Komunistkinja
Buduća legenda
- Poruka
- 48.824
Обавештена ти ако тврдиш да постоји граница између Космета и Србије ти кршиш устав Србије
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma daj ...,
a što je tata ispao lep.., pa pametan .. pa srećan kad je saznao da je glavna zvezda ....
Neverovatno koliko zamerki čoveku koga navlače na foru ?!! Ni kriv ni dužan. Ne znam da li vam mržnja pomuti razmišljanje ?
Kulturno se nasmejao, čak pomalo stidljivo, svestan da ga snima televizija. Šta je trebalo da uradi. Da skoči i zavali joj maja-geri u vugla ? A onda da krikne :"***** nepristojna sad ću da te ubijem!"![]()
Neverovatno koliko zamerki čoveku koga navlače na foru ?!! Ni kriv ni dužan. Ne znam da li vam mržnja pomuti razmišljanje ?
Kulturno se nasmejao, čak pomalo stidljivo, svestan da ga snima televizija. Šta je trebalo da uradi. Da skoči i zavali joj maja-geri u vugla ? A onda da krikne :"***** nepristojna sad ću da te ubijem!"![]()
Обавештена ти ако тврдиш да постоји граница између Космета и Србије ти кршиш устав Србије
Па , не видим шта је он ту згрешио !
Понашате се као да је он скинуо гаће
Pozdravio te Dači koji je "navučen"
na razgovore sa Tačijem, sa kojim je ovu granicu dogovorio.
У праву си....Обавештена ти ако тврдиш да постоји граница између Космета и Србије ти кршиш устав Србије
И НАРОДНА ВЛАСТ ДА ПОЧИНИОЦЕ СТРЕЉА ПРЕД КАМЕРАМА.Trebalo je da materijal bude zaplenjen.
Sve drugo govori u prilog tome da je sve bilo planirano.
Сачувај боже
И НАРОДНА ВЛАСТ ДА ПОЧИНИОЦЕ СТРЕЉА ПРЕД КАМЕРАМА.
Trebalo je da materijal bude zaplenjen.
Sve drugo govori u prilog tome da je sve bilo planirano.
У праву си....
АКО ДАЧИЋ КАЖЕ НЕМА ГРАНИЦЕ - НЕМА.
АКО КАЖЕ, НЕМА НЕБА - НЕМА
АКО КАЖЕ, НЕМА СУНЦА - НЕМА.
Дај бре, фукаре продане, КОЈЕ СТЕ ЗАДЊЕ ЧЕТИРИ ГОДИНЕ ВЛАДАЛИ СА ТАДИЋЕМ,
САД НАПАДАТЕ ТАДИЋА, КОЈИ ВАМ ЈЕ ПРЕДСЕДНИКА ПОД ЛИПУ САХРАНИО.
Јел био без гаћа....ЈЕСТЕ....
Šta reći ... Ja sam jutros video vanzemljaka u letećem tanjiru.![]()
По комунистичком начину суђења...Без суђења ?
И НАРОДНА ВЛАСТ ДА ПОЧИНИОЦЕ СТРЕЉА ПРЕД КАМЕРАМА.