Promena vere?

• Začetnik teme Začetnik teme KraNp
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
G. KraNp,

Imam jedno drugo pitanje.

Zaboravite pravoslavlje, katolicizam, islam.

Hajmo da svedemo sve na konačno pitanje.

Da li ćemo biti odani svome Tvorcu i Spasitelju Isusu Hristu? Ili ćemo ga izdati zbog pritiska.

Da li možete da odgovorite na to pitanje.

U budućnosti će biti takav test nad svim ljudima.

Svi ljudi će morati da se odluče da li hoće i dalje da kupuju i prodaju, pod uslovom da prime žig zverin. Ili će odbiti da prihvate Sotoninu vladavinu i doživeti smrt.

Šta ćete izabrati?

Test je poslušnost Božjem zakonu.

Test je da li ćemo biti poslušni IV Božjoj zapovesti.

Nedeljni zakon traži od Vas da se odreknete svoga Tvorca.

Šta ćete izabrati?

Poslednja izmena:
I Petar je tako mislio. I zato se odrekao svog najboljeg i najvećeg prijatelja.

Srećom pa se odmah pokajao.

Luk 22:54 Tada ga uhvatiše, odvedoše i uvedoše u prvosveštenikovu kuću. A Petar je išao za njima na odstojanju.
Luk 22:55 Kad su naložili vatru nasred dvorišta i seli zajedno, i Petar sede među njih.
Luk 22:56 A jedna sluškinja ga ugleda kako sedi kod vatre pa ga zagleda i reče: "I ovaj je bio s njim!"
Luk 22:57 Ali, on poreče govoreći: "Ne poznajem ga, ženo."
Luk 22:58 Malo posle ga ugleda jedan pa reče: "I ti si jedan od njih!" A Petar reče: "Čoveče, nisam."
Luk 22:59 Kad je prošao otprilike jedan sat, jedan drugi odlučno izjavi: "Ovaj je zaista bio s njim jer je Galilejac."
Luk 22:60 A Petar reče: "Čoveče, ne znam o čemu govoriš." I upravo tada, dok je on još govorio, oglasi se petao.
Luk 22:61 A Gospod se okrenu i pogleda Petra i Petar se seti reči koje je Gospod izgovorio: "Pre nego što se petao danas oglasi, ti ćeš me se tri puta odreći",
Luk 22:62 pa izađe napolje i gorko zaplaka.

Ovo je bilo kajanje. Pravo kajanje!

Zašto je ovo bilo pravo kajanje a Judino kajanje nije bilo pravo kajanje? Već samo ogromna krivica koja je pritiskala njegovu grešnu dušu? Pročitajte...

Copy-paste iz subotarske Biblije. Gomila gluposti i nebuloza. Ne zanima nikoga.

:bljak: :pop2:

farting_smiley.gif
:pop:

h040.gif
:pop3:

Kako ces iskaliti celik ako ne prodje kroz vatru?

Pa ne znam da li bi ti se svidelo da ti stavim detetu nož pod grlo i da te teram da se odrekneš pravoslavlja i obrežeš...

- - - - - - - - - -

G. KraNp,

Imam jedno drugo pitanje.

Zaboravite pravoslavlje, katolicizam, islam.

Hajmo da svedemo sve na konačno pitanje.

Da li ćemo biti odani svome Tvorcu i Spasitelju Isusu Hristu? Ili ćemo ga izdati zbog pritiska.

Da li možete da odgovorite na to pitanje.

U budućnosti će biti takav test nad svim ljudima.

Svi ljudi će morati da se odluče da li hoće i dalje da kupuju i prodaju, pod uslovom da prime žig zverin. Ili će odbiti da prihvate Sotoninu vladavinu i doživeti smrt.

Šta ćete izabrati?

Test je poslušnost Božjem zakonu.

Test je da li ćemo biti poslušni IV Božjoj zapovesti.

Nedeljni zakon traži od Vas da se odreknete svoga Tvorca.

Šta ćete izabrati?

Zaboravi subolatriju pa da pričamo.

Kakva drskost bezakonika!

Bog je sam zapisao svojom rukom 10 Božjih zapovesti.

Pitanje je izbora stvorenja da li će biti poslušan Bogu ili ne.

Vi ste već doneli konačnu odluku. I svi koji su doneli takvu odluku ne treba da odgovaraju. Ja se zato obraćam svima onima koji nisu doneli takvu odluku.

