- Poruka
- 9.849
Nece ni jedan opstati i svi cemo ziveti lepo![]()
Crna je ta buduca lepota, sve vise ratova, bolesti,beskucnika i gladi u svetu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nece ni jedan opstati i svi cemo ziveti lepo![]()
Hm, da, ako misliš da što mi vernici čutimo, da neznamo šta rade sektaši ateisti? Pogovo ovde na forumu, i kako utiču na realan život posetilaca foruma?Nece ni jedan opstati i svi cemo ziveti lepo![]()
Razumni su i ateisti a i pridrzavaju je zapovestima iako nisu vernici.Nas ipak drže Božije zapovesti, razum...
Ma da, svađaš se sam sa sobom stalno, i to namečeš drugima.Razumni su i ateisti a i pridrzavaju je zapovestima iako nisu vernici.
To je normalno ako si normalan covek, nema veze s tim tvojim bogom.
Brate, da li znas sta pises ili si se pogubio ?Napišeš nešto, pa onda udariš na to svoje da negiraš iz sve snage.
I opet ti kažem, pročitaj svoje postove.Brate, da li znas sta pises ili si se pogubio ?
Aj umij se, odmori malo, odspavaj pa kad se probudis javi se![]()
Pogledaj svoje postove, i zapitaj se na koga se odnosi naslov teme.Sta god da sam jedno je sigurno - bog ne postoji
Hvala ali nije trebao, niko mu to nije trazioda je istina da je Isus Hrist dao sebe za spasenje sveta, i da nas spasava. U ovom slučaju, konkretno tebe.
"Slučajno" jeste. Tvoj život nije samo zbog tebe.Hvala ali nije trebao, niko mu to nije trazio
Sad ispada da me s necim zaduzio![]()
"Slučajno" jeste. Tvoj život nije samo zbog tebe.
E zajebao se grdno.
Ja mu nisam trazio da se zrtvuje.
A ni ne znam ko mu je to trazio nego magarac pa se zajebao![]()
Kako me ovo nervira, nije dovoljno što sam kažnjen, nego ću morati još 6 dana da gledam ovo na svom profilu.Kakav sadizam.
![]()
Opusti se brate.
Pa nisi dobio dozivotnu...........