Zabranjena istorija

:hahaha::hahaha::hahaha:

Acika Srbernde su izmišljoptina a Srbi nacija, politčka kategorija, sastavljena od ostataka pelemena Srba, Bosananca, Hercegovaca, Albanaca, Vlaha, Bugara, Cincara, Grka, Turaka, nekih maloazijskih plemena i svakako od Crnogoraca. Znaš Crnogorci su smatrali uvgredom nazoveš li ih Srbinom.

Naravno da postoji,to je od miloste naziv za najbolje Srbe pretezno gorce.

Tu se slazemo crnogorci i jesu smatrali uvredom da ih nazoves Srbinom,ali crnogorci hrvatske i shiptarske nacionalnosti,crnogorci srpske nacionalnosti nikako to nisu mogli smatrati,a da se ne bi zbunjivali crnogorci i nisu Srbi,evo ovako-crnogorci su pretezno Srbi,tj.velika vecina njih,ko je crnogorac a da nije Srbin,onda je crnogorac hrvat(crvenogorac),crnogorac shiptar(malisor) ili zadnja kategorija crnogorac kreten(*********).

Tako ti je to moj mujice.

:hahaha::hahaha::hahaha::cepanje::cepanje::cepanje:Acika ne mrsomudi nego se prihvati knjiga dako nešto naučiš. Samo najgrđi ološ izdaje sebe proglašavajući se gorim od sebe radi trenutne koristi.
I ne smaraj forum nego se prihvati knjige, ovako ispadaš neuk.
Trebaš da znaš da čovjeka ne čini to da li se ozjašnjava Srbinom ili Albancem (svi su oni božija djeca), već kvalitet ljudskosti, ajde nauči ponešto :mazi:
Možda počneš s ovim
http://snk.to/f-cdxmatk7
:mazi:

Poslednja izmena:
:hahaha::hahaha::hahaha::cepanje::cepanje::cepanje:Acika ne mrsomudi nego se prihvati knjiga dako nešto naučiš. Samo najgrđi ološ izdaje sebe proglašavajući se gorim od sebe radi trenutne koristi.
I ne smaraj forum nego se prihvati knjige, ovako ispadaš neuk.
Trebaš da znaš da čovjeka ne čini to da li se ozjašnjava Srbinom ili Albancem (svi su oni božija djeca), već kvalitet ljudskosti, ajde nauči ponešto :mazi:
Možda počneš s ovim
http://snk.to/f-cdxmatk7
:mazi:

Pa covek i nema sta da se izjasnjava albancem jer si albanac po pravilu ako zivis u albaniji,kao sto si crnogorac samo ako zivis u crnoj gori dok Srbin mozes biti bilo gde, a mi ne raspravljamo o ljudskosti vec o naciji.

Vec sam ti rekao,kad me bude interesovala ta tematika prvo cu uzeti Majn Kampf.

Dakle,pocecemo sa osnove jednakih sagovornika kada naucis osnovno a to je da je Srbin nacija a gorac geografska odrednica isto kao i napr. albanac.

Pa covek i nema sta da se izjasnjava albancem jer si albanac po pravilu ako zivis u albaniji,kao sto si crnogorac samo ako zivis u crnoj gori dok Srbin mozes biti bilo gde, a mi ne raspravljamo o ljudskosti vec o naciji.

Vec sam ti rekao,kad me bude interesovala ta tematika prvo cu uzeti Majn Kampf.

Dakle,pocecemo sa osnove jednakih sagovornika kada naucis osnovno a to je da je Srbin nacija a gorac geografska odrednica isto kao i napr. albanac.

:mazi: Dobro je Acko mali. Razumijem ja da te nerazvijene socijalne veze dovode u situaciju emocionalne nezrelosti, što na kraju proizvodi decvijantno ponašanje, ali ipak se moraš malo i sam potruditi.

Nego ne mrsomudi ko besposlena bena i ne smaraj forum. Tema je zabranjena istorija, a ne tvoje neznanje. Zadnjih nekoliko desetina postova nako tvojih stupidarija koje smatraš duhovitim i tvojih besramnih pokušaja da vrijeđaš sagovornika, ništo rekao i pokazao nijesi osim svoje praznine.:dosadno::huh::confused::(

Poslednja izmena:
:mazi: Dobro je Acko mali. Razumijem ja da te nerazvijene socijalne veze dovode u situaciju emocionalne nezrelosti, što na kraju proizvodi decvijantno ponašanje, ali ipak se moraš malo i sam potruditi.

