Kragujevac dobio „partijsku policiju“, Verka brani 2000 „partijskih policajaca“

• Začetnik teme Začetnik teme Jacob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Molim te, kaže se "u Romskom dresu". Ubuduće nemoj da koristiš te rasističke termine. Nemoj da misliš da Evropska Komisija ne prati ovo i ne beleži raspoloženje u narodu. Video si koliko nam je problema zadalo rasističko orgijanje u Kruševcu.

Vučić je danas možda napravio korak bliže ka Evropi, a ti si ga vratio dva koraka nazad sa ovim govorom mržnje. Nije lepo. Valjda smo se svi složili da je dobijanje Datuma Za Početak Pregovora prioritetan zadatak naše generacije.

Kako za koga. Za praznoglavce je važan a još je važnije šta misle talibani, varvari i divljaci o nama !?

Znaš li ti uopšte šta je demokratija ? Ako ne znaš evo ti kratak kurs o njoj ...

Demokratija je kada dve budale nadglasaju jednog pametnog. Onaj ko ima dovoljno novaca uvek moze kupiti dve budale...
Zakljucak???
Demokratija izuzetno dobro funkcionise ... u Srbiji.

Sad tebe pitam .... koliko košta jedna budala ?

Kako za koga. Za praznoglavce je važan a još je važnije šta misle talibani, varvari i divljaci o nama !?

Znaš li ti uopšte šta je demokratija ? Ako ne znaš evo ti kratak kurs o njoj ...

Demokratija je kada dve budale nadglasaju jednog pametnog. Onaj ko ima dovoljno novaca uvek moze kupiti dve budale...
Zakljucak???
Demokratija izuzetno dobro funkcionise ... u Srbiji.

Sad tebe pitam .... koliko košta jedna budala ?

Ti još nisi shvatio da se Evropenda vrlo lepo zabavlja na forumu?

Ti još nisi shvatio da se Evropenda vrlo lepo zabavlja na forumu?

Ko? Ja? Vrlo sam ozbiljan. Svaki moj post je nastao nakon ozbiljne analize i dubokog promišljanja. Tu i tamo se zajebavam, ali osnovna nit se da primetiti, a to je snažna podrška Evropskim integracijama i učlanjenju u NATO, kao i svim proEvropskim snagama Srbije i regiona.

Ko? Ja? Vrlo sam ozbiljan. Svaki moj post je nastao nakon ozbiljne analize i dubokog promišljanja. Tu i tamo se zajebavam, ali osnovna nit se da primetiti, a to je snažna podrška Evropskim integracijama i učlanjenju u NATO, kao i svim proEvropskim snagama Srbije i regiona.
Ako ti Antula obeća da možeš da džaraš, da li bi bio za antičke integracije?

Nego, da se mi vratimo na Kragujevac, kolika je zastupljenost romskih kadrova u ovoj partijskoj policiji?

Ne znam, tek sam jutros na forumu čuo da se tako nešto formiralo. Odoh kolegu da zovem da me menja, dužan mi je dve smene a danas mi se ne radi. Pičketina, zvao sam ga pre pola sata zvoni telefon a ne javlja se.

Ne znam, tek sam jutros na forumu čuo da se tako nešto formiralo. Odoh kolegu da zovem da me menja, dužan mi je dve smene a danas mi se ne radi. Pičketina, zvao sam ga pre pola sata zvoni telefon a ne javlja se.

Опет му звони, јер је врло битно за Веркову партијску полицију, да те колега замени.

Verko je Hitler, Milenic je Himler i Gering u jednom paketu.

Neverovatno da drzava cuti. Nju izgleda boli qurac sto se formira parapolicijska formacija???

A sta je onda Vasiljevic? :mrgreen:

Taj Djurdjevic je na celu policije od 2004.godine...
Kako im je tek sad zasmetao, kad je krenuo da hapsi one koji su muckali oko zatvorenog bazena i sto se usudio da cacka oko transfera fudbalera Filipa Kostica iz Radnickog u Groningen? :think:
Jos su mu pre 2-3 godine dali neku nagradu...

Ja sam Verka nekad gotivio i cenio kao sposobnog coveka i gradonacelnika, ali otkad se udruzio sa Djinkom i ovima iz G17, on je totalno otisao u efe...

Molim te, kaže se "u Romskom dresu". Ubuduće nemoj da koristiš te rasističke termine. Nemoj da misliš da Evropska Komisija ne prati ovo i ne beleži raspoloženje u narodu. Video si koliko nam je problema zadalo rasističko orgijanje u Kruševcu.

Vučić je danas možda napravio korak bliže ka Evropi, a ti si ga vratio dva koraka nazad sa ovim govorom mržnje. Nije lepo. Valjda smo se svi složili da je dobijanje Datuma Za Početak Pregovora prioritetan zadatak naše generacije.

Tako je . U vremenu kada se stvara nova ideja o instalaciji Knezevine, oni i dalje koriste retrogradne termine sa primesom neoklerofasizma. Evropski sud za ljudska prava u Strazburu ce se sigurno pozabaviti ovijem problemom.

Eskalacija sukoba u Kragujevcu
Pretučen svedok incidenta
Noćas je u Kragujevcu pretučen Slobodan Vuletić, jedan od svedoka tuče direktora Šumadija Sajma, Ivice Samailovića i inspektora u civilu kragujevačke policije 9. septembra
Radio-televiziji Srbije je potvrđeno da je slučaj prijavljen policiji. Učesnici su identifikovani, a u kragujevačkoj policiji demantuju da je ovaj incident povezan sa tučom od 9. septembra.
Niko iz političkih struktura ne sme da utiče na rad policije, ali policija mora da se pridržava zakona, izjavio je premijer i ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić.
Istovremeno, poslnici Zajedno za Šumadiju neće učestvovati u radu Skupštine do rešenja ovog slučaja.
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/9/Politika/1203524/Eskalacija+sukoba+u+Kragujevcu.html
Нешто ми све чини да је Верко уплетен у неке мутне работе а председник и потпреседник Владе се не шале па истраге могу и до Верка. Е, то неби нимало било здраво за Верка, па се на овај начин ограђује од полиције и њене евентуалне истраге. Мало глупо, зар не?

Back