Slucaj Curuvija, novi dogadjaji, da li je Milosevic imao veze sa tim ... ?

Da li je Milosevic po vasem misljenju umesan u ubistvo Curuvije?

• Da, on je znao za to, ako ne i naredio

• Ne, sluzbe su to uradile bez njegovog znanja

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Za Miloševića, ne verujemda je dao nalog za ubistvo ili slično - za Miru moguće, ali opet ostaje da se vidi. Čudi me što Tadić i Koštunica nisu pozdravili hapšenje....
To sam i napisala u prvom postu, Milosevic s tim nije imao nikakve veze, ali, nesto drugo je veoma vazno: Ako je Legija vec odlucio da progovori jer vise nema sta da izgubi, neka progovori i KO JE NALOGODAVAC ubistva Zorana Djidnjica. Bilo bi vrlo interesanto, mislim da se klupko pocelo odmotavati, mislim i da mnogi dosad nedodirljivi nece imati sna narednih dana (meseci), no, videcemo...
Pozdravljam te, pogledaj sutra G.

To sam i napisala u prvom postu, Milosevic s tim nije imao nikakve veze, ali, nesto drugo je veoma vazno: Ako je Legija vec odlucio da progovori jer vise nema sta da izgubi, neka progovori i KO JE NALOGODAVAC ubistva Zorana Djidnjica. Bilo bi vrlo interesanto, mislim da se klupko pocelo odmotavati, mislim i da mnogi dosad nedodirljivi nece imati sna narednih dana (meseci), no, videcemo...
Pozdravljam te, pogledaj sutra G.

Погледај емисију Голи живот,гост Драган Јовановић,па да видиш како му лично Слободан Милошевић прети убиством.Човек то јасно и гласно каже.Директно.

Oni, ma zaboravili ljudi, a koliko razabrah "bicemo veoma iznenadjeni", sto me opet pobija u primisli da bi cak i Mira Markovic mogla imati veze s tim. Nadam se da necemo dugo cekati ni iznenadjenje, ni reakcije Tadica i Kostunice, narocito sto vidim da se Kostunica probudio iz zimskog sna i trazi Referendum za to i to, bice da ga nesto zacnulo prece od Referenduma, ali, kazem, ja verujem Vucicu i znam da cemo konacno dobiti pravi odgovr na pravo pitanje: KO je nalogodavac ubistva a ko je ubica!

Ti znas cime cemo to biti iznenadjeni posto verujes Vucku ili znas nesto sto i on?
Meni je bas ovaj sistem koriscenja neodredjenog futura impresivan u Vuckovim nastupima. Sta on ima da najavljuje iznenadjenje, neka nas iznenadi pa da mu onda i ja vicem "Bravo!". Ja NIKOME ne verujem unapred!

Taj Ćuruvija je značaj stekao tek kada je ubijen jer pre toga je bio nepoznat i nebitan. Kao potencijal za ucenu skrenuo je pažnju stranih službi koje su želele da obezbede ili kupe medije koji će zastupati njihove interese u Srbiji. Taj posao je po pitanju Ćuruvijinog Telegrafa i Evropljanina trebalo da obavi Branka Prpa ali je omanula kao nedovoljno inteligentan agent. Ćuruvija se verio sa drugom ženom i otkačio ocvalu Branku Prpu. Da bi spasila svoju stražnjicu zbog neuspeha misije, bila je primorana da po njihovom nalogu eliminiše Ćuruviju i da dograbi njegove listove i imovinu izigravajući njegovu udovicu. Kao osoba koja je poznata hvalisanjem o tome kako redovno slavi katoličke praznike sa ružicom Đinđić Borkom Pavićević, Goricom Mojović i Nadeždom Gaće, ona nije imala nikakv problem sa izvršenjem poverenog zadatka na pravoslavni uskrs. Iako ni ovo nije uspela da ostvari do kraja cilj je u političkom smislu postignut i ubijeni Ćuruvija je iskorišćen od stranih službi kao sredstvo pritisaka na režim i političke protivnike stranih interesa. Ovo je jedina istina.

Poslednja izmena:
Sta to vas Hrvate briga, to su srpska deca i bas zato verujem da ce Vucic dobiti (ili vec ima) pravu informaciju ko je ubio SRPSKU decu u Peci!

!
Gospođice/gospođo, otkuda ti odmah pomisao da sam Hrvat? No, nije mi ovo prvi puta da u prvotnome impulsu reagiranja na ovakve stvari na čas ostanem u dvojbi dal zamjeriti, il oprostiti tvoj očiti trenutnačni zaborav o tome kako Srbi rođeni u onome što titovci svojedobno prolgasiše Hrvatskom govore. No, dobro, ja sam se samo zapitao otkuda to ministar može znati, a da do sada javnost o tome zločinu nikakvih informacija drugih nije imala. Je li on tako dobro upućen u rad stranih obavještajnih službi, pa s takvom sigurnošću tvrdi kako oni nisu umješani? A tko je onda? Što to nije do sada nigdje iznio?

