Sexualna iskustva vs. ista tema na zenama

Daklem, da ne virite na zenski pdf i citate sta one pisu, otvaram temu za nas racun:) Znam da vi to bolje pisete nego zene, ali bi bilo dobro da bude i za decu preko 9. i ispod 18, oni manji vec su kriticni citaju zabranjene "Ivicu i Maricu" pa njima ne smeta, a i da ne prebace temu na drugi pdf. Znaci sexualna iskustva iskusnih.:) Ko ce prvi?

I bez objedinjene teme ovde su se provukla brojna muška iskustva...pa tako pamtimo raznorazna torbanja polovara u mračnim budzacima, na radnim mestima i zadnjim sedištima auta, debele bugarske konobarice, pušenje u parku pred prolaznicima, irske matore konobarice (opet oral)...mirise sekreta i kože poput svinjskog domaćeg sapuna...klistirane prostitutke, razgažene čavke, slatke pičiće itd..mislim, ne vodim evidenciju komentara nego su opisi bili nadahnuti, podsticali su maštu, nekad i gađenje, a ovim junošama prikazali živopisni svet iskustva i sexualnosti koji se ne da često videti na filmu: ))

I bez objedinjene teme ovde su se provukla brojna muška iskustva...pa tako pamtimo raznorazna torbanja polovara u mračnim budzacima, na radnim mestima i zadnjim sedištima auta, debele bugarske konobarice, pušenje u parku pred prolaznicima, irske matore konobarice (opet oral)...mirise sekreta i kože poput svinjskog domaćeg sapuna...klistirane prostitutke, razgažene čavke, slatke pičiće itd..mislim, ne vodim evidenciju komentara nego su opisi bili nadahnuti, podsticali su maštu, nekad i gađenje, a ovim junošama prikazali živopisni svet iskustva i sexualnosti koji se ne da često videti na filmu: ))

A odje nista. Eto ti muske solidarnosti nece ni da uce mladjane svojim primerom.

Kad izostane erekcija,uvek je u pitanju "hemija"...
Naime,racionalno se sve kockice slože;dama fina i lepa,željna i poželjna,prilika tu,ali...
Onaj psihofizički nagon nikako da proradi i mali ponosno i uzdignutog čela pokaže da je spreman na nove radne pobede!
Nisu u pitanju emocije onog tipa koji kažu da li hoću ili neću...HOĆU! Ali on NEĆE!
Fale efermoni i feromoni koji se luče i s jedne i s druge strane kad je prilika PRAVA!
Dovoljna je samo neka mala primisao i mali pada u san-pao mritav!:mrgreen::hahaha:
Ybg i nema pomoći jer panika da će se propustiti prilika čini svoje...
Na sreću,farmacija je taj sića problem rešila!
Ali da napomenem:Kojekakve šampončiće ,šljivice ,višnjice i ostalo,da ne konzumiraju hronični bolesnici bez
uputstva lekara!
I još jedna važna napomena:Štogod da konzumirate od tih farmaceutskih preparata (većina deluju na vaskularni sistem
blagotvorno!)-konzumirajte oboje jer i žene imaju erekciju! Jer ako cicojla ne ovlaži-izeš posao!:mrgreen:
A i njoj će "nadoć" snaga za nove radne pobede i biće agilnije i preduzimljivija...
Pričam iz tuđih iskustava-ja u tim orgijama nisam učestvovao!:mrgreen::hahaha:

Kad izostane erekcija,uvek je u pitanju "hemija"...
Naime,racionalno se sve kockice slože;dama fina i lepa,željna i poželjna,prilika tu,ali...
Onaj psihofizički nagon nikako da proradi i mali ponosno i uzdignutog čela pokaže da je spreman na nove radne pobede!
Nisu u pitanju emocije onog tipa koji kažu da li hoću ili neću...HOĆU! Ali on NEĆE!
Fale efermoni i feromoni koji se luče i s jedne i s druge strane kad je prilika PRAVA!
Dovoljna je samo neka mala primisao i mali pada u san-pao mritav!:mrgreen::hahaha:
Ybg i nema pomoći jer panika da će se propustiti prilika čini svoje...
Na sreću,farmacija je taj sića problem rešila!
Ali da napomenem:Kojekakve šampončiće ,šljivice ,višnjice i ostalo,da ne konzumiraju hronični bolesnici bez
uputstva lekara!
I još jedna važna napomena:Štogod da konzumirate od tih farmaceutskih preparata (većina deluju na vaskularni sistem
blagotvorno!)-konzumirajte oboje jer i žene imaju erekciju! Jer ako cicojla ne ovlaži-izeš posao!:mrgreen:
A i njoj će "nadoć" snaga za nove radne pobede i biće agilnije i preduzimljivija...
Pričam iz tuđih iskustava-ja u tim orgijama nisam učestvovao!:mrgreen::hahaha:

