SDG (Soli Deo Gloria)
Veoma poznat
- Poruka
- 10.049
Zašto nam ne kažete šta verujete?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto nam ne kažete šta verujete?
U Prvi Dolazak Ktulua.
![]()
Pa o kakvoj istini pričaš, o čemu ti uopšte pričaš? Piramidalni smeško me pitao koliko vremena provodimo porodično sa biblijom, a ja sam rekao da neću da suočavam dete sa gomilom ubistava, genocida, silovanja u bibliji, niti ću da vršim indoktrinaciju bilo kakbu, biblijom, vedama ili bilo čime.
- - - - - - - - - -
Rekao sam ti milion puta da nisam, a da li mi veruješ, uopšte me ne interesuje.. Ne smaraj više.
I to sam na ovom forumu napisao milion puta. Kao što ti rekoh, metode kojima su te naučili ne pale kod mene.
Mene lično interesuje šta sve verujete i kako ste došli do tih stavova!
Ja jos nigde nisam video tvoje jasne stavove.
A kako se zovu ove metode?
Blefiranje, izbegavanje itd?
A mene lično zabole šta tebe interesuje.
OK!
Baš lep način ophođenja. Uljudan, kulturan i divan način da reprezentujete Vaša verovanja.
Ne. Ktullu spava u svom gradu R'lyeh i čeka buđenje i svoj Prvi Dolazak. Mada razmišljam da se prebacim na Morgota Bauglira, on mi je nekako više kewl.
Aha! Samo nemo ti stripovi makar gdi ostaviti, a tako znači da ti novi simpatizeri mislem na Morgota i Bauglira ne čine tolko mlogo genocida, ubistava, silovanja i maltretacija kao Ktullu. Dobro ondak prosto ti bilo, popravljaš se a to je za pohvalu.
OK!
Baš lep način ophođenja. Uljudan, kulturan i divan način da reprezentujete Vaša verovanja.

Šta ti imaš protiv Morgota Bauglira?![]()

Šta ti imaš protiv Morgota Bauglira?![]()