DEPRIMIRANA HRVATSKA DESNICA : Gotovina nas je izdao!

Parra-Bellum

Buduća legenda
Poruka
40.087
DEPRIMIRANA DESNICA 'Gotovina nas je izdao. Krv smo piš... za njega, a on se ulizivački dodvorava...'

'U Haag je otišao kao krasan hrvatski vojnik, a sada ga ne možemo prepoznati.'

Pokret „Stop progonu hrvatskih branitelja“ priopćenjem „Ako je i od Ante, previše je“, te tjednik Hrvatski list koji s naslovnice upozorava „Narod se pita, je li ovo naš Gotovina?“ oštro su osudili javne nastupe generala Ante Gotovine , prenosi Novi list.

Predsjednik pokreta Zvonimir Trusić priznaje da je očekivao da će im se Gotovina pridružiti nakon oslobađanja kako bi se zajedno borili za ostvarenja temeljnih načela pokreta, kao na primjer: zaustavljanje kaznenih postupaka protiv branitelja, čišćenje Hrvatske od komunizma i ukidanje zakona kojim su abolirani srpski pobunjenici…

– Nažalost, Gotovina nas je izdao. Mi smo cijelo vrijeme bili uz njega, poduzimali razne akcije, krv smo pišali, a on se vratio u Hrvatsku, proglasio rat završenim i još se ulizivački dodvorava institucijama koje su ga progonile. U Haag je otišao kao krasan hrvatski vojnik, a sada ga ne možemo prepoznati.

Gotovina je za nas potpuni neznanac. U ovih desetak dana nanio je veliku, strašnu štetu braniteljima. Na njega više ne računamo, rekao je Trusić za Novi list , dodavši kako su se brojni veterani Domovinskog rata razočarali u Gotovinu.

gotovina_538545S1.jpg

http://www.jutarnji.hr/deprimirana-...je-izdao--vise-ne-racunamo-na-njega-/1069579/

--------------------------------------------------------------------

Domacim ustasama koji nestrpljivo cekaju da zakolju i ono malo preostalih Srba u Hrvatskoj to se ocigledno nimalo ne svidja ...

Izrael izručuje optuženog za Sreberenicu

Vrhovni sud Izraela odbacio je zahtev da se spreči izručenje Bosni i Hercegovini izraelskog državljanina oženjenog Izraelkom Aleksandra Cvetkovića,
optuženog da je kao pripadnik Vojske Republike Srpske bio u streljačkom vodu koji je ubio 1.200 muslimana 1995.

Stvarno je ovo belosvetska zavera protiv Srba.

Sigurno i u Vrhovnom sudu Izraela su svi Židovi, kao onaj po zlu poznati Theodor Meron...

http://www.mondo.rs/s268649/Info/ex-YU/Izrael_izrucuje_optuzenog_za_Sreberenicu.html

He bi ga... on je legionar. Disciplinovan i ume da poslusa sta treba da kaze i gde..... a s druge strane, njegove izjave donose poene hrvatskoj, a ti poeni su vredniji i zha njega i za hrvate nego poeni koje ima kod ovih budaletina, koji umisljaju da su negde i nekog pobedili. No, i onako je ovo sve samo poluvreme . Nit smo im vratil,i milo za drago, neit su dobili sta zasluzuju, nit smo mi nahebali onoliko kolko zasluzujemo,... kao narod... A sve ce doci na red... I vraticemo im milo za drago.. doduse, ne u potpunosti, jer je to nemoguce i kod nas jefdnostavno nema dovoljan broj takvih krvoloka kako kod njih.... bice kaznjeni, a mi ce mo da patimo i da nahebemo tacno onoliko, kolko smo kao narod krivi. na kraju sve dodje na svoje.

Previse se druzio sa Sljivancaninom, ova njegova umerenost (prava ili lazna) ako se nastavi dobro ce ga kostati u Hrvatskoj, narod ce ga se odreci, a onda ne samo da je odyebao politicku karijeru vec i svaku drugu. U Hrvatskoj je ustastvo u svom izvornom obliku uslov za bilo koji uspeh.

hm.... prije da je količina kunica ol evrića koje posjeduješ

He bi ga... on je legionar. Disciplinovan i ume da poslusa sta treba da kaze i gde..... a s druge strane, njegove izjave donose poene hrvatskoj, a ti poeni su vredniji i zha njega i za hrvate nego poeni koje ima kod ovih budaletina, koji umisljaju da su negde i nekog pobedili. No, i onako je ovo sve samo poluvreme . Nit smo im vratil,i milo za drago, neit su dobili sta zasluzuju, nit smo mi nahebali onoliko kolko zasluzujemo,... kao narod... A sve ce doci na red... I vraticemo im milo za drago.. doduse, ne u potpunosti, jer je to nemoguce i kod nas jefdnostavno nema dovoljan broj takvih krvoloka kako kod njih.... bice kaznjeni, a mi ce mo da patimo i da nahebemo tacno onoliko, kolko smo kao narod krivi. na kraju sve dodje na svoje.

ovaj kvalitetni mirotvorni tekst da udze u Zapisnik

a baš san ima namjeru da u sklopu akcije -zbogom oružje- vratim brzometku

Otprilike tako . Cim imas malo mozga i ne mrzis cijeli svijet , odmah si izdajnik.
Stvarno bi vec jednom trebalo prekinuti sa mrznjom na ovim prostorima .
Muka mi je vec od prebrojavanja kostiju i filozofije OKO ZA OKO ~ZUB ZA ZUB .
Ratovao sam i ne zelim vise nikom da ratuje !:confused:

Ako su ustaše ZA Gotovinu onda je naš dragi Parram-Bellum PROTIV Ante
Medjutim sad su ustaše PROTIV Gotovine, pa ko rekoh da pitam... šta ga znam... možda... jel

Što se drugog dela citiranog komentara tiče, možda su nekada patriote išle sa devizom OKO ZA OKO ZUB ZA ZUB
Vremena se menjaju, duže se živi mada brzo, ima thenike, orudja, internet pa je patriotska logika MUDA ZA BUBREGE

Poslednja izmena:

Back