Ma za nekog ko priča iz tuđeg iskustva, ovo nešto suviše iskusno i lično zvuči :lol:
Znači ti recimo HOĆEŠ, A ON NEĆE :eek:
..
neverovatno...kako on ne mari puno za tvoje emocije i namere...spreman je da izda znači baš onako uzinat :lol:

- - - - - - - - - -

A odje nista. Eto ti muske solidarnosti nece ni da uce mladjane svojim primerom.

Boljarine stigao Dragoljub da ovu problematiku pojasni :lol:
Nego, mene i dalje zanima ona teza da je žena uvek kriva za manjak performansa?
.
Jel ostaješ pri tome?

Ma za nekog ko priča iz tuđeg iskustva, ovo nešto suviše iskusno i lično zvuči :lol:
Znači ti recimo HOĆEŠ, A ON NEĆE :eek:
..
neverovatno...kako on ne mari puno za tvoje emocije i namere...spreman je da izda znači baš onako uzinat :lol:

- - - - - - - - - -

Boljarine stigao Dragoljub da ovu problematiku pojasni :lol:
Nego, mene i dalje zanima ona teza da je žena uvek kriva za manjak performansa?
.
Jel ostaješ pri tome?
osecas dozu krivice:think: :lol:

nije mi to baš jasno...znači ona sve vreme opstruira, dok njena vlasnica, vrcka i zavodi...pa meni nije ništa jasno stvarno :eek:
ma dragoljub je reko carobnu rec: feromoni.
znaci, znas kad bash ono nekog zelis, pa ti se dizu sve dalke na glavi..
i on tebe zeli, pa se i njemu dize..sve sto treba da se dize.
a ima i ono ka oces da se hebes, jer bi trebalo..jer zelis sex generalno, pa kao aj ovaj je bash ok, zgodan, pametan kulturica duhovit..ma sve. al realno, ne lozi te bash bash. nego kuliras cekas da vidis sta zna..dash lepo kulturishka njemu lopticu..jer , kad se tebi ne dize, to se ne vidi:mrgreen:
u tom smislu, mogu da ukapiram da prave zelje nema ni sa jedne strane..
ono sto je vizuleno, i u mozgu, to je sve u redu i jedno..al ono adse pomesaju sokovi, i prorade neke druge sile..to je nesto sasvim drugo. tu nema lazi nema prevare. zelja se ne moze isfolirati.
tako ja to nekako kontam..:think:

ma dragoljub je reko carobnu rec: feromoni.
znaci, znas kad bash ono nekog zelis, pa ti se dizu sve dalke na glavi..
i on tebe zeli, pa se i njemu dize..sve sto treba da se dize.
a ima i ono ka oces da se hebes, jer bi trebalo..jer zelis sex generalno, pa kao aj ovaj je bash ok, zgodan, pametan kulturica duhovit..ma sve. al realno, ne lozi te bash bash. nego kuliras cekas da vidis sta zna..dash lepo kulturishka njemu lopticu..jer , kad se tebi ne dize, to se ne vidi:mrgreen:
u tom smislu, mogu da ukapiram da prave zelje nema ni sa jedne strane..
ono sto je vizuleno, i u mozgu, to je sve u redu i jedno..al ono adse pomesaju sokovi, i prorade neke druge sile..to je nesto sasvim drugo. tu nema lazi nema prevare. zelja se ne moze isfolirati.
tako ja to nekako kontam..:think:

ja mislim da si ti ovo odlično objasnila...prva varijanta..opasna hemija, neki ludi mix, vatra i napaljivost...a druga varijanta okej, laganija, nema vatrometa ne znam kakvog i kao što ti kažeš, nama se ne vidi kada nam se ne diže (mislim jer ne može :lol:), ali razvojem situacije i zagrejavanjem doći će to na svoje. E sad kod muškaraca, zbog prirode njihovog organa i anatomije, ako se ON (predmet ženske želje) ne dovede brzo u erektivnu fazu...rezultat će negde izostati.
..
valjda i ja skontah dobro :think:

pa sad ja neam dlake na jezku
kako moze da mu se ne dize ako ga uzme u usta npr.?
mozda ima psihici problem ili disunkciju al onda ce opasti tokom seksa a svakako ce se na pocetku dici
ako se ne dize nikako taj ima bas problema
ne znam izgleda ne može ni tako, nemam pojma...mislim i ja sam čula za neke stvari, neće da se digne ako ga žena onako ne vakumira ustima...nekima samo to pomaže recimo
..
ne znam stvarno...kaže da je do žene eto...nemam pojma :think:
.

