Sve mogu sama !?

:lol:

Moras negde biti i mek. Ja sam kada se dohvatim stihova i pocnem da razmisljam kakve su te zene zaista bile. Da li su bile gorde ili svesne casti koja im je ukazana? Da li su zaista vredele ili su oni bili samo zaslepljeni? Bla, bla, bla,... :aha:

iste ko i sad, htele su mnogo, nisu bile svesne svojih realnih mogućnosti...čitala "Gospođu Bovari"?

svaku jedinku samoća natera da sve može sama, to je normalno,
ovde pričamo o zajednici žene i muškarca i o tome ko dominira u zaštiti i očuvanju kuće, porodice

savremen svet kaže da je žena osamostaljena i da može bez muškarca, iskonsko kaže da to ne može...
Opet glad za utrkivanjem.
Ona je sposobna i samostalna jer zna sama da otvori vrata, a on dominantna glava kuće jer je naučio da piški stojeći.
Oboje ste najbolji:ok:

Plase se da ce morati da pocnu da kuvaju, ciste za sobom, peru ves, sudove...
Cepanje drva, koji posao...jednom godisnje obaveza. A kuvanje, ciscenje, pranje, cuvanje deca, svakodnevna. I to pored redovog posla.

Mene fascinira onaj momenat kad mm kaze...ceo zivot te vozim(zato sto uvek on vozi kad negde idemo zajedno)
pih...i ja ceo zivot kuvam,spremam,perem,odvozim i dovozim sa raznoraznih decjih aktivnosti pa se ne busam u grudi :lol:

Koliko su žene danas emancipovane i da li su to u pravom smislu reči ?

Da li su još uvek samo žene koje trebaju zaštitu i brigu od muškarca, ili sve mogu same...nezavisne, samostalne...?

Koliko su žene uopšte jake ?

Bolje da radim sama nego posle da se kajem.

Spadam u samo svoje zato sto moram da budem. Navikla sam tako, njanjavim dok ne dodjemo do bitnog...e kod bitnog se povlacim u puzevu kucicu....bolje moja kucica na ledjima nego da se, ponavljam, kajem:lol:

Kada neko na sebe bude preuzeo deo mojih briga tacno cu osetiti da mi nedostaje jedna ruka...kao nakon amputacije.
Kada si predugo glavna violina, tesko prihvatas duet. Do sada su muskarci uvek bili samo pozadinci iako na prvi pogled covek nikada ne bi kazao.
Sve vazno u zivotu sam sama resila...sto ima losu stranu, tesko cu dati muskarcu vazan deo sebe. Za sada nisam nijednom a svakog sam izludela povlacenjem kada dodjemo do linije preko koje ne mogu.

Opet glad za utrkivanjem.
Ona je sposobna i samostalna jer zna sama da otvori vrata, a on dominantna glava kuće jer je naučio da piški stojeći.
Oboje ste najbolji:ok:

ona samostalna, nezavisna, sve može sama - on je tu da pripomogne šta treba, sve joj prepušta,
pa čak i da upiški dasku na wc šolji, obrisaće on to, jer "glava" porodice piški stojećki a zaboravila da treba da sedne :)

Back