nekog momka koji joj se svidja, i frustracije izlete, to se vidi jbote, ali ti ozbiljno kazem da kod Perfi nisam video nista mizandricno...

Dok sa druge strane postoji ovde ekipica koja non stop pise u veoma agresivnom tonu prema zenama i samo o zenama...

Andjin avatar koliko god neukusan bio, ne moze se porediti sa ovim sto vi radite.

Ja jesam za konstruktivnu kritiku MZ odnosa i neko poboljsanje, ali svima sam rekao da lomaca nije resenje.

A sto se cudis ponekom ispadu? Pa ja tacno provalim po ponasanju kad neka pukne kod nekog momka koji joj se svidja, i frustracije izlete, to se vidi jbote, ali ti ozbiljno kazem da kod Perfi nisam video nista mizandricno...

Dok sa druge strane postoji ovde ekipica koja non stop pise u veoma agresivnom tonu prema zenama i samo o zenama...

Andjin avatar koliko god neukusan bio, ne moze se porediti sa ovim sto vi radite.

Ja jesam za konstruktivnu kritiku MZ odnosa i neko poboljsanje, ali svima sam rekao da lomaca nije resenje.

Jel vidiš kako si pametniji i zreliji od kako si napunio tridesetu...
a bio si tužan juče :zag:

Back