koliko ste partnera priznale sadasnjemu ?

partneru kazem da mi je ...

• prvi - drugi .

• iskreno kazem broj .

• nista ja ne prizanjem .

• ostala sam sa prvim .

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ja već rekoh.... priroda nije računala da će biti i takvih muškaraca (greške se dešavaju svima, pa što ne i prirodi), pa nije stvorila ženski merač kilometraže.
Jedino da podnesu zakonsku inicijativu ugradnje merača ženama, čime će u svakom trenutku moći da računaju kompatibilnost, a i doskočiće istovremeno ženskim lažarijama.

to sve moze digotalno. mete jopj se cip u klidzu, pa bezicno na internet, da svi znamo pravo stanje stvari

baza podataka, prva kolona prvi - min 10 komada, drga kolona direktor - bar tri, pa onda crnci - tu je problem malo ih ima kod nas, itd i tt, pod napomena ostali - e tu je kao u bus plusu

...Gresis...Ne diskutujemo o splavovima i drustvenoj margini, niti adolescentkinjama, vec o zrelim zenama koje nikada ne bi bile sa muskarcem koji bi postavio takvo pitanje, ili, jos gore, opsesivno isledjivao njihovu proslost, iz razloga koji su objasnjeni vise puta, ali ti ocigledno nisu jasni jer u sopstvenom modelu ponasanja ne vidis problem...

naravno.Koji bre splavovi.Dobro,ti smatras da ako normalan muskarac pocne postavljati ovo pitanje on vise nije normalan i prestaje tvoja zainteresovanost za njega.Ok.Sta je to nenormalno u seksu danas,sta je on to zgresio da je otpisan,seks je tabu tema?Jel te povredio time?Ucinio nesto preko cega ne mozes preci>Sta ti toliko krijes i zasto?Ja licno ne vidim razlog ali ajd.Ok.Nista ovo nije promenilo realan svet.To ce se uvek muskarci pitati,svidelo se to tebi ili ne.

prochitah dve strane...i vetj me vata panika od zenidbe :(

- - - - - - - - - -

sta je bolje - nevina koju moras prvo da nagonis da ti da, pa dok je naucis, pa dok savlada gradivo...
na kraju dosadi ti i sutnes je
ili vec iskusna koja zna sta hoce i sta radi?

ovo je pitanje prvenstveno za muski pol, ako je prisutan ovde

chestita nevina ne da vilama da je gonish :deda:

niti da je izbacish iz auta na udaljenom seoskom groblju u gluvo doba noci kad smo kod toga

...ili u borchi

ali zasto bi muskom il zenskom smetalo bilo sta u proslosti bilo proslo i nikad se nece ponoviti

Pitanje za milion dolara.Svi smo mi podigli zidove,pravimo se da smo nesto drugo da bi se odbranili od povreda.Cist prirodni odbrambeni mehanizam.Bre muskarcu kad se svidis na pravi nacin,tj.hebes mu kevu u figurativnom smislu,on zeli da zna sve o tebi.A tvoje branjenje samo ima kontra efekat.Cak i ovde se primeti da veci problem s tim imaju devojke.Ne uzimam u obzir uopste mali procenat nesigurnih likova.Mali je to procenat,da bi se formiralo misljenje.Vise su to repovi iz proslosti i predrasude.

Prosjecna zena bi se prekrstila i lijevom i desnom kad bi naletila na nevinog momka od 25+godina vjerovatno bi ga smatrala luzerom.

ima prosecnih zena koje uzmu nevinost momcima u 30-oj zato sto su cekali da taj momenat podele sa onom koja je za njih prava, pa se nisu krstile, niti ih smatrale luzerom
naprotiv, uzivale su u dobrom seksu

sad ces ti da kazes opet ja sa neverovatnim primerom :rotf:
neverovatan mozda jeste, ali je istinit 101% :lol:

Poslednja izmena:
naravno.Koji bre splavovi.Dobro,ti smatras da ako normalan muskarac pocne postavljati ovo pitanje on vise nije normalan i prestaje tvoja zainteresovanost za njega.Ok.Sta je to nenormalno u seksu danas,sta je on to zgresio da je otpisan,seks je tabu tema?Jel te povredio time?Ucinio nesto preko cega ne mozes preci>Sta ti toliko krijes i zasto?Ja licno ne vidim razlog ali ajd.Ok.Nista ovo nije promenilo realan svet.To ce se uvek muskarci pitati,svidelo se to tebi ili ne.