Postavljač teme upravo se pita da li je ispravna izdaja Boga. I ja skrećem pažnju da će takav test postojati nad svim ljudima.

Svi će imati priliku da dokažu da li vole svoga Tvorca ili ne.

Test je jednostavan.

Poslušnost ili neposlušnost IV Božjoj zapovesti.

Šta ćete izabrati?

Poslednja izmena:

Subotar. :hahaha: Subolatriju. :hahaha1:

- - - - - - - - - -

Vi ste već doneli konačnu odluku. Ja se zato obraćam onima koji nisu doneli takvu odluku.

Postavljač teme upravo se pita da li je ispravna izdaja Boga. I ja srkrećem pažnju da će takav test postojati nad svim ljudima.

Test je jednostavan.

Šta ćete izabrati?

A ti ne poštuješ pola od toga.

Šta znači “ratuješ protiv Isusa”? Gomila nebuloza. I ja mogu da kažem u tvoje ime (da lažem kao pas, kao što ti lažeš), da ti odavno ratuješ protiv Muhameda. Ali ja nisam lažov kao ti.

Ti si izabrao da odbaciš Sunce i božansku ljubav, a da prihvatiš satanizam i pijenje krvi iz mleka. Samim tim i demonska učenja.

Zašto si napravio savez sa demonima, a ne sa bogom? Zašto odbacuješ njega i njegov zakon? Zato što piješ kravlju krv iz mleka. Fuj.

Ja ne lažem u tuđe ime. Znači da nisam lažov kao ti. A garant poznajem boga više od tebe, jer jedem samo voće i povrće, a ne meso, mleko i jaja. I ne pijem ničiju krv. Moj prozor ka bogu je Sunce, u koje gledam i tada imam odnos sa bogom. A tvoj prozor ka bogu (u stvari ka demonima) je krv bogoborno i bogohulno obrezanog čoveka, koja je bila puna mesa, mleka i jaja. Fuj. Bolji sam od tebe u svakom pogledu. Šta će meni Isus Hrist kad ja nisam obrezan i kad je moja krv čistija od njegove?

Greh je laganje u tuđe ime. Ti to činiš namerno i svesno. Sa predumišljajem. Bez uzvičnika - recidiva histerije (ženske bolesti). Što se dereš? Zato što nisi u pravu.

Zašto odbacuješ da se pomiriš sa bogom? Zato što ne možeš da se odrekneš pijenja kravlje krvi iz mleka. Tuga. Dno dna.

To je tvoja tužna istina.

Voliš greh koji je taj tvoj sotona izmislio. Voliš njegov princip. Piješ krv iz mleka. Iako je to po Bibliji zabranjeno.

Jesu li te u crkvi učili da lažeš u tuđe ime? Zašto ne poštuje devetu božju zapovest, već lažeš u tuđe ime? Ti si lagao kako sam ja satanista. A ja jedem samo voće i povrće. Ne postoji nijedan jedini satanista na svetu, i u istoriji, koji nije jeo meso. Svi satanisti jedu meso i piju krv. Zašto bih ja bio jedini satanista u istoriji koji ne jede meso i ne pije krv? Zato što ti tako hoćeš? Neće moći. Jesu li te u crkvi učili da lažeš? Rekao bih da jesu. Dno dna. Fuj. Licemeru.

Ne zanima me Isus Hrist. Ko god se obreže postaje božji neprijatelj. Ja koji nisam obrezan i jedem samo voće i povrće nemam nikakvu potrebu za krvlju čoveka koji je bio obrezan i čija je krv bila puna mesa, mleka i jaja. Fuj. Pametan čovek će izvući zaključak ko je od nas dvojice čistioji. A ti se nerviraj, galami sam na sebe, piši "Caps Lock" slovima i lupaj uzvičnike do kraja sveta.

Ostao si mi dužan za gomilu odgovora. Ili namerno nećeš da mi odgovoriš. Ako, ako, samo se ponižavaj, vidi publika ovde ko s ii šta si. Lažov i licemer. Fuj. :bljak:

Jadan taj tvoj greh što ti je pomračio um. :rida: Krvožderac. :rida:

Pa ne znam da li bi ti se svidelo da ti stavim detetu nož pod grlo i da te teram da se odrekneš pravoslavlja i obrežeš...

- - - - - - - - - -

To je doziveo Avraam. Zato se naziva ocem vere.