Taj Ćuruvija je značaj stekao tek kada je ubijen jer pre toga je bio nepoznat i nebitan. Kao potencijal za ucenu skrenuo je pažnju stranih službi koje su želele da obezbede ili kupe medije koji će zastupati njihove interese u Srbiji. Taj posao je po pitanju Ćuruvijinog Telegrafa i Evropljanina trebalo da obavi Branka Prpa ali je omanula kao nedovoljno inteligentan agent. Ćuruvija se verio sa drugom ženom i otkačio ocvalu Branku Prpu. Da bi spasila svoju stražnjicu zbog neuspeha misije, bila je primorana da po njihovom nalogu eliminiše Ćuruviju i da dograbi njegove listove i imovinu izigravajući njegovu udovicu. Kao osoba koja je poznata hvalisanjem o tome kako redovno slavi katoličke praznike sa ružicom Đinđić Borkom Pavićević, Goricom Mojović i Nadeždom Gaće, ona nije imala nikakv problem sa izvršenjem poverenog zadatka na pravoslavni uskrs. Iako ni ovo nije uspela da ostvari do kraja cilj je u političkom smislu postignut i ubijeni Ćuruvija je iskorišćen od stranih službi kao sredstvo pritisaka na režim i političke protivnike stranih interesa. Ovo je jedina istina.

kakva si ti inteligencija...trebao si da se ponudis u rasvetljavanju slucaja i da im kazes kako se sve desilo...

ISTINA SE NEĆE TOLERISATI DOKLE GOD KVISLINŠKA EU- NATO-USA GAMAD I NJIHOVE LOŽE I SLUŽBICE NE BUDU NEPOVRATNA PROŠLOST U SRBIJI.
DOKLE GOD HITAMO "PUTEM BEZ ALTERNATIVE" ISTINU DOŽIVETI NEĆEMO.
KAKVA ISTINA, KAKVA PRAVDA, KAKVI SUDOVI, KAKVI BAKRAČI DOK SU ONI TU!
ALI NEĆE DOVEKA...

Evropa ili ne - ali pravnda država mora da postoji i da se zločini rasvetle.

ISTINA SE NEĆE TOLERISATI DOKLE GOD KVISLINŠKA EU- NATO-USA GAMAD I NJIHOVE LOŽE I SLUŽBICE NE BUDU NEPOVRATNA PROŠLOST U SRBIJI.
DOKLE GOD HITAMO "PUTEM BEZ ALTERNATIVE" ISTINU DOŽIVETI NEĆEMO.
KAKVA ISTINA, KAKVA PRAVDA, KAKVI SUDOVI, KAKVI BAKRAČI DOK SU ONI TU!
ALI NEĆE DOVEKA...

A ko tebi drma amortizere???

A kad mu je sudjeno?

Ne, iskreno...

Jel' se ti stvarno primas na tu pricu o Milosevicevom / Mirinom (pazi, Mirinom, eeej.... :hahaha: ) nalogu da se ubije Curuvija?

Ne vredja ti inteligenciju takva prica - da jedan drzavnik pod medjunarodnom lupom povuce potez koji bi svi jedva cekali da povuce?

Ne brines se da bi mozda upravo junaci ,,beskrvne revolucije'' mogli biti vinovnici ili inspiratori takvog zlocina zarad politickih poena?

Evropa ili ne - ali pravnda država mora da postoji i da se zločini rasvetle.
Da ali
Kako išta može da se rasvetli u mrklom mraku?

Da kojim slučajem još uvek ima države, bilo bi i pravde, i pravne sigurnosti, ali mi državu nemamo od 2000 naovamo.
Postali smo obespravljena siromašna i zavisna kolonija zapadnog kapitala tj. farma robova i besplatnih organa za trgovinu i transplantaciju.

Poslednja izmena:
Sta, bre:zeek:
U moru budalastina ovde, ova je (valjda) najveca!!!
Ali, pronaci ce on vec,ovde se pronadje nesto sto nikad nije ni postojalo a jos manje izgubljenoz:mrgreen:

Sto se tice teme, trebalo bi da se obznani ako ima dokaza i ako se prozove drzava, onda ima prostora, samo sto mislim da je Milosevic u ovom slucaju nevin, dok za MIrjanu to ne bih mogla reci, ali to je ipak samo moje MISLJENJE.
Onaj Ivan sto pevusi" 200 na sat", pre neki dan izjavi u stampi (javna je tajna da se nekad zabavljao s Marijom Milosevic, da je Marija jednom rekla ocu (Slobi): Zbog zene i sina, visices na Terazijama.
Nisam procitala da je demantovala....

