upravo tako nikodija...ja nisam uspela da dojim dugo,oko 3,.5 meseca,ali i to u kombinaciji sa AD,bila sam pod silnim pritiskom i stresom,i jednostavno to je prelazilo i na moje dete,uz to uvučene bradavice,nit silikonske bradavice,masiranje ništa nije pomagalo,napravila sam sama sebi ragade zbog stalnog masiranja,izvlačenja bradavica...na kraju me dokusurio još jedan dogđaj u porodici i mleko je samo nestalo...no bez obzira što mi je dete posle pilo isključivo AD maženje i dan danas traje,a sad će već 6 godina,držala sam ga do njegove 2 godine uvek blizu sebe,ušuškanog ujutro kada se probudimo i uveče pred spavanje,voleo je da zagnjuri lice u moj vrat i da tako spava kao bebče i malo stariji,i to su najlepši momenti...nisam dojila ali mu ove trenutke nikada nisam uskratila...svi mi radimo onako kako znamo i umemo,kako mislimo da je najbolje u datim okolnostima...uvek sagledajte savete,treba saslušati,i onda to adaptirajte na svoju ličnu situaciju i mogućnosti...i ne bedačite,tu je vaša beba pored vas,i to je najvažnije...sve ostalo može da se reši...