Boljarin
Buduća legenda
- Poruka
- 28.390
Ja mu vise dodjem birac, tako da nemam sta da kazem.![]()
http://forum.krstarica.com/showthread.php/727773-Seksualno-iskustvo?p=30468878&viewfull=1#post30468878
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mu vise dodjem birac, tako da nemam sta da kazem.![]()
to se prepricava samo u muskom drustvu , i u edukativne svrhe![]()
Daklem, da ne virite na zenski pdf i citate sta one pisu, otvaram temu za nas racunZnam da vi to bolje pisete nego zene, ali bi bilo dobro da bude i za decu preko 9. i ispod 18, oni manji vec su kriticni citaju zabranjene "Ivicu i Maricu" pa njima ne smeta, a i da ne prebace temu na drugi pdf. Znaci sexualna iskustva iskusnih.
Ko ce prvi?
I bez objedinjene teme ovde su se provukla brojna muška iskustva...pa tako pamtimo raznorazna torbanja polovara u mračnim budzacima, na radnim mestima i zadnjim sedištima auta, debele bugarske konobarice, pušenje u parku pred prolaznicima, irske matore konobarice (opet oral)...mirise sekreta i kože poput svinjskog domaćeg sapuna...klistirane prostitutke, razgažene čavke, slatke pičiće itd..mislim, ne vodim evidenciju komentara nego su opisi bili nadahnuti, podsticali su maštu, nekad i gađenje, a ovim junošama prikazali živopisni svet iskustva i sexualnosti koji se ne da često videti na filmu: ))
Kad izostane erekcija,uvek je u pitanju "hemija"...
Naime,racionalno se sve kockice slože;dama fina i lepa,željna i poželjna,prilika tu,ali...
Onaj psihofizički nagon nikako da proradi i mali ponosno i uzdignutog čela pokaže da je spreman na nove radne pobede!
Nisu u pitanju emocije onog tipa koji kažu da li hoću ili neću...HOĆU! Ali on NEĆE!
Fale efermoni i feromoni koji se luče i s jedne i s druge strane kad je prilika PRAVA!
Dovoljna je samo neka mala primisao i mali pada u san-pao mritav!
Ybg i nema pomoći jer panika da će se propustiti prilika čini svoje...
Na sreću,farmacija je taj sića problem rešila!
Ali da napomenem:Kojekakve šampončiće ,šljivice ,višnjice i ostalo,da ne konzumiraju hronični bolesnici bez
uputstva lekara!
I još jedna važna napomena:Štogod da konzumirate od tih farmaceutskih preparata (većina deluju na vaskularni sistem
blagotvorno!)-konzumirajte oboje jer i žene imaju erekciju! Jer ako cicojla ne ovlaži-izeš posao!
A i njoj će "nadoć" snaga za nove radne pobede i biće agilnije i preduzimljivija...
Pričam iz tuđih iskustava-ja u tim orgijama nisam učestvovao!![]()
A odje nista. Eto ti muske solidarnosti nece ni da uce mladjane svojim primerom.
osecas dozu kriviceMa za nekog ko priča iz tuđeg iskustva, ovo nešto suviše iskusno i lično zvuči![]()
Znači ti recimo HOĆEŠ, A ON NEĆE![]()
..
neverovatno...kako on ne mari puno za tvoje emocije i namere...spreman je da izda znači baš onako uzinat
- - - - - - - - - -
Boljarine stigao Dragoljub da ovu problematiku pojasni![]()
Nego, mene i dalje zanima ona teza da je žena uvek kriva za manjak performansa?
.
Jel ostaješ pri tome?
pa kako sam ja shvatila, nije kriva zena ..nego njena patofnica.
njena patofnica zapravo nece njegovog drugara, sto njegov drugar oseca i zato se ne dize..![]()
ma dragoljub je reko carobnu rec: feromoni.nije mi to baš jasno...znači ona sve vreme opstruira, dok njena vlasnica, vrcka i zavodi...pa meni nije ništa jasno stvarno![]()
ma dragoljub je reko carobnu rec: feromoni.
znaci, znas kad bash ono nekog zelis, pa ti se dizu sve dalke na glavi..
i on tebe zeli, pa se i njemu dize..sve sto treba da se dize.
a ima i ono ka oces da se hebes, jer bi trebalo..jer zelis sex generalno, pa kao aj ovaj je bash ok, zgodan, pametan kulturica duhovit..ma sve. al realno, ne lozi te bash bash. nego kuliras cekas da vidis sta zna..dash lepo kulturishka njemu lopticu..jer , kad se tebi ne dize, to se ne vidi
u tom smislu, mogu da ukapiram da prave zelje nema ni sa jedne strane..
ono sto je vizuleno, i u mozgu, to je sve u redu i jedno..al ono adse pomesaju sokovi, i prorade neke druge sile..to je nesto sasvim drugo. tu nema lazi nema prevare. zelja se ne moze isfolirati.
tako ja to nekako kontam..![]()
ne znam izgleda ne može ni tako, nemam pojma...mislim i ja sam čula za neke stvari, neće da se digne ako ga žena onako ne vakumira ustima...nekima samo to pomaže recimopa sad ja neam dlake na jezku
kako moze da mu se ne dize ako ga uzme u usta npr.?
mozda ima psihici problem ili disunkciju al onda ce opasti tokom seksa a svakako ce se na pocetku dici
ako se ne dize nikako taj ima bas problema
ne znam izgleda ne može ni tako, nemam pojma...mislim i ja sam čula za neke stvari, neće da se digne ako ga žena onako ne vakumira ustima...nekima samo to pomaže recimo
..
ne znam stvarno...kaže da je do žene eto...nemam pojma![]()
.
kazem, muskarcu se dize sam po sebi ako ga zena pali, ako mu se ni na oral ne dize ili ima neki problem ili nema vise oci da je gleda
Pričam iz tuđih iskustava-ja u tim orgijama nisam učestvovao!![]()
Dragoljube odlična pričica iz života...iskusno nema šta.
..
Kod tebe cveta hemija sa komšinicom, a sa Vecom i alhemija izgleda, jer šta dotakne pretvara se u zlato, mislim po onoj "ruke joj se pozlatile"![]()
Joj kako me posrami...
![]()
Pa da me znaš kao filozofa-ostavila bi mi taj boemski potpiš...e sad moram još malo onda...pročitah ono za mačora inače
![]()
..
vidi da menjaš ovaj potpis tvoj pod hitno![]()
..
kakva zastava na pola koplja...nema to
nego i koplje i zastava dignuto skroz![]()
Pa da me znaš kao filozofa-ostavila bi mi taj boemski potpiš...
Naime je sasvim u skladu s postmodernom koje se još uvek ponajviše držim...