Kao i uvek, bicu iskrena sa vama. Ne volim da lazem i direktno govorim isinu. To ljude najvise i provocira, jer su navikli da ih lazu, pa onda jednu tako nevinu osobu, kao sto sam ja niko ne uzima za ozbiljno. Ipak, znam da mi pravi prijatelji ne okrecu ledja. Postoji jedna vrsta ljudi na ovom forumu, a i u svetu: oni, koji me vole. Ipak, u toj grupi, javile su se dve podgrupe: oni koji me obozavaju i oni, koji mi zavide, jer znaju da sam najbolja. Ipak, ja se svim jednako obracam, jer sve ljude jednako volim. Tako i ovog puta. U vezi sam sa jednim deckom. On je super. Proveli smo letovanje na Malti. Ide nam odlicno. Ja se nadam braku. Ipak, ne pozurujem stvari. Malo treba da se promeni, jer ima neke cudne poglede na svet, a vec sam vam pricala i o njegovom ukusu. O njegovom ukusu ne treba raspravljati. Sredicemo to vec.
Ipak, postoji jedan problem i volela bih da mi neko kaze sta misli. Iskreno. Bez uvijanja, kao sto i znate da zelim da cujem. Ako je da - da, ako je ne - ne, ali ipak, treba pogledati sve aspekte, pa tek onda doneti svoje misljenje, a ne jednostavno iskljucivanje, zato sto nesto izgleda nemoce. Eto, ko je u 19. veku, osim Zila verna verovao da ce se covek popeti na Mesec? Znaci, sve je moguce. Radi se o mom bivsem decku iz Izraela. Vec sam pisala o njemu, a sada cu objasniti, kako se nasa veza razvija, iako nemamo vezu, jer je on ozenjen, ali recimo kontakt.
Kao mladja sam bila u vezi sa njim. Verujte mi da je mnogo sladak. Bas sam shvatila da je on tip muskarca, koji mi se svidja. Njegovi roditelji su ortodoksni Jevreji. Mi smo odrasli zajedno i bili smo u vezi. On je imao oko 25 godina, ja sam imala oko 15. Sada cu vam iskreno reci. Ja se nase veze, godina i mnogih stvari ne secam, jer mi on nije bio zanimljiv. Jedan od razloga je i sto bih morala da postanem Jevrejka, a on nije ni razmisljao o tome da postane hriscanin, sto je po meni glupo, jer je Isus super. Dakle, mi smo poceli da se cujemo u poslednje vreme. On je ozenjen jednom Jevrejkom, koja je dosla iz Italije, preciznije sa Sicilije. Zahvasljujuci Fejsu, Jutjubu, Gugluplus, Majspejsu i drugim drustvenim mrezama usla sam im u trag. Moj bivsi decko i ja se cujemo povremeno. On ima dvoje dece, koja govre taj neki sicilijanski, a i njeg tera da govori tako. Videla sam da je ona debela i da drzi konce u svojim rukama, a pored toga, oni deciji rodjendani u Izraelu su katastrofa. On je celu svoju porodicu dovukla tu u Tel Aviv, a njega bas maltretira. Na jednom sam snimku cula, kada mu je podviknula da se smiri. To me je uzasno pogodilo, posto je on bas nezan i sladak. Bas takav kakav mi se svidja. Inace, deca su im grozna, oboje dece lici na nju. Izgledaju kao neki, pa ne znam, sta da kazem. Pri tom, nijedno ne lici na mog bivseg decka.

A on ne reaguje. Na snimcima, samo cujem, kako svima skracuje imena. Jedna macka se zove Lu, druga macka se zove Ro, jedno dete se zove Josi, a drugo dete Do, nisam cak ni sigurna. Ceo zivot im je u skracenicama. Svaki deciji rodjendan im je isti. To znam iz iskustva, dok nisam pocela da radim kao striptizeta i pevacica, svi rodjndani su bili isti. Uzmu neku krpu i mlate njom gore - dole.
Moj problem je sto ne znam, sta se desava sa mnom. Mnogo mi se svidja taj moj bivsi decko. To je pocelo sasvim slucajno. Na zalost, ne mogu da propitujem mnogo o njemu, jer me ranije nije zanimao, pa nisam ni obracala paznju na njegov zivot i nisam slusala njegove price. Da li je to ljubav????