...Nece se uvek muskarci pitati i ne pitaju se svi, niti im je bitno u meri da bi se bavili necijom prosloscu koja je irelevantna za kvalitet odnosa sa tom osobom...I na ovoj temi su se javili, iako u manjini, muskarci koji ne dele tvoje misljenje, a broj onih sa sasvim drugacijim mentalnim sklopom i pogledima na zivot u drugim, emancipovanijim sredinama je neuporedivo veci...Tvoja realnost nije univerzalna...
...Odrasla, zrela i mentalno stabilna osoba, sa nazorima koji meni odgovaraju, ne bavi se tudjom intimom, zato sto je: emancipovana, poseduje elementarnu kulturu, vaspitanje, socijalnu inteligenciju, iskustvo i sposobnost procene bez pitanja, a pri tome je lisena recidiva primitivizma, patrijarhalnog modela, opsesivnosti, posesivnosti, nesigurnosti i patologije...Mudzahedinski mentalitet ne spada u moju sferu interesovanja...
...Nije poenta u tabuima i sakrivanju intime, vec u postovanju tudje licnosti i mentalnom sklopu/sistemu vrednosti muskarca koji zenu ne svodi na seksualni objekat koji se poseduje i vrednuje na isti nacin kao predmeti...Zelja da se ima kontrola nad svim segmentima necijeg zivota nije zdrav poriv...Potpuno je nebitno da li je zena imala nijednog, jednog ili sto jednog partnera - ukoliko svoju intimu ne zeli da deli sa sadasnjim partnerom, ili bilo kim drugim...To sto zena ne zeli da prica o svojoj intimi ne znaci da nesto krije...Mozes li to da razumes?...Podjednako su odbojni muskarci koji su odusevljeni zato sto su, primera radi, prvi, kao i oni koji su zbog toga 'zgrozeni' ili uspaniceni, bas kao i oni koji na isti nacin reaguju na neku drugu cifru u zivotu zene sa kojom su bili intimni...Istinu ne mozete nikada da znate sa sigurnoscu, niti je ona bitna, bili prvi ili sto prvi - bitni su razlozi zbog kojih ste opsesivno fiksirani na brojeve u zivotu zene, a koje, veoma pogresno, pravdate ljubavlju...

Poslednja izmena:
ona je mlada, slobodna, vitka i visoka, sisata, duga crna kosa, 35+, danima i tjednima je zamisljam u slobodnijoj pozi

jutros mi kaze da me je sanjala. pa onda prica neke druge dogadjaje u snu

sta sad

(mislim znam ja, ali sta ako ima neke bakterije i sl)

nista
onda ti njoj odgovoris da si ti na zalost sanjao neku koja je u zenana kucnoj haljini i koja je upravo smotala odlicne domace sarme i koja malkice mirise na zaprsku, al to nema nikakve veze posto se ni ne depilira - sto je odlicno :ok: jer ti je to sigurna garancija da je niko nije takao i da nema bakterije garant!

Nista gore od nevine uplasene dusice.Muke tantalove.

...Ti nikada nisi bio nevina, uplasena dusica?...Ovaj stav bi trebalo da govori u prilog emancipovanim nazorima?...:)...Ponovicu pitanje:...Ukoliko je nepozeljno da broj partnera zene bude 0, nepozeljno je da bude vise od 3, a, kada zena tvrdi da je partner drugi ili treci - niko joj ne veruje, kakvom zakljucku to vodi?...

...Ti nikada nisi bio nevina, uplasena dusica?...Ovaj stav bi trebalo da govori u prilog emancipovanim nazorima?...:)...Ponovicu pitanje:...Ukoliko je nepozeljno da broj partnera zene bude 0, nepozeljno je da bude vise od 3, a, kada zena tvrdi da je partner drugi ili treci - niko joj ne veruje, kakvom zakljucku to vodi?...

pa da su muskarci nesigurni
to znamo od prve strane
mene je moj drug naucio i ja njemu verujem - kaze, nikad nista ne priznaj i samo vici NE!

...Jos jednom - postoji svet mimo splavova i drustvene margine...:)

dobro baba, skonto sam da si šovinistkinja i diskriminator, već si to kazala.... ono što ti treba da skontaš da kaste ne brišu suštinsku prirodu čoveka već ta vrsta podele zabada prilično plitko. šta je još plitko? pa plitko je pomisliti da vaspitanje obrazovanjo poreklo ili status utiču na bilo šta u vezi jednog od primarnih instinkata koji produženje vrste definitivno jeste. na tom bazičnom nivou ti baba recimo nisi ništa sofisticiranija ili bitno drugačija od ženke bušmana. mani se glupih argumenata.

