gost 270414
Veoma poznat
- Poruka
- 13.578
Nema potrebe, mi smo samo dobri prijatelji.Jel to ovde varniči? Da vam mi damo privatnost?p.s. nije zlonamerno
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema potrebe, mi smo samo dobri prijatelji.Jel to ovde varniči? Da vam mi damo privatnost?p.s. nije zlonamerno
![]()
Prva si to primetila i javno to iznela od svih žena koje su me čitale!.
To ukazuje da si još vrednija kao žena, vredna svake pažnje!![]()
Kako se osećaš, da li ti je bolje? Hara grip neki, zbog ovog vremena, uzimaj C vitamin, po mogučstvu prirodni.
Ljubim te u okice, da prestane svaka bol koju osećaš!![]()
Pa naravno, kako ovde pričam, tako i u reali, posebno što me mnogo Naroda poznaje. Ne samo na terenu Balkana, već i Evrope.Hvala.... Nadam se da ovako nesto mozes da kazes i uzivo pred muskim drustvom kao sto pises ovde :-)
Ti si jedno veliko popravljanje proseka muskarcima sa ovog foruma
Bicu bolje sutra.... a i sada bolje da spavam![]()
Nema potrebe, mi smo samo dobri prijatelji.![]()
Tvoje šta češ da veruješ.Kada vidim muškarca i ženu u takvom odnosu, i kada mi spomenu prijateljstvo, u startu ne verujem hahaha![]()
Kada vidim muškarca i ženu u takvom odnosu, i kada mi spomenu prijateljstvo, u startu ne verujem hahaha![]()
Tvoje šta češ da veruješ.![]()
Neznam šta je tu čudno, ja se sa prijateljicama ljubim i u gradu, na javnim mestima, kad se sretnemo. Šta je tu neobično?![]()
U obraz, naravno.![]()
Tvoj problem
Kapiram,imas samo drugacija iskustva .....
U principu i nema pravila, viđao sam i te očetkane kako šeĆu po komšiliku, a viđao sam i ove maltretirane koje se sabijaju...
A karakter može da bude prevrtljiv i kod one očetkane i kod maltretirane, nije pravilo nikakvo...![]()
U svakom slučaju, kada radim nešto, procenim da li ću se posle toga osećati kao go*no ili ne, ukoliko je odgovor ne, onda radim laaaaaagano.![]()
najpametniji pristup![]()
![]()
Nikad u svom životu za ovih 57 godina nisam kresnuo udatu ženu, mada, kad se setim, preko 70% otprilike, udatim ženama bio sam meta. Pa i sad je slična situacija, samo što sam zadnjih godina svestan svega, dok do pre nekih 10 godina to nisam primečivao, obračao pažnju.
Kontakti sa udatim ženama nikad se nisu mogli ostvariti, jednostavno "nije se dalo", osim jakih emotivnih pražnjenja u pogledu, nekad u dodiru ruke, ili nežnom dodiru lica, kose...
Smatram da je to zato što sam vernik, i što u tom slučaju ljubav, tj emocije u tom slučaju su previše jake, nadčovečanske, u pojedinim slučajevima, i pored snažnog nagona za sexom i sa obe strane nisu u mogučnosti da se ostvare.
Bilo je ranijih pokušaja udatih žena koje su lagale da su slobodne, i koje su dolazile da me upoznaju iz drugih krajeva, ali opet nije moglo ništa da se ostvari. Jednostavno, "to u nama/meni" ne dozvoljava i sprečava bilo kakav greh sa udatim ženama.
Ali jedna interesantna stvar u svim tim dešavanjima je pozitivna. Svaka od tih žena je nakon susreta samnom, smirila se i prestala da žudi za sexom i kontaktima van svog braka, i bila srečna sa svojom porodicom.
I drago mi je zbog tog.![]()
Slobodne, neudate, koje su imale kontakt samnom, bilo sexa ili ne, svaka je našla ubzo sebi životnog saputnika, sreću, i nastavila život onako kako to treba.![]()
Ovo je dobro za ocuvanje braka - to ti je plus, ali sam ucinak ti nije za pohvalu.
Tako se ponasa pravi muskarac - castan i posten...
a ne kao svaleri... oni su![]()
Pa, odavno smo zaključili da se vrlo dobro razumemo![]()
![]()
![]()
ah, poljubac!
evo i tebi![]()
Neznam koji je drugi najbitniji cilj u životu?Ovo je dobro za ocuvanje braka - to ti je plus, ali sam ucinak ti nije za pohvalu.
Neznam koji je drugi najbitniji cilj u životu?
S.ebati brak da bi ti se sve druge žene smejale, ismevale?
Aj ti to probaj, pa nam javi kako je bilo![]()
?A da se ti lepo otreznis, da ti se malo rasciste misli, pa se onda nasloni na tastaturu...
?
Oigledno da nešto nisi dobro razumeo, ne zameram ti.![]()
Ti si raspoložen za svađu? Mimo teme?Ti stvarno mislis da je bitno da li ti meni zameras ili ne? Jedino sto vidim da moze da mi bude bitno, spram tebe, je da li tako smuseno vozis, kao sto i izarazavas svoje misli. Pod uslovom da i one same nisu takve.
Ti si raspoložen za svađu? Mimo teme?
Pogledaj šta si podebljao iz mog teksta gore, i kako si komentarisao.
Po čemu ti smatraš da moj učinak nije za pohvalu? Objasni to.![]()
Neču da se preterujem i svađam.
"Preterujem", termin koji označava u ovom gore kontekstu, prepucavanje, raspravu bez granice i smisla...Ne svadjam se. Vec ti je jedan korisnik isti red podebljao, na slican nacin komentarisao - tvoja je stvar da li ces nad tim da se zamislis ili ne.
Nejasan je termin "preterujem", ali nema veze - valjda si znao sta si hteo da kazes.
"Preterujem", termin koji označava u ovom gore kontekstu, prepucavanje, raspravu bez granice i smisla...
Hm, kojim jezikom da se služim više?
Jbt, veliki broj ljudi zaboravi maternji jezik, suštinu značenja pojmova u osnovi, gde se gubi razumevanje na književnom i filozofskom pojmu, tumačenju...
Šta pokušavaš, da me iznerviraš?Da, vidim - bez psovke ne ide.
Nista, "preteruj" se sam sa samim sobom, filozofiraj i dici se svojim poznavanjem maternjeg jezika.