Nego ne mrsomudi ko besposlena bena i ne smaraj forum. Tema je zabranjena istorija, a ne tvoje neznanje. Zadnjih nekoliko desetina postova nako tvojih stupidarija koje smatraš duhovitim i tvojih besramnih pokušaja da vrijeđaš sagovornika, ništo rekao i pokazao nijesi osim svoje praznine.:dosadno::huh::confused::(

Ja sam te samo ispravio da crnogorci ne postoje odnosno da je to geografska odrednica.

A ti se mozes izjasnjavati i kao marsovac mene to ne zanima.

To su fashisticke izmisljotine uglavnom ili skuceno preuvelicavanje ne tako bitnih dogadjaja koje bi nesto bitnije promenili.

Upravo je tvoj stav klerofašistička izmišljotina koju su smislila društva koja se tobožer bave naukom i spašavanjem duša a zapravo ih interesuje jedino nihova lična korist. Nije nimalo beznačajno zemlju saveznicu koja je životima platila jednaku cijenu na kraju rata uništiti i proglašavati taj beščasni čin bratskim ujedinjenjem, mada se radi o aneksiji. Vrlo podlo i izdajnički. Razumijem ja da je to časnim ljudima ovratno, ali ima bolesnika koji i dalje insistiraju na toj bolesnoj priči. Postoji i tome lijek, to je istina. Ne moraš ti biti kriv za zločine svojih predaka učinjene tobože u tvoje ime, osim ako se ne slažeš s njima. Geografska odrednico.

Upravo je tvoj stav klerofašistička izmišljotina koju su smislila društva koja se tobožer bave naukom i spašavanjem duša a zapravo ih interesuje jedino nihova lična korist. Nije nimalo beznačajno zemlju saveznicu koja je životima platila jednaku cijenu na kraju rata uništiti i proglašavati taj beščasni čin bratskim ujedinjenjem, mada se radi o aneksiji. Vrlo podlo i izdajnički. Razumijem ja da je to časnim ljudima ovratno, ali ima bolesnika koji i dalje insistiraju na toj bolesnoj priči. Postoji i tome lijek, to je istina. Ne moraš ti biti kriv za zločine svojih predaka učinjene tobože u tvoje ime, osim ako se ne slažeš s njima. Geografska odrednico.

Nije drzava ratovala vec ljudi a to sto je velika vecina tj. svi Sloveni iz Crne Gore ratovali za Srbiju ti dovoljno govori o tome kako su se oni osecali,znas malo je glupo da za Srbiju ratuje celokupno stanovnistvo Cg a ti posle pricas "e mi za vas ratovali" ocigledno ste za sebe jer samim tim sto ratujete za nas znaci da se izjednacavate sa nama.

Isto kao sto sam se zamalo upisao kad sam negde procitao o tkzv crnogorskoj "naciji"-"to je nacija koja je zivela na predelu Rusije i koja se zajedno sa Srbima dogegala na danasnja podrucja"-ahahaha,znaci ocito i da su tada bili jedno a sada neko posle 1000 godina pravi nekakve vestacke rezove unazad kroz proslost.

Sto je najjace,ti ni ne pripadas nasem etnickom drustvu a delis nas,jer si verovatno neki kroat ili malisor,tako reci.

Poslednja izmena od moderatora:
Pa sta i da je bila aneksija, ja ni u jednom trenutku nisam video da je neko u toj aneksiranoj drzavi vrsio pritisak na nekoga ili da se neko mnogo opirao ili da je ikada jedno od to dvoje onu drugu drzavu smatrao za inostranstvo.

Inace veoma dobro znamo da bi Cg i Srbija bile jedna drzava da nije politickog talasa koji nas je zahvatio a da nije opste ni sa ovog dela zemljine lopte i da je nekako sve vestacki odradjeno i da je sad lako tudjim kurtzem gloginje mlatiti.

Zarad zapada je aktuelno svako obostrano pljuvanje pa i pored toga nema trzavica,to ti sasvim dovoljno govori.

I na tvoju zalost mozes i sam slutiti sta ce biti kada pukne taj genocidni americki balon.

Pa sta i da je bila aneksija, ja ni u jednom trenutku nisam video da je neko u toj aneksiranoj drzavi vrsio pritisak na nekoga ili da se neko mnogo opirao ili da je ikada jedno od to dvoje onu drugu drzavu smatrao za inostranstvo.

