zene provedu 0 dana u rudnuku

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zao mi je sto imas lose iskustvo, ali ovo je zaista ruzno, kao i komentar koji si mi napisao u reputaciji.

i da, ne pravi se da je ovo individualan slucaj, 75 posto razvoda je zena inicirala i uzela decu i kucu uz svesrdni posticaj drzave.
generalni slucaj, svakodnevna stvar.
zasto vi majke i sestre ne vidite to i ne dizete glas nego samo kukate o sebi, meni je misterija.

Па да, и треба да се дају мајци да их она васпита и обликује тако да сутра буду послушни и ваљани некој следећој која ће да их јаше.
Pa da, logicno, ne samo sto mrze svoje muzeve, vec mrze i svoju (musku) decu i spremaju ih za sledecu generaciju (zenskih) zlotvora... Da li i o svojoj majci i sestrama imas takvo misljenje?

Па да, и треба да се дају мајци да их она васпита и обликује тако да сутра буду послушни и ваљани некој следећој која ће да их јаше.

ih!
bunio si se za onaj moj post a vidi tebe!

- - - - - - - - - -

samo napred..
dobio sam zamerke sto pisema ovako, al sad kad sam zagrebao povrsinu i splacina pocela da pliva iz tebe i tebi slixnih, stvari su se okrenule. chak me i moderatori ostavljaju na miru.

go babe! samo napred
hahhahahah
paranoik

pa ima zena u vojsci, to vec nije tacno, mada ne znam kako kod nas u praksi, ali ima ih da su vojnici, to ste vec zakljucili

- - - - - - - - - -

svaki muskarac nosi svoju kantu vode sam. cuti i trpi, zadnji je na listi, prvo zena i deca, on je da tone sa brodom.
to je ono sto ove ne razumeju i ne postuju.

ma ko kaze, razumeju, poshtuju... u cemu je onda problem sad :confused:

Je l i tebe tvoja jase,pa si i ti frustos?

Мени нико не седи на кичми... И ово није фрустрација него реалност.

ih!
bunio si se za onaj moj post a vidi tebe!

Па види мене.. Тј прочитај.

Pa da, logicno, ne samo sto mrze svoje muzeve, vec mrze i svoju (musku) decu i spremaju ih za sledecu generaciju (zenskih) zlotvora... Da li i o svojoj majci i sestrama imas takvo misljenje?

Наравно да их спремате за нове генерације женских јахача, него како.. Учите их како треба да буду млакоње и како треба да савијају кичму. Уосталом данас се јасно по мушкарцу види која линија му је била јача мушка или женска, штета па су мушкарци били на фронту док су ове нове генерације стасавале па сте од њих направиле шмокљане и млакоње. Ја сам се срећом угледао на деду и оца, и мислим о свима вама исто. Обрни окрени све је то исто, само имате друге тактике.

Шта као није ти драже женско дете (ако га имаш)? Пусти мене тих фора и прича. И немој само оно стандардно "све су то моја деца, ја их подједнако волим", то је тек смешно.

Kog su pola tvoja deca?

Немам децу.

Штета, а? Таман си имала питање јел теби дражи син од ћере? Е ј б г, с*ебала ти се концепција, мораш сад нешто друго да смислиш..

То као кад кажем да сте исте одма иде питање "а твоја мајка, а сестра", као та шатро "незгодна" питања, не би ли неко рекао "па оне нису" а онда иде скок канџама на очи.

Pa vidim da nemas, jer da imas, znao bi da je to sto pises besmisleno.
Ne moram nista da smisljam, nista ne nameravam da dokazujem, ni da te ubedjujem, samo mi je zao, kao sto rekoh jos u prvom postu na ovu temu.

Далеко је ово од бесмисленог и ти то знаш.. И као што рекох можете ви ту причу "волимо их подједнако" да причате деци док мало не одрасту и не почну да размишљају нормално и рационално.. А има и неких жена које су биле фер па признале то, мсм поштујем што се бар не фолирају као ви.

Ја сам се срећом угледао на деду и оца, и мислим о свима вама исто. Обрни окрени све је то исто, само имате друге тактике..
I sta kazu deda i otac na taj tvoj osecaj inferiornosti u odnosu na zene?

Ne mogu da zamislim nijednog muskarca koji drzi do sebe koji kuka, i to kuka kako je ugrozen od zena. Ako si superioran cak ni te uzasne zene ti ne mogu nista, a ako nisi... pa bolje izbegavati ih za svaki slucaj, ali bar nemoj da kukas i da se ponizavas.

Ne mogu da zamislim nijednog muskarca koji drzi do sebe koji kuka, i to kuka kako je ugrozen od zena. Ako si superioran cak ni te uzasne zene ti ne mogu nista, a ako nisi... pa bolje izbegavati ih za svaki slucaj, ali bar nemoj da kukas i da se ponizavas.

Опа, почели смо са безобразним пројекцијама.. Браво, браво..

Где ти овде видиш кукњаву? Као што сам већ рекао једној данас, ако вас неко искритикује то није кукњава, кукњава је нешто друго. И ја знам да ми нико не може ништа, али ми то не брани да приметим неке ствари, тј шта радите са овим кукавцима.

alo
superiornih muskaraca moze biti po logici stvari samo 5-6 posto
sta je sa svim ostalima?
Boze sacuvaj kakva arogancija.

Ah opet lova. Da muškarci malo više obraćaju pažnju na svoje duhovno bogatstvo, a ne takmiče se medju sobom najpre ko ima bolje auto, kuću, kola, kajlu nego to bojno polje prebace na duhovne vrednosti, žena bi morala da ih ceni po tome kakvi su iznutra, a ne šta imaju. Prostim rečima, da svi voze fiću, i da ih briga da imaju nešto bolje, briga bi bilo i ženu. Isto važi i obrnuto. Isto važi i za žene. Da manje potenciraju sise i gola dupeta, idu dlakavih nogu, vrednosni sistem bi bio drugačiji.

Ma tačno je to sve ali je objasnjenje je bilo vezano za težak rad muškaraca kojem se žene podsmevaju.

da, zene se prodaju za lovu kao i uvek sto je bilo i bice. jasno
e sad, imas yebno dobre prostitutke okolo, gde si ti tu u toj konkurenciji? sta imas da ponudis na pijaci?

Pravo da ti kažem,

od kad sam shvatila da muškarci

nisu u stanju da zarade

onoliko koliko bi morali da plate,

počela sam da se uzdam use

i u ovo svoje kljuse ... :heart:,

koje ne mrzi žene ... :cool:

chek kad mu bicharka oduzme decu, kucu i buducnost. cujemo se onda
good luck! imati sinove nije laka stvar. buducnost im nije naklonjena

- - - - - - - - - -

pa kad ti ***** ne da da vidis unuka, ima da kukas ko strina

Eeee, pa niko ti nije javio,

da prosto moraš da budeš manji od makovog zrna,

a ne da se kur čiš.

- - - - - - - - - -

Od tebe i treba da se oduzmu deca!Bolje je po decu!

Nije on čuo za Konvenciju o pravima deteta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back