Sam Bog Otac je cak i zrtvovao svog sina , Isusa , za nase spasenje;
To su dela velicanstvena. dela obozenja i dela bozanska.

Vi ste već doneli konačnu odluku. I svi koji su doneli takvu odluku ne treba da odgovaraju. Ja se zato obraćam svima onima koji nisu doneli takvu odluku.

Postavljač teme upravo se pita da li je ispravna izdaja Boga. I ja skrećem pažnju da će takav test postojati nad svim ljudima.

Test je jednostavan.

Šta ćete izabrati?
El radiš ti subotom nešto?

A da li biste se odrekli svoje žene i deteta? Da Vas ne bi mučili?

???

Pitanje nije uključivalo promenu vere.

Pitanje je TEST odanosti.

Neko Vas pita da se odreknete svoje žene i deteta. Ako se odreknete neće Vas mučiti.

Da li ćete se odreći svoje žene i deteta? Da ne bi bili mučeni?

(Ponavljam! Pitanje nema veze sa religijom. Pitanje je odanosti.

Da li ste spremni da podnosite mučenje radi žene i deteta)

Pitanje nije uključivalo promenu vere.

Pitanje je TEST odanosti.

Neko Vas pita da se odreknete svoje žene i deteta. Ako se odreknete neće Vas mučiti.

Da li ćete se odreći svoje žene i deteta? Da ne bi bili mučeni?

(Ponavljam! Pitanje nema veze sa religijom. Pitanje je odanosti.

Da li ste spremni da podnosite mučenje radi žene i deteta)

Kako da odgovorimo mi koji nemamo decu i nećemo ih imati zato što ne damo državi da ih vakciniše na silu? Vidiš koliko sam iznad tebe, jer nemam decu zato što ne dam da ih država vakciniše na silu. Ojha.

Diskutantima...

Zoran Jov
cleaner
Akhilleus
...

I svima njima sličnima koji su javno odbacili našeg Tvorca i Spasitelja Isusa Hrista...

Nema potrebe da odgovaram. Sve sam im davno rekao.

Pitam ljude koji nisu drski bezakonici. Ljude koji imaju srce. Ljude koji vole.

Ljude koji su odlučili da poštuju i vole svoga Tvorca i svoje bližnje da vole kao što vole sami sebe.

Njih pitam.

Poslednja izmena:
Ili ga spaliti na lomači? A pošto ne možeš nikoga spaliti na lomači, vadićeš mu crno ispšod nokata, pratiti po celom forumu i vređati u ime boga. Kako je to vernički.

Pravda za baba seru! :hahaha:

Konstantno spamuje.

Licno vise i ne obracam paznju na njegove tekstove , ali mozda mu pomogne ako ga opomenem .
Ako hoce da ucestvuje, mora da se drzi teme.
Ko hoce da ga ignorisu, neka spamuje.

[QUOTE="Gogilli";32462410]Promenićeš veru da bi spasio npr. život svoje porodice ali on će znati da se u duši nisi odrekao njega.[/QUOTE]

A što ih kao svemoćan ne bi ugasio pre nego što naude mojoj porodici?

Poslednja izmena:
Diskutantima...

Zoran Jov
cleaner
Akhilleus
...

I svima njima sličnima koji su javno odbacili našeg Tvorca i Spasitelja Isusa Hrista...

Nema potrebe da odgovaram. Sve sam im davno rekao.

Pitam ljude koji nisu drski bezakonici. Ljude koji imaju srce. Ljude koji vole.

Ljude koji su odlučili da poštuju i vole svoga Tvorca i svoje bližnje da vole kao što vole sami sebe.

Njih pitam.

Ja nikada u životu nisam bio hrišćanin, niti ću to iada biti. Odbacio sam Isusa kao što si ti odbacio Muhameda. :hahaha:

Lažovu. Licemeru. Jesu li te u crkvi učili da tako lažeš?

Ti si izabrao da odbaciš Sunce i božansku ljubav, a da prihvatiš satanizam i pijenje krvi iz mleka. Samim tim i demonska učenja.

Zašto si napravio savez sa demonima, a ne sa bogom? Zašto odbacuješ njega i njegov zakon? Zato što piješ kravlju krv iz mleka. Fuj.