ne znam izgleda ne može ni tako, nemam pojma...mislim i ja sam čula za neke stvari, neće da se digne ako ga žena onako ne vakumira ustima...nekima samo to pomaže recimo
..
ne znam stvarno...kaže da je do žene eto...nemam pojma :think:
.

kazem, muskarcu se dize sam po sebi ako ga zena pali, ako mu se ni na oral ne dize ili ima neki problem ili nema vise oci da je gleda

Naravno da ostajem pri iskazu da je zena uvek kriva, ako se ne dize, a trebalo bi.
Mogao bih ja to da razvucem na razna objasnjenja, ali ih nemam. Prosto bez ikakvih mojih zahvata ili drugih uticaja stvar je profunkcionisala.
Uvek neko moze da kaze da je najlakse prebaciti lopticu, pa ok mozda je i tako, ali ja nisam nasao razlog.
Ne kazem da ne gresim, ali informacije s jedne strane imam,a s druge su oskudne.

- - - - - - - - - -

kazem, muskarcu se dize sam po sebi ako ga zena pali, ako mu se ni na oral ne dize ili ima neki problem ili nema vise oci da je gleda

Bice nesto oko ociju, verovatno.:)

Oću da kažem,al da me niko ne druka onoj mojoj (:mrgreen:) imam komšinicu,dosta mlađa od mene,ali,nako,
prijemčiva...Tu i tamo popijem kaficu kod nje usput i dok joj zirnem u dekolte i na prekrštene noge pa još ako
prođe pored mene vrteći mi pred nosom cenjenom njenom-pijem kafu ja,a i on bi da izviri...:per:
Kakav sam, ja to njoj rekao:
"Znaš, komšinice,nisam gospodar od jedne moje stvari i osim što te poštujem i visoko cenim,a i moja porodica takođe
i taj nevaljalac ima o tebi visoko mišljenje...Svaki put imam erekcije kao pubertetlija..."
"Neću da slušam takve šale,mada liči na vas da ste tako otvoreni..."
"Misliš da lažem?Evo vidi!"
Naravno da ga nisam izvadio,već sam ustao,a pošto sam bio u trenđi -to se lepo dalovideti!
"Iju komšija..."
"Dobro,ali neću te spopasti-on ima svoje "mišljenje",a ja svoje...Ha,ha...Ne bih ja nasrnuo ni pod
razno-o tim stvarima imam bolje mišljenje...Seks ide s ljubavlju,a moja je samo komšijska-koliko
volim tebe -toliko i tvog dragog koji mi i dobar drugar...A to što mi se na njega ne diže-to je zato što
je ružan kao grob,a i smrdi na onog kera s kojim je skoro nerazdvojan..."
"A ja vam mirišem?" Lepo sam video kako joj se crvenilo lica pojačava...
"Naravno...I bez parfema..."

Naravno,taj razgovor se završio bezazleno,ali od tada me komšinica češće zove i to ne samo na kafu
već i za ovo i ono i da se konsultuje ...;) Valjda joj prija da se uzbuđuje,pa posle masturbira ili zove onog njenog...
Iako sam bio drugar s njenim ćaletom,hemija je tu i siguran sam -obostrano! E sad...Ne bi bilo,iz društvenih
razloga,ponašati se kao obićna životinja,primereno inteligentnim ljudima kakvima smatram i nju,a ponekad i sebe...:lol:
E,da...Nisam pomenuo da i ona spada u krug naših prijatelja s kojima otvoreno i bez kočnica pričamo o svemu i svačemu,
bez sujete i s razumevanjem...
A inače s mojom vecom,hemija sve tutnji! S njom mogu kad god ona hoće...Dovoljno je samo da ga pozdravi dodirom...:rumenko:
Ama,ljudi,ta "hemija " je moćna stvar!

Poslednja izmena:

Back