A jel' ima neki naprednjak koji danas sme da misli da cak ni Mira nije mogla da bude umesana u Curuvijino ubistvo? :mrgreen:

Могла је Мира да утиче на Слободана,вероватно и јесте,али без његовог бефела нису смели да убију ни мушицу а камоли човека,то су приче за малу децу.
Знао се газда који мора за све да се пита.И питао се за све.И одобравао је лично свако убиство. У свакој држави се дешавају сличне ствари,ретке су али се дешавају,и то увек мора да одобри шеф државе.Знам за Митерана кад је морао да одобри неко државно убиство,погледао би списак,ћутао,и само поред имена нацртао крст.Али је морао да одобри као шеф државе,и та се убиства не истражују.Овде је владала параноја власти и убијали су ко их попреко погледа,чиста лудост.

Da ali
Kako išta može da se rasvetli u mrklom mraku?

Da kojim slučajem još uvek ima države, bilo bi i pravde, i pravne sigurnosti, ali mi državu nemamo od 2000 naovamo.
Postali smo obespravljena siromašna i zavisna kolonija zapadnog kapitala tj. farma robova i besplatnih organa za trgovinu i transplantaciju.

Ono što je 20 godina rušeno, a to ej poverenje u državu mora da se gradi polako...

Ово је као кошмар. Вучић који не силази са б52 пресрећан због наводно разоткривеног случаја Ћурувија, рехабилитовао олињалог Драшковића, планира да се удружи са Тадићем, копира Чеду наркомана, Веран води главну реч у медијима.
Дође ми да направим салто мортале и почнем да гледам Пинк.

Ono što je 20 godina rušeno, a to ej poverenje u državu mora da se gradi polako...

A zašto bi oni koji već toliko dugo ruše i koji su rušili i dok su bili opozicija sada kad su već preko 13 godina na vlasti odjednom iz čista mira počeli da grade to što su predano rušili decenijama? Time bi opovrgli sav svoj dosadašnji rušilački trud.

Da hoće da grade prvo bi prestali da ruše. To je jednostavno, samo SMESTA prekineš da ideš u smeru bez alternative i okreneš se alternativi!
Tek tu kod alternative počinje izgradnja gde i prestaje rušenje.
Ali rušenje se ubrzava bez alternative!

Poslednja izmena:

Za tebe je kalemljenje SNS na politiku DS ,,gradjenje''?

Aco, okani se corava posla...

Razumem da je doslo vreme ko sta dohvati i da svako gleda svoje duppe, ali vas stvarno niko ne bije po usima da se pravite blesavi i na forumima.

U zivotu kako hocete, ali...

Osim, ako su stranke pocele da angazuju internet timove koji rade po ucinku i pod nadzorom...

Ne zelim da verujem da je otislo toliko daleko.

Egzekutor je definitivno bila Branka Prpa - agent Tudjmanove tajne sluzbe , a nalogodavci su bili sa Zapada , iz NATO agresorskih zemalja ... asistencija kupljenih ( izdajnickih ) delova BIA se podrazumeva ....

Ako vec hipotetisemo...

Recimo Stanisic...

On nije bio dobar sa Slobom, saznalo se da je bio glavni Cijin covek na Balkanu...

Moj utisak je da je Curuvija bio zrtveni jarac ljudi za koje je dotad radio.

Slusao sam negde da je bio blizak sa Mirom Markovic.

Mozda je i u tome bio problem - da ga nije Mira podmitila da cuti? :think:

Ово је као кошмар. Вучић који не силази са б52 пресрећан због наводно разоткривеног случаја Ћурувија, рехабилитовао олињалог Драшковића, планира да се удружи са Тадићем, копира Чеду наркомана, Веран води главну реч у медијима.
Дође ми да направим салто мортале и почнем да гледам Пинк.

HeVo pink - roze - poze !

Paj`zi sad ovo :

:konfete:

Posto narkokvazidrzava "Kosova" nikako ne moze da se ispere, svi vide da je zlocinacka i nelegitimna, nuzno je deligitimizovati i Srbiju, i napraviti je gorom od "Kosove".

Tu stupa na scenu drug prvi, vadi iz naftalina nekoliko nebitnih ubistava koja su se desila za vreme rata dok i pripisuje ih srpskoj drzavi, kako bi je srozao i sveo na isti nivo sa siptarskom kvazidrzavom.

To vam je cela prica oko ove halabuke.

Могла је Мира да утиче на Слободана,вероватно и јесте,али без његовог бефела нису смели да убију ни мушицу а камоли човека,то су приче за малу децу.
Знао се газда који мора за све да се пита.И питао се за све.И одобравао је лично свако убиство. У свакој држави се дешавају сличне ствари,ретке су али се дешавају,и то увек мора да одобри шеф државе.Знам за Митерана кад је морао да одобри неко државно убиство,погледао би списак,ћутао,и само поред имена нацртао крст.Али је морао да одобри као шеф државе,и та се убиства не истражују.Овде је владала параноја власти и убијали су ко их попреко погледа,чиста лудост.

Dal' je paranoja... :think:

'Ajde, ovo nek' istraze :per:

Back