- - - - - - - - - -

...Medju najbolje finansijski zbrinutim zenama na planeti, ili uopste zenama koje su muskarcima izuzetno pozeljne, najmanje je devica i zena sa oskudnim seksualnim iskustvom...:)

što ne znači da im neprobijena đana ne bi bila veliki plus

...Danas se upoznajete tako sto kazete broj partnera sa kojima ste bili intimni do tog trenutka, pa se odluka o intimnom kontaktu bazira na numerickoj kompatibilnosti?...:)...Zena zna kakav joj seksualni partner odgovara i ne moze joj biti manje vazno da li je, prema njenim potrebama i afinitetima, dobar ljubavnik zato sto je imao tri ili sto tri partnerke, kao sto ekscesivno seksualno iskustvo nece biti razlog da ostane sa partnerom koji joj intimno ne odgovara...Ne mogu da verujem da je uopste potrebno pisati elementarne stvari...

pa što pišeš o elementarnim stvarima? i zašto spinuješ tako glupo kad se meni obraćaš? jer nisi baš toliko glupa da ne znaš da to kod mene neće proći. mogu samo da zaključim da pišeš radi ćurkaste publike koja ovo čita a ne obraćajući se meni. to je nepoštovanje sagovornika baba, to... nije lepo. a nije ni inteligentno čim ti je potrebna podrška publike. smešno...

nego... žena u principu ne zna ništa dok ne proveri sa drugaricama/prijateljicama pa šta većina odluči da valja onda to prihvati kao sopstveno htenje. u svakom slučaju muški promiskuitet je plus. i tu je kraj priče. aj sad spinuj za publiku kolko oćeš

Sve si ti skontao,najlakse je provaliti coveka kad mu das potpunu slobodu,ovo vreme je idealno za to.Postoje jos neki repovi koji se vuku ali ih se lako osloboditi.Samo posmatraj osobu sta radi sa svojom slobodom i dobices odgovore.Zato je danas nula smesna kod osoba sa 25 godina a ne zbog poremecenog sistema vrednosti.

šta ima da provaljujem žene, sve su u principu iste. sve je tu već sto puta ispričano. ne treba meni da ispitujem kakva je ona nego da joj metnem lanac i sačuvam je od nje same :lol:

...Nece se uvek muskarci pitati i ne pitaju se svi, niti im je bitno u meri da bi se bavili necijom prosloscu koja je irelevantna za kvalitet odnosa sa tom osobom...I na ovoj temi su se javili, iako u manjini, muskarci koji ne dele tvoje misljenje, a broj onih sa sasvim drugacijim mentalnim sklopom i pogledima na zivot u drugim, emancipovanijim sredinama je neuporedivo veci...Tvoja realnost nije univerzalna...
...Odrasla, zrela i mentalno stabilna osoba, sa nazorima koji meni odgovaraju, ne bavi se tudjom intimom, zato sto je: emancipovana, poseduje elementarnu kulturu, vaspitanje, socijalnu inteligenciju, iskustvo i sposobnost procene bez pitanja, a pri tome je lisena recidiva primitivizma, patrijarhalnog modela, opsesivnosti, posesivnosti, nesigurnosti i patologije...Mudzahedinski mentalitet ne spada u moju sferu interesovanja...
...Nije poenta u tabuima i sakrivanju intime, vec u postovanju tudje licnosti i mentalnom sklopu/sistemu vrednosti muskarca koji zenu ne svodi na seksualni objekat koji se poseduje i vrednuje na isti nacin kao predmeti...Zelja da se ima kontrola nad svim segmentima necijeg zivota nije zdrav poriv...Potpuno je nebitno da li je zena imala nijednog, jednog ili sto jednog partnera - ukoliko svoju intimu ne zeli da deli sa sadasnjim partnerom, ili bilo kim drugim...To sto zena ne zeli da prica o svojoj intimi ne znaci da nesto krije...Mozes li to da razumes?...Podjednako su odbojni muskarci koji su odusevljeni zato sto su, primera radi, prvi, kao i oni koji su zbog toga 'zgrozeni' ili uspaniceni, bas kao i oni koji na isti nacin reaguju na neku drugu cifru u zivotu zene sa kojom su u pravo bili intimni...Istinu ne mozete nikada da znate sa sigurnoscu, niti je ona bitna, bili prvi ili sto prvi - bitni su razlozi zbog kojih ste opsesivno fiksirani na brojeve u zivotu zene, a koje, veoma pogresno, pravdate ljubavlju...

