Da vam vidim kucnog ljubimca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
244scrb.jpg

Moje unuče.:heart2:

244scrb-1.jpg
Moje unuče.:heart2:

:heart:

juce posle kupanja :))

Din-gospo :lol:

:klap: :klap:

Jao, moram pronaći sličice jednog prelepog mačka koga smo upoznali u Nemačkoj ove godine.

Nikad lepšeg mačka nisam videla, a oke krupne, ovolike :eek: :lol:

Eeeeeevo ga :heart2:

a ovo su moji seratori/vristavci
attachment.php
zuta je zenka, a beli mrgud je muzjak... agresor, stalno je kljucka i tuce, a onda mu ja za kaznu iscupam pero
salim se, al ozbiljno razmisljam da preduzmemo neke vaspitno disciplinske mere

Kod nas je trenutno jedna tigrica na čuvanju (i te slike moram da iskopam ili da slikam opet :think:)

Krešti tako po ceo dan, msm peva... :lol: i neće da izađe iz kaveza treći dan :confused:

A kod mojih uopšte ne peva :confused:

ajde da lajkujemo i sirimo dalje

https://www.facebook.com/zivotinje.rs

„Tokom akcije „Jedan lajk – jedan obrok“, koja se efikasno sprovodi već godinu dana, do sada smo uspešno donirali oko 2.5 tone hrane za životinje širom Srbije. Osim građana, koji su lajkovali našu Facebook stranicu, u velikoj meri zahvalnost za ovu akciju dugujemo kompanijama Delta DMD i Happy Dog doo, kao i Blicu, našem medijskom partneru.“, poručuju sa portala zivotinje.rs

Nakon što su Vesnini psi, zahvaljujući portalu zivotinje.rs, dobili oko 1000 obroka, nastavlja se potraga za azilom koji će posetiti u narednom periodu. U tome im i dalje možete pomagati, jednostavnim klikom, odnosno lajkovanjem Facebook stranice – zivotinje.rs.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back