SDG (Soli Deo Gloria)
Veoma poznat
- Poruka
- 10.049
A da li biste se odrekli svoje žene i deteta? Da Vas ne bi mučili?
???
???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I Petar je tako mislio. I zato se odrekao svog najboljeg i najvećeg prijatelja.
Srećom pa se odmah pokajao.
Luk 22:54 Tada ga uhvatiše, odvedoše i uvedoše u prvosveštenikovu kuću. A Petar je išao za njima na odstojanju.
Luk 22:55 Kad su naložili vatru nasred dvorišta i seli zajedno, i Petar sede među njih.
Luk 22:56 A jedna sluškinja ga ugleda kako sedi kod vatre pa ga zagleda i reče: "I ovaj je bio s njim!"
Luk 22:57 Ali, on poreče govoreći: "Ne poznajem ga, ženo."
Luk 22:58 Malo posle ga ugleda jedan pa reče: "I ti si jedan od njih!" A Petar reče: "Čoveče, nisam."
Luk 22:59 Kad je prošao otprilike jedan sat, jedan drugi odlučno izjavi: "Ovaj je zaista bio s njim jer je Galilejac."
Luk 22:60 A Petar reče: "Čoveče, ne znam o čemu govoriš." I upravo tada, dok je on još govorio, oglasi se petao.
Luk 22:61 A Gospod se okrenu i pogleda Petra i Petar se seti reči koje je Gospod izgovorio: "Pre nego što se petao danas oglasi, ti ćeš me se tri puta odreći",
Luk 22:62 pa izađe napolje i gorko zaplaka.
Ovo je bilo kajanje. Pravo kajanje!
Zašto je ovo bilo pravo kajanje a Judino kajanje nije bilo pravo kajanje? Već samo ogromna krivica koja je pritiskala njegovu grešnu dušu? Pročitajte...
Kako ces iskaliti celik ako ne prodje kroz vatru?
G. KraNp,
Imam jedno drugo pitanje.
Zaboravite pravoslavlje, katolicizam, islam.
Hajmo da svedemo sve na konačno pitanje.
Da li ćemo biti odani svome Tvorcu i Spasitelju Isusu Hristu? Ili ćemo ga izdati zbog pritiska.
Da li možete da odgovorite na to pitanje.
U budućnosti će biti takav test nad svim ljudima.
Svi ljudi će morati da se odluče da li hoće i dalje da kupuju i prodaju, pod uslovom da prime žig zverin. Ili će odbiti da prihvate Sotoninu vladavinu i doživeti smrt.
Šta ćete izabrati?
Test je poslušnost Božjem zakonu.
Test je da li ćemo biti poslušni IV Božjoj zapovesti.
Nedeljni zakon traži od Vas da se odreknete svoga Tvorca.
Šta ćete izabrati?
A ako pretpostavimo da je svemoćan onda se postavlja pitanje zašto ne štiti one koji veruju u njega nego dozvoljava raznim psihopatama da ih muče i maltretiraju?
Zaboravi subolatriju pa da pričamo.
Kakva drskost bezakonika!
Bog je sam zapisao svojom rukom 10 Božjih zapovesti.
Pitanje je izbora stvorenja da li će biti poslušan Bogu ili ne.
Vi ste već doneli konačnu odluku. Ja se zato obraćam onima koji nisu doneli takvu odluku.
Postavljač teme upravo se pita da li je ispravna izdaja Boga. I ja srkrećem pažnju da će takav test postojati nad svim ljudima.
Svi će imati priliku da dokažu da li vole svoga Tvorca ili ne.
Test je jednostavan.
Poslušnost ili neposlušnost IV Božjoj zapovesti.
Šta ćete izabrati?
Pa ne znam da li bi ti se svidelo da ti stavim detetu nož pod grlo i da te teram da se odrekneš pravoslavlja i obrežeš...
- - - - - - - - - -
El radiš ti subotom nešto?Kakva drskost bezakonika!
Bog je sam zapisao svojom rukom 10 Božjih zapovesti.
Pitanje je izbora stvorenja da li će biti poslušan Bogu ili ne.
Vi ste već doneli konačnu odluku. I svi koji su doneli takvu odluku ne treba da odgovaraju. Ja se zato obraćam svima onima koji nisu doneli takvu odluku.
Postavljač teme upravo se pita da li je ispravna izdaja Boga. I ja skrećem pažnju da će takav test postojati nad svim ljudima.
Svi će imati priliku da dokažu da li vole svoga Tvorca ili ne.
Test je jednostavan.
Poslušnost ili neposlušnost IV Božjoj zapovesti.
Šta ćete izabrati?
A da li biste se odrekli svoje žene i deteta? Da Vas ne bi mučili?
???
Trebalo bi te banovati da ne spamujes.
Nikad nisi u skladu sa temom.
Pitanje nije uključivalo promenu vere.
Pitanje je TEST odanosti.
Neko Vas pita da se odreknete svoje žene i deteta. Ako se odreknete neće Vas mučiti.
Da li ćete se odreći svoje žene i deteta? Da ne bi bili mučeni?
(Ponavljam! Pitanje nema veze sa religijom. Pitanje je odanosti.
Da li ste spremni da podnosite mučenje radi žene i deteta)
Ili ga spaliti na lomači? A pošto ne možeš nikoga spaliti na lomači, vadićeš mu crno ispšod nokata, pratiti po celom forumu i vređati u ime boga. Kako je to vernički.
Pravda za baba seru!![]()
Diskutantima
Zoran Jov
[URL="http://forum.krstarica.com/member.php/57138-cleaner"]cleaner
[/URL]Akhilleus
I svima njima sličnima koji su odbacili našeg Tvorca...
Nema potrebe da odgovaram. Sve sam im davno rekao.
Diskutantima...
Zoran Jov
cleaner
Akhilleus
...
I svima njima sličnima koji su javno odbacili našeg Tvorca i Spasitelja Isusa Hrista...
Nema potrebe da odgovaram. Sve sam im davno rekao.
Pitam ljude koji nisu drski bezakonici. Ljude koji imaju srce. Ljude koji vole.
Ljude koji su odlučili da poštuju i vole svoga Tvorca i svoje bližnje da vole kao što vole sami sebe.
Njih pitam.
Imam jedno hipoteticko pitanje.......npr. ako ti preti opasnost da te hrvati ili muslimani seku zivog na komade nozem ili da ti vade oci, ako ne promenis veru, tj. primis katolicanstvo ili islam......i ti to uradis da bi spasao zivot i izbegao groznu smrt......da li je to po vama u Bozijim ocima izdaja i moze li takav Srbin opet sebe nazvati pravoslavcem i moliti se Bogu koga se "odrekao" ?
Tesko je ovo rastumciti na ispravan nacin. Samo kazem.....moja dusa ostaje uz Hrista i pravoslavlje......pa makar sto vera na silu primio. Izdacu Hista onog momenta kada pogazim njegove zakone a ne kada lokalnom krvniku muftiji kazem da sam "prihvatio iskreno" islam ili nekom katolickom pedofilu da sam "prihvatio katolicanstvo".