Inace veoma dobro znamo da bi Cg i Srbija bile jedna drzava da nije politickog talasa koji nas je zahvatio a da nije opste ni sa ovog dela zemljine lopte i da je nekako sve vestacki odradjeno i da je sad lako tudjim kurtzem gloginje mlatiti.

Zarad zapada je aktuelno svako obostrano pljuvanje pa i pored toga nema trzavica,to ti sasvim dovoljno govori.

I na tvoju zalost mozes i sam slutiti sta ce biti kada pukne taj genocidni americki balon.

Nijesi mogao ni viđeti kad ni Tita nijesi zapamtio, najsvijetliji lik u istoriji svih Južnih Slovena od njihovog dolaska do danas. Samo slijepi poslušnik može pojerovati besomučnim lažima beogradskih klerofašističkih elita, kako su odluke Podgoričke skupštine podržavane od Crnogoraca. Okupacija koju je sprovodila Srpska vojska se pamti kao jedan od najgroznijih peioda istorije Crne Gore, a pojerovati da su Crnogorci radosno prihvatili svoj nestanak može samo čovjek bez grama zdravog razuma, po izvještajima obavještajne službe Ujedinjenog Kraljevstva podrška aneksiji je bila 10% u stanovništvu. Naravno da Srbi nijesu bili budale, jednako kao ni Crnogorci i da su vrlo dobro znali koje su strane zemlje i strani narodi, što se može viđeti u izvještaju Valtazara Bogišića o običajima u Crnoj Gori, Hercegovini i Albaniji.Sigurno da su Crnogorci zanli ko su Srbi kad Obrenovići puišu protestnu notu Nikoli radi ponašanja crnogorskog plemena Vasojevića koje je proganjalo Srbe iz Limske doline, jednako kao Turke, kod kolonizacije novih prostora. Naravno da su Srbi znali da nijesu isto što i Crnogorci kad je po beogradskim kafanama piasslo zabranjen ulazak psima, Ciganima i Crnogorcima. To je sve djelo kriminalnih terororističkih klerofašističkih elita u Beogradu, a ne samih Srba i Crnogoraca koji su se smatrali bliskim bratskim narodima.

Crna Gora i Srbija su bile jedna država tokom sramne aneksije od 1919 do 1941 i nikad prije i nikad poslije, s nadom u velikog Biga i nikad ubuduće. Jedino se trebalo ići oprezno u odvajanje zbog glupog rukovodstva Srbije koje nije prezalo od zločina i krvoprolića radi insistiranja na budalastim planovima kriminalnoterorističkih klerofašističkih beogradskih elita iz XIX vijeka.

Obostranog, zapravo jednostranog pljuvanja je bilo i prije, to je zapravo viševjekovna tradicija jer ne treba puno pa se prisjetiti beogradske propagande o Crnogorcima kao nižoj vrsti ljudi ogrezlih u zločinu, kriminalu, beščašću i lopovluku, a njihovi vladari kao najveća zastida evrope beščasni lopovi, preljubnici, nemoralni trovači i ubice. kako to poznato zvuči sve ove vjekove zar ne? Uzgred Crna Gora je pripadala mediteranskom kulturnom krugu, njoj je vazda bio bliži Rim i Beč od Beogarad i Carigrada i u kulturnom i u civilizacijskom smislu.

Meni je žao svih ljudi prema kojim a se odnosi s nepravdom. ne veselim se ničijoj nesreći jer je za očekivati međeda i u svom dvorištu, a Amerika je za Balkan nestostižni ideal demokratije ljudskih oprava i sloboda, polako bistar si ti momak, naučićeš ti to vrlo brzo.

ANĐELI

Anđeli su pratioci Bogova.
Sad,..... zavisi o kojim Bogovima je reč.
Pratioci ljudolikih Bogova su njihovi rođaci, saradnici, sledbenici.(Rasi)
Međutim, ovde je rec o arhanđelima, pratiocima Nebeskih Bogova.(planeta)
To su njihovi sateliti.
Konkretno, arhandjeli su sateliti džinovske gasovite planete, koja izaziva povremene katastrofe na Zemlji - Nibirua.
Ima ih sedam.
Oni su
Ofiel
Anael
Zahariel
Rafael
Samael
Gabriel
Mihael

