Jacob
Buduća legenda
- Poruka
- 49.565
E sunce ti kad se otcepimo pa kad nam svane, ima postanemo zabarski protektorat zinat 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Molim te, kaže se "u Romskom dresu". Ubuduće nemoj da koristiš te rasističke termine. Nemoj da misliš da Evropska Komisija ne prati ovo i ne beleži raspoloženje u narodu. Video si koliko nam je problema zadalo rasističko orgijanje u Kruševcu.
Vučić je danas možda napravio korak bliže ka Evropi, a ti si ga vratio dva koraka nazad sa ovim govorom mržnje. Nije lepo. Valjda smo se svi složili da je dobijanje Datuma Za Početak Pregovora prioritetan zadatak naše generacije.
Kako za koga. Za praznoglavce je važan a još je važnije šta misle talibani, varvari i divljaci o nama !?
Znaš li ti uopšte šta je demokratija ? Ako ne znaš evo ti kratak kurs o njoj ...
Demokratija je kada dve budale nadglasaju jednog pametnog. Onaj ko ima dovoljno novaca uvek moze kupiti dve budale...
Zakljucak???
Demokratija izuzetno dobro funkcionise ... u Srbiji.
Sad tebe pitam .... koliko košta jedna budala ?
Ti još nisi shvatio da se Evropenda vrlo lepo zabavlja na forumu?
Ako ti Antula obeća da možeš da džaraš, da li bi bio za antičke integracije?Ko? Ja? Vrlo sam ozbiljan. Svaki moj post je nastao nakon ozbiljne analize i dubokog promišljanja. Tu i tamo se zajebavam, ali osnovna nit se da primetiti, a to je snažna podrška Evropskim integracijama i učlanjenju u NATO, kao i svim proEvropskim snagama Srbije i regiona.
Ti još nisi shvatio da se Evropenda vrlo lepo zabavlja na forumu?
Ako ti Antula obeća da možeš da džaraš, da li bi bio za antičke integracije?
Nego, da se mi vratimo na Kragujevac, kolika je zastupljenost romskih kadrova u ovoj partijskoj policiji?Naravno, ali se nebih odrekao Evropskih. Ili bi ih u najgorem slučaju potajno ispovedao, u mraku svoje sobe kad me niko ne vidi.
Nego, da se mi vratimo na Kragujevac, kolika je zastupljenost romskih kadrova u ovoj partijskoj policiji?
ko je gering a ko himler u kragujevcu..??
Verko je Hitler, Milenic je Himler i Gering u jednom paketu.
Neverovatno da drzava cuti. Nju izgleda boli qurac sto se formira parapolicijska formacija???
Ne znam, tek sam jutros na forumu čuo da se tako nešto formiralo. Odoh kolegu da zovem da me menja, dužan mi je dve smene a danas mi se ne radi. Pičketina, zvao sam ga pre pola sata zvoni telefon a ne javlja se.
Neverovatno da drzava cuti. Nju izgleda boli qurac sto se formira parapolicijska formacija???
Milenić je vrli predstavnik romske populacije i prvi romski vilozof.Ne znam, tek sam jutros na forumu čuo da se tako nešto formiralo. Odoh kolegu da zovem da me menja, dužan mi je dve smene a danas mi se ne radi. Pičketina, zvao sam ga pre pola sata zvoni telefon a ne javlja se.
Milenić je vrli predstavnik romske populacije i prvi romski vilozof.
Molim te, kaže se "u Romskom dresu". Ubuduće nemoj da koristiš te rasističke termine. Nemoj da misliš da Evropska Komisija ne prati ovo i ne beleži raspoloženje u narodu. Video si koliko nam je problema zadalo rasističko orgijanje u Kruševcu.
Vučić je danas možda napravio korak bliže ka Evropi, a ti si ga vratio dva koraka nazad sa ovim govorom mržnje. Nije lepo. Valjda smo se svi složili da je dobijanje Datuma Za Početak Pregovora prioritetan zadatak naše generacije.