Ja ne lažem u tuđe ime. Znači da nisam lažov kao ti. A garant poznajem boga više od tebe, jer jedem samo voće i povrće, a ne meso, mleko i jaja. I ne pijem ničiju krv. Moj prozor ka bogu je Sunce, u koje gledam i tada imam odnos sa bogom. A tvoj prozor ka bogu (u stvari ka demonima) je krv bogoborno i bogohulno obrezanog čoveka, koja je bila puna mesa, mleka i jaja. Fuj. Bolji sam od tebe u svakom pogledu. Šta će meni Isus Hrist kad ja nisam obrezan i kad je moja krv čistija od njegove?

Greh je laganje u tuđe ime. Ti to činiš namerno i svesno. Sa predumišljajem. Bez uzvičnika - recidiva histerije (ženske bolesti). Što se dereš? Zato što nisi u pravu.

Zašto odbacuješ da se pomiriš sa bogom? Zato što ne možeš da se odrekneš pijenja kravlje krvi iz mleka. Tuga. Dno dna.

To je tvoja tužna istina.

Voliš greh koji je taj tvoj sotona izmislio. Voliš njegov princip. Piješ krv iz mleka. Iako je to po Bibliji zabranjeno.

Jesu li te u crkvi učili da lažeš u tuđe ime? Zašto ne poštuje devetu božju zapovest, već lažeš u tuđe ime? Ti si lagao kako sam ja satanista. A ja jedem samo voće i povrće. Ne postoji nijedan jedini satanista na svetu, i u istoriji, koji nije jeo meso. Svi satanisti jedu meso i piju krv. Zašto bih ja bio jedini satanista u istoriji koji ne jede meso i ne pije krv? Zato što ti tako hoćeš? Neće moći. Jesu li te u crkvi učili da lažeš? Rekao bih da jesu. Dno dna. Fuj. Licemeru.

Ne zanima me Isus Hrist. Ko god se obreže postaje božji neprijatelj. Ja koji nisam obrezan i jedem samo voće i povrće nemam nikakvu potrebu za krvlju čoveka koji je bio obrezan i čija je krv bila puna mesa, mleka i jaja. Fuj. Pametan čovek će izvući zaključak ko je od nas dvojice čistioji. A ti se nerviraj, galami sam na sebe, piši "Caps Lock" slovima i lupaj uzvičnike do kraja sveta.

Ostao si mi dužan za gomilu odgovora. Ili namerno nećeš da mi odgovoriš. Ako, ako, samo se ponižavaj, vidi publika ovde ko s ii šta si. Lažov i licemer. Fuj. :bljak:

Jadan taj tvoj greh što ti je pomračio um. :rida: Krvožderac. :rida:

Imam jedno hipoteticko pitanje.......npr. ako ti preti opasnost da te hrvati ili muslimani seku zivog na komade nozem ili da ti vade oci, ako ne promenis veru, tj. primis katolicanstvo ili islam......i ti to uradis da bi spasao zivot i izbegao groznu smrt......da li je to po vama u Bozijim ocima izdaja i moze li takav Srbin opet sebe nazvati pravoslavcem i moliti se Bogu koga se "odrekao" ?

политика нема везе са вером.
глупост нема везе с мудрошћу.
лудило нема везе с памећу

Razumnima kada se lepo kaže oni prihvate Vašu odluku.

Nerazumni biraju ad hominem (napad na ličnost) ne bi li nekako "osporili" argumente...

Da li nepravedni ljudi mogu da lažu?
Da li lažne religije upravo služe da bi svojim lažima prevarile?
Da li pozivanje na većinu ima težinu u argumentaciji?

Zašto onda dragi ljudi ne sudite pravedno?

Poslednja izmena:
Tesko je ovo rastumciti na ispravan nacin. Samo kazem.....moja dusa ostaje uz Hrista i pravoslavlje......pa makar sto vera na silu primio. Izdacu Hista onog momenta kada pogazim njegove zakone a ne kada lokalnom krvniku muftiji kazem da sam "prihvatio iskreno" islam ili nekom katolickom pedofilu da sam "prihvatio katolicanstvo".

Poslednja izmena:
Tesko je ovo rastumciti na ispravan nacin. Samo kazem.....moja dusa ostaje uz Hrista i pravoslavlje......pa makar sto vera na silu primio. Izdacu Hista onog momenta kada pogazim njegove zakone a ne kada lokalnom krvniku muftiji kazem da sam "prihvatio iskreno" islam ili nekom katolickom pedofilu da sam "prihvatio katolicanstvo".

a dal je greh javno priznati zlotvorima da si se odreko hrista..:D

Back