Vladavina svakog od njih traje 354 godine i 4 meseca.
Ovo je ezoterijski simbolizam, a izneo ga je veliki arkanist Tritemijus 1522. godine.
On je arhanđele nazvao Secundadeis, a radi se samo o prenošenju materijala koji je vec ranije prikupio iz starih spisa Petar od Abana, okultista i astrolog s kraja trinaestog veka.
Vladavina arhanđela Mihaela je pocela 1881. godine (otprilike), a trajaće do 2235. godine.
U tom periodu, ako postoji preslikavanje istorijskih događaja, treba ocekivati dešavanja slična onima u Jovanovom tekstu.
Međutim, na osnovu toga se može odrediti i period prethodnih vladavina arhanđela Mihaela.
Taj period je od (oko) 3079. pne do 2724. pne.
U tom vremenu se, najverovatnije, odigrao rat u kome su uništeni i svemirski gradovi Rasa.
Naravno, nešto bliže donjoj granici.

Još malo o arhandjelima
Svaki od njih ima nebesko telo, koje mu je pandan:
Ofiel..........................................................Saturn
Anael.........................................................Venera
Zahariel......................................................Jupiter
Rafael.........................................................Merkur
Samael........................................................Mars
Gabrijel.......................................................Mesec
Mihael........................................................Sunce

Takodje, svakom od njih se može dodeliti i odredjeni vremenski period u kome vladaju i, u skladu stim, posmatrati kako se ti vremenski periodi poklapaju sa vladavinama Bogova čiji su simboli ta ista nebeska tela (Sunce, Jupiter - Vasja, Enki, Lučifar; Saturn - Enlil, Jovan; Venera, Mesec - Marija, Izida).

Mihael...........................................3079. - 2725. pne....................Sunce
Ofiel..............................................2725. - 2371. pne....................Saturn
Anael............................................2371. - 2017. pne.....................Venera
Zahariel.........................................2017. - 1662. pne.....................Jupiter
Rafael...........................................1662. - 1308. pne.....................Merkur
Samael.........................................1308. - 954. pne......................Mars
Gabriel...........................................954. - 600. pne.......................Mesec
Mihael............................................600. - 245. pne.......................Sunce
Ofiel...............................................245. - 109 ne...........................Saturn
Anael.............................................109. - 462 ne...........................Venera
Zahariel...........................................462. - 816. ne.........................Jupiter
Rafael.............................................816. - 1171. ne........................Merkur
Samael..........................................1171. - 1525. ne........................Mars
Gabriel...........................................1525. - 1881. ne........................Mesec
Mihael............................................1881. - 2235. ne.......................Sunce
Ofiel...............................................2235. - 2589. ne.......................Saturn
Anael.............................................2589. - 2944. ne........................Venera
Zahariel..........................................2944. - 3298. ne........................Jupiter
Rafael............................................3298. - 3652. ne.........................Merkur

Poslednja izmena:
Recimo...
Period od 3079. - 2725. pne. (Mihael_Sunce), odgovara vremenu uništenja Neba (nebeskih svemirskih stanica Rasa) i prevlasti Lučifarijanskog bloka.
Period od 2725. - 2371. pne. (Ofiel_ Saturn), odgovara vremenu mogućeg ubistva Vasje (Lučifara) i prevlasti Jovanovog (Enlilovog) bloka.
Period od 2371. - 2017. pne. (Anael_Venera), odgovara aktivnostima (o kojima nešto kasnije) Marije-Izide i njenih saradnika, koje će dovesti do ponovne prevlasti Lučifarijanskog bloka.
......................................
Period od 816. do 1171. ne. (Rafael_Merkur), odgovara prevlasti sveštenstva (Merkur-Tot), mračnog srednjeg veka i svega što je uz to išlo.
.......................................
Period od 1881. ne. (Mihael_Sunce), odgovara prevlasti Iluminatske masonerije, navodnih sledbenika Lučifara, izgradnji Novog Svetskog Poretka preko revolucija, prevrata, svetskih i gradjanskih ratova i sl.

Ako je verovati ovoj listi, njihova vlast će se završiti oko 2235. godine ne.
(sasvim moguće, jer tada treba očekivati prolazak planete Nibiru, koja će zbrisati postojeću civilizaciju, a samim tim i NWO).
(ne vidim šta bi drugo moglo da dovede do propasti njihove vladavine)

U skladu sa ovim periodima vladavine arhandjela, treba i tumačiti proročanstva izneta u "Otkrivenju Jovanovom".
Kada se kaže - "... i prvi anđeo zatrubi...." - to znači da se dogadjaji odigravaju za vreme vladavine prvog anđela.
Sad, da li je to Mihailo, ili prvi anđeo od vremena Jovana Bogoslova (Anael) - to treba uporediti sa odigranim dogadjajima.
Obzirom da se dogadjaji ponavljaju po odredjenoj šemi, nije isključeno da se pronadje više nizova dešavanja, u različitim vremenima, a da svi zadovoljavaju postavljenu šemu.

