Poznavalac stvari
Legenda
- Poruka
- 60.338
Па да.jao cuti kokosko jedna,izgledas kao foto model![]()
Кажем јој да је згодно живинче, а она: Ти си човек болестан???

Боље то него туберкулозу.Dobar je Coolpix. Ja imam ixus canon i on je dobar

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па да.jao cuti kokosko jedna,izgledas kao foto model![]()
Боље то него туберкулозу.Dobar je Coolpix. Ja imam ixus canon i on je dobar
Sada govoris o kojoj tacno ceni okvirno? 30-40e nije problem, mozda bih mogla da zaokruzim i za onaj od 200e ako ustinem od nekih drugih troskova koji me sada cekaju i koji su mnogo bitiniji, ali mogu o tome da mislim kasnije i tada da se tada kajem- - - - - - -
zato sto je razlika u ceni mala (ne govorim o skupoj opermi) a razlika u kvalitetu fotke je ogromna da ne kazem nemerljiva, narocito kad fotkas u prostoriji ili nocu.
ljudi zaboravljaju..fotoaparat se ne kupuje za jednu sezonu..on treba da ti sluzi godinama..zato se i uzima kvalitetniji..ako ne mozes sad da ga uzmes a imas deo novca..koristi privremeno onaj na mobilnom (ili pozajmi za put) pa skupi (dodaj na taj koji imas) do sledece godine za bolji.
zasto bi iko za amaterske fotke sa mora i rodjendana uzimao fotoaparat koji kosta toliko
devojka je lepo rekla do 100e...ako ces da joj dodas ostatak a ti udri sa fensi preporukama
sto volim ove odgovore koji nemaju veze s pitanjem
Sada govoris o kojoj tacno ceni okvirno? 30-40e nije problem, mozda bih mogla da zaokruzim i za onaj od 200e ako ustinem od nekih drugih troskova koji me sada cekaju i koji su mnogo bitiniji, ali mogu o tome da mislim kasnije i tada da se tada kajem, ali 400e ili vise jedino da pomeram za neki buduci period, a bojim se da koliko marim za te stvari nece skoro doci na red, kao sto ni do sada nije dosao na red.
ako je tebi razlika od 200e mala, nekome nije, zaboravljas tosestro slatka pa i da su ti trajale 1 dan mozes opet da ih napunis.. mislis da ce ti ona uaparatu trajati duze?
takodje..ovde imas alternativu ako ti crkne baterija usred nekog obilaska..odes do kioska i kupis alkalne a ako koristis onu punjivu iz aparata mozes samo da se "slikas"tacnije nista od slikanja
i na kraju..pogledaj koliko su mAh te tvoje koje navodno imas
nema sanse da ti se one od 2700mAh potrose za 1 dan osim ako ne fotkas kao manijak 300 do 600 fotki u cugu
- - - - - - - - - -
zato sto je razlika u ceni mala (ne govorim o skupoj opermi) a razlika u kvalitetu fotke je ogromna da ne kazem nemerljiva, narocito kad fotkas u prostoriji ili nocu.
ljudi zaboravljaju..fotoaparat se ne kupuje za jednu sezonu..on treba da ti sluzi godinama..zato se i uzima kvalitetniji..ako ne mozes sad da ga uzmes a imas deo novca..koristi privremeno onaj na mobilnom (ili pozajmi za put) pa skupi (dodaj na taj koji imas) do sledece godine za bolji.
šta ti bi odjednom i to od sabajle u pola pet?![]()
ako je tebi razlika od 200e mala, nekome nije, zaboravljas to
mogu ja da dodjem u hotel i dopunim ali to nista ne pomaze ako mi crku u sred muzeja
onaj sa punjivim mi kazu traje duze, da li je tacno ne znam niti me zanima, ima aparata i na mobilnom i prezivljava se sa njim
jednog lepog dana kada mi razlika od 200e u ceni nece biti bitna casticu se nekim fensi dobrim aparatom, ali usput treba da mi i zivot bude takav da mi je takav aparat i potreban, sto za mene znaci mnooogo putovanja, sto je tesko dostizno
dakle svako prema sebi
lepo je pitala pristojan aparat do 100e, ne vidim poentu kurcenja sa predlozima da kupi aparat od 300, 500e, niko nije ni pitao to![]()
Nije mi uopste palo na pamet da gledam sta znace oznake, mislim sta bi uopste one znacile.A i ti MPix su me bunili, ocekivala sam amaterski sto je broj veci MPix bolji je aparat, samim tim i skuplji, a kad sam poredila modele bas se desavalo da nekad bude i prilicno skuplji aparat sa prilicnom manjim brojem MPix.
dobro sestro slatka..citas li ti sta ja pisem ili ti pre nego sto dodjes na forum smisljas sta ces mi odgovoriti i onda to napises bez obzira sta sam ja pisao
... hvala sto svoje slobodne trenutke trosis na mene
ja nigde nisam pricao o razlici od 200€ niti sam predlagao aparat od 300 do 500€
ja sam pricao o aparatu maksimum do 200€
takodje sam predlozio aparat od 130€ sto je razlika od 30€ a priznaces da to nije velika razlika sobzirom na razliku u kvalitetu koji dobija.
sledeci put me prvo procitaj pa onda komentarisi![]()
zato sto je razlika u ceni mala (ne govorim o skupoj opermi)
zato sto ti je predlog bio bezveze
i meni nije bilo sabajle tada
lepo pise..cak je i naglaseno
za onog ko cita a ne samo prelistava..dovoljno, narocito sto par postova i pre i kasnije pise i koje modele preporucujem
p.s.
nemoj posle da me jakob juri sa satarom![]()
Може, али је код мене на струју.jel koristi neko sporet na plin, al onaj sa sve cetiri plinske ringle
pitam zbog rerne, jel ona na elektriku il na plin
moze li rerna uopste na plin il je uvek na elektriku?
Има грејно тело које греје плин, а вентилатор убацује ваздух.kako greje kad je na plin, koji je sistem
И очас зготовиш јело!Ja imam rernu na plin. Ima gorionik u rerni i vatrica radi.