Dobro.Ako nista drugo,slatka si mi sa tvojim pisanjem.Nemoj se naci povredjena sta god da napisem.Ja sam vec rekao da jos nisam upoznao osobu koja ne razmislja slicno.Ne znaci da necu licno upoznati.Postavicu situaciju bukvalno,nadam se da neces zameriti.Ja tebe upoznam i sad mi pocnemo neke teme,okrenemo jedno dvadesetak nekih obicnih zivotnih tema i ja vidim da tu nesto ne stima izmedju nas dvoje.Dobar si ti lik ali nije to to.Zakljucak,ostajem s tobom i ti si meni lik za lepe stvari.Druzenje,izlazenje,mozda cak putovanja,seks...........I to je to.Svaki tvoj problem,ja se samo pravim da slusam,cak ti i izgovaram sablonske reci utehe.Sve vec sada napamet nauceno.Ali zapravo te ne slusam i ISKRENO me boli uvo.Ako mi udjes pod kozu milimetar,zalim da znam ko me razoruzava.Da li ti je jasno.To je aksiom.A seks nije nesto cega se stidim,ne bi trebalo ni ti i mozemo se ismejati lepo prepricavajuci dozivljaje recimo,prvog puta.Desavalo mi se.A za nevinost,nemam sta vise da ti odgovorim.Isto kao kad sam sa devojkom i ja je ne zanimam vec desavanja sa mnom tu nesto nije u redu.Ne znam zasto nje to nejasno.

dobro baba, skonto sam da si šovinistkinja i diskriminator, već si to kazala.... ono što ti treba da skontaš da kaste ne brišu suštinsku prirodu čoveka već ta vrsta podele zabada prilično plitko. šta je još plitko? pa plitko je pomisliti da vaspitanje obrazovanjo poreklo ili status utiču na bilo šta u vezi jednog od primarnih instinkata koji produženje vrste definitivno jeste. na tom bazičnom nivou ti baba recimo nisi ništa sofisticiranija ili bitno drugačija od ženke bušmana. mani se glupih argumenata.

- - - - - - - - - -

što ne znači da im neprobijena đana ne bi bila veliki plus

...Nisi skontao...I nisi u pravu...:)

šta ima da provaljujem žene, sve su u principu iste. sve je tu već sto puta ispričano. ne treba meni da ispitujem kakva je ona nego da joj metnem lanac i sačuvam je od nje same :lol:

:pPa ok,samo sto nikog na ovom svetu ne mozes da sacuvas od nje same.Mozes da pokusas da ukrotis,uteras strah i kontrolises i ako ti dozvoli,to vise nije ona,vec tvoja manifesstacija onog sto zelis.Ok ako ti to odgovara,meni ne.Ja se onda smorim.

ako starije zene zagovaraju slobodnu ljubav sa maldjim muskarcima, po tome ispada da zagovaraju i devojke i mlade zene za starije (nas) sarmantne i situirane

- - - - - - - - - -

nista
onda ti njoj odgovoris da si ti na zalost sanjao neku koja je u zenana kucnoj haljini i koja je upravo smotala odlicne domace sarme i koja malkice mirise na zaprsku, al to nema nikakve veze posto se ni ne depilira - sto je odlicno :ok: jer ti je to sigurna garancija da je niko nije takao i da nema bakterije garant!

mozda izgleda da se salim ali je bilo bas kako sam napisao

:pPa ok,samo sto nikog na ovom svetu ne mozes da sacuvas od nje same.Mozes da pokusas da ukrotis,uteras strah i kontrolises i ako ti dozvoli,to vise nije ona,vec tvoja manifesstacija onog sto zelis.Ok ako ti to odgovara,meni ne.Ja se onda smorim.

situacija kakva jeste, takva je da je muškarcu zakonom zabranjeno da bude muško u vezi kući krevetu itd... ja da se ženim dok se na tom planu nešto izmeni bome nećem. sa detetom u telu žene (što svaka žena jeste) ja da se nadjebavam, uz sve sitnu decu u bekgraundu koja će tome da prisustvuju, nema šanse. ili će biti kako ja kažem i kako je najbolje ili nema. e pa dok se uslovi za to ne stvore nema od ženidbe ništa. al zato nije da u međuvremenu neću koristiti posledicu takvog stanja u društvu, odnosno ženske koje na prvu šire noge :lol:

Whaaaat?Ko je tebi kriv sto imas predrasude i smatras da ako te muskarac pita,on zeli da te uporedjuje?Jaa sigurno nisam,a nisu ni vecina muskaraca.To je samo tvoje pogresn o shvatanje.Resi se okova pa nastavi.

Pitanje za milion dolara.Svi smo mi podigli zidove,pravimo se da smo nesto drugo da bi se odbranili od povreda.Cist prirodni odbrambeni mehanizam.Bre muskarcu kad se svidis na pravi nacin,tj.hebes mu kevu u figurativnom smislu,on zeli da zna sve o tebi.A tvoje branjenje samo ima kontra efekat.Cak i ovde se primeti da veci problem s tim imaju devojke.Ne uzimam u obzir uopste mali procenat nesigurnih likova.Mali je to procenat,da bi se formiralo misljenje.Vise su to repovi iz proslosti i predrasude.

ja nisam nikog branila.

ja postavljam pitanje muskarcima i zenama zbog cega bi bilo kome smetalo kolko ih je neko imao u prosloti. ja nikad nisam pitala nijednog svog decka,niti je bilo koji moj decko mene pitao

Back