Poslednja izmena:
Posle ubistva Vasje (Enkija, Ozirisa, Lučifara), dolazi do prevlasti Jovanovskog bloka.
Tokom stoleća sukobljavanja potomaka jednog i drugog Boga, došlo je do toga, da je glavna linija Vasjinih potomaka istrebljena, tj. zatrta.
Tada nastupa dogadjaj koji baca sukobe dva bloka u drugi plan.
Prolazak planete Nibiru, koji izaziva globalnu katastrofu na planeti Zemlji.

Kao što sam već rekao, standardna katastrofa je povećanje temperature na Zemlji, tektonski poremećaji usled medjudelovanja Sunca i Nibirua ( koja je, suštinski, mini-zvezda), zemljotresi, mega-požari,....
Ovaj put, medjutim, došlo je i do udara tzv. asteroida u Zemlju.
I to - dva komada (veća, možda je bilo i padova nekih manjih).
Jedan je udario u područje današnje Severne Amerike, drugi u područje indijskog podkontinenta.
Ovi udari, u sprezi sa medjudejstvom Sunca i Nibirua, izazvali su prolklizavanje Zemljine kore, pucanje iste u ogromnim pojasevima, izlivanje nenormalnih količina lave u okeanima, isparavanje ogromnih količina vode u istim (koja se posle morala vratiti u vidu obilnih kiša) i gigantske cunami-talase, koji su prekrili kontinente, nanoseći morske sedimente do duboko u kopno.
Amerika se dodatno udaljila, a nekadašnja civilizacija Meksičkog zaliva je potopljena.
Centralni deo Evrope se našao kompletno pod vodom.
Indijski podkontinent se odvojio od Afrike i podbio pod (R)Asiju, podižući Himalaje.

I..... u skladu sa ovim zadnjim, jedna digresija...

Često se špekuliše gde je bio Edenski vrt. (DN vrt)
Eden - Jeden - Jedan......... vrt (mesto) Boga sa tim imenom.
Odin (DN) , takodje znači, na Raskom - Jedan.
Odinov vrt je, pre Potopa, bio uz Afriku, ili deo Afrike.
To je bila centralna teritorija Rasa (Anunakija) pre Potopa.

" I nasadi Gospod Bog vrt u Edenu na istoku,
i ondje namesti čovjeka, kojega stvori."

DN (Odinov) vrt, je zaista bio na istoku - na istočnom delu Afrike ili pored njene istočne obale (više je verovatno ovo drugo, jer su Bogovi uvek preferirali odvojenost od običnih ljudi, a ostrvo je idealno za to, država-ostrvo).
Čovek kojeg je stvorio - su Crnci.
Kao što je i zapisano u Sumerskim tekstovima, Enlil je preoteo neke LuLu radnike i odveo ih u DN vrt.
DN je po Raskom načinu pisanja - s desna na levo.
Po Lučifarijanskom načinu pisanja - s leva na desno, to je ND.
IND, iliti Indija.
Kada se DN-ND odvojio i podbio pod (R)Asiju, crnci su "prebačeni" na taj kontinent.
Od tada se mešaju sa susednim narodima (nekada Hanima i Rasima) i daju moderne varijante tamošnjih naroda.

"A voda tecijaše iz Edena natapajući vrt,
i odande se dijeljaše u četiri rijeke...."

Zaista je moguće naći četiri reke na indijskom podkontinentu, koje teku iz njegovog centralnog dela (Ind i Gang otpadaju, jer teku sa Himalaja, koji tada nisu postojali).

Medjutim, mislim da se to ne odnosi na njih.
Voda (vode) su u Bibliji često naziv za narode.
Rasi kao rasa-narod su prvobitno bili naseljeni na Edenskom (Odinovom) ostrvu.
Tamo im je klima najbolje odgovarala.
Kasnije, Rasi se razmeštaju po:
1. Severnoj Africi
2. Bliskom i srednjem Istoku
3. Severnoj Indiji
4. Evropi
te bi reke koje se pominju, bile reke koje protiču kroz te teritorije
1. Nil
2. Eufrat
3. Ind
4. Dunav
ili po Starozavetnom redosledu - Dunav, Nil, Ind, Eufrat.

Back