Da vas vidim danas 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
smokvo, odlicna ti je boja kose, ne menjaj i pravi izlete u druge boje :D
hvala,ja sebe ne vidim kao sivu,vec zlatnu,al ne mogu da nabodem nijansu
smokva, jesi probala konjak nijansu pre one braon?
ne stoji meni ono sto vuce na crveno
Kada sledeći put rešiš da istakneš kako sam ljubomorna na nekog jer je lep, mlad i zgodan, nema potrebe da koristiš množinu. Pošto samo ja pomenuh Leposavu, Ubli se uključio samo zarad kontriranja.

- - - - - - - - - -

A ti se polako ali sigurno pretvaraš u jednu.

iskreno,zaista je potrebno za mnozinu,nisi ti jedina i juce su pljuckali po lepi

http://oi39.tinypic.com/2rf8r5x.jpg

Једна насмејана пошто сте мрки и досадни од јутрос... : ))

Ti si sine baš lep momak!

Alo, matematičari- em nećete da sabirate, em ni repke ne delite! Znači-ili ste ljubomorni, ali sam ja ružna...recite mi istinu pa da mogu na miru da radim!!!

P.S. Super sam se sinoć provela, sve onako mladalački-poletno doterana!:zper:

Ti si sine baš lep momak!

Alo, matematičari- em nećete da sabirate, em ni repke ne delite! Znači-ili ste ljubomorni, ali sam ja ružna...recite mi istinu pa da mogu na miru da radim!!!

P.S. Super sam se sinoć provela, sve onako mladalački-poletno doterana!:zper:

ja slabo stojim sa matematikom,a ni ne razumem se u marke
oces istinu?meni si lepa i cesto super obucena,al brate smaras sa statusnim simbolima,pa te obicno preskocim u komentarima
izivini na iskrenosti,racunam da si velika,pa ti nece tesko pasti

- - - - - - - - - -

e da ,kosu ti uvek pohvalim:)

- - - - - - - - - -

a uz to volim i da te pecnem,jel se lako primas,a mislim da si se jednom bas uvredila,pa racunam,bolje je da cutim

znaci..ovde ako slucajno kazes da ti se nesto ne dopada, ma to bila i boja necijeg laka za nokte, odmah si raspala zenturaca ko zna kakvih fizickih atributa koja je uzasno ljubomorna
kao da ne sme da se desi da ti se nesto ne dopada iako je 14.8 drugih registrovanih korisnika krstarice izrazilo svoje dopadanje (mada razlozi za to ne moraju biti bas posteni, al ajde necu o tome)
a, ako samo hvalis-e, onda se lizes sa svima
a, de facto hvale i one kojima hvala objektivno ne stoji
kad vidim (a, gledam temu, iako se ne kacim, jel ima neko nesto protiv?) neku odredjenu osobu koju bih na ulici primetila sa mislju "ebote, na sta lici ova zena/?", a neki joj udare kometare "jao, najbolja si zenska ovde", "jao carice", ja se prosto zapitam el sma ja luda, ili su ljudi toliko podmukli da namerno, ali pazi namerno-maliciozno nekoga truju laznim komentarima??
e, da na temu sam dosla, jer sam cula da ce biti zestoki fajt, sta mi mozete :malav:

znaci..ovde ako slucajno kazes da ti se nesto ne dopada, ma to bila i boja necijeg laka za nokte, odmah si raspala zenturaca ko zna kakvih fizickih atributa koja je uzasno ljubomorna
kao da ne sme da se desi da ti se nesto ne dopada iako je 14.8 drugih registrovanih korisnika krstarice izrazilo svoje dopadanje (mada razlozi za to ne moraju biti bas posteni, al ajde necu o tome)
a, ako samo hvalis-e, onda se lizes sa svima
a, de facto hvale i one kojima hvala objektivno ne stoji
kad vidim (a, gledam temu, iako se ne kacim, jel ima neko nesto protiv?) neku odredjenu osobu koju bih na ulici primetila sa mislju "ebote, na sta lici ova zena/?", a neki joj udare kometare "jao, najbolja si zenska ovde", "jao carice", ja se prosto zapitam el sma ja luda, ili su ljudi toliko podmukli da namerno, ali pazi namerno-maliciozno nekoga truju laznim komentarima??
e, da na temu sam dosla, jer sam cula da ce biti zestoki fajt, sta mi mozete :malav:

:lol:

http://oi39.tinypic.com/2rf8r5x.jpg

Једна насмејана пошто сте мрки и досадни од јутрос... : ))

Odavno na temi ne videh lepši osmeh :aha:

Poslednja izmena:
e, sad, posto mislim da je ok da oni koji se ne kace ne trebaju ni da komentarisu one koji se kace, nek vam marinac preprica sta sam joj rekla u repki :malav:
a, ja da se pitam, ja bih ovde zabranila komentar na komentar, dozvoljen je samo kometar na sliku, a ko prekrisi odma bod
mislim, da sam ja neka vlast, ko sto nisam, iako s eprica da jesam :malav:

MalaVelika, jedva te prepoznadoh po pisanju ali srećom-u memoriji pamćenja mi ostala tvoja zavidna figura na avataru!:cmok2:
Evo, citiram te:"jao, carice", iako mi se ne dopada tvoj stil oblacenja (po meni klasican doktorski, sve su na isti nacin napucane) , plus je sto si tom stilu verna i nekako ti lezi

Elem, ne bih se složila s tvojom opaskom da su sve doktorke napucane.Verovatno onih nekoliko koje ti znaš ili su ti bliske jesu takvog izgleda-generalno -doktorke su, ja bih rekla ,pre tetkaste-zarozane-demode-ondulirane-zdepaste-klasično dosadne...Ja sam ti draga, složićeš se-ruža međ trnjem! :malav:

P.S. El ćeš sad i smajliju da tražiš da promene ime??!

potok.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back