Savet ljudi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aj ovi don zuani da me malo upute.idem na kafu sa curom koja mi se svidja za koji dan.I sad post sam jos balavac recite mi o cemu bi trebalo da razgovaramo,a o cemu nikako,odnosno koje teme smem a koje ne smem da zapocnem.Sace neko da naise da je sa curom pricao o sarmama svoje babe,al ja sam pocetnik pa mi ta spika bash nebi pomogla. I ne mojte da pisete ako necete da pomognete. :D

sve zavisi koliko se dobro poznajete
Prvo ,treba lepo da se upoznate ,znaci pitas je stvari , koju skolu ide ,sta slusa ,koncerti ,festivali ,splavovi ...***** materine
Normalan organski razgovor prilikom upoznavanja ili drugim recima trazenje zajednickih interesovanja
E,sad u zavisnosti od njene reakcije ,tvoje spretnosti i generalno ambijenta(citaj opustenosti) ubaci i neku pricu o sexu ,posto jelte nisi homoseksualno orijentisan
Ja ne verujem koliko sam plemenit postao kad sam ozbiljno odgovorio na ovu debilnu temu :lol:

Šta god ti padne na pamet, nznm, meni to varira od osobe do osobe
Ipak ne možeš pričati sa nekom debilušom o povećanju snage vlade kroz upravljanje zdravstvom ili o autosugestiji i lucidnim snovima.
Uvek je najbolje otvoriti se(ali pod uslovom da znaš da to neće zloupotrebiti xD) Što znači pričaš o stvarima koje radiš,gotiviš, voliš itd Ali u toj meri da i nju zapitkuješ sve to, ne vole devojke kada im ne dozvoliš da pričaju :lol:
To je najbitnije, slušanje
jes' mali problem kod mene, pa iako znam da slušam, u većini situacija sam bio pijan i onda to zaboravim posle... još gora varijanta je kad zaboravim u pijanom stanju šta sam rekao pa se nekad ponovim

što znači, ako cirkaš, samo umereno :cool: dobro je da te opusti
i zaebi kafu, ko još pije kafu ovih dana na ovu vrućinu, i još na dejtu :mrgreen:

Gledaj da bude što opuštenija, a to če biti pogotovo ako se i ti tako ponašaš... ako u nekom trenutku nastupi ona neprijatna tišina, uvek izvuci neko random pitanje iz podsvesti... jeste dobar trik al nekad i nije savršen jer možeš lupiti neku glupost, u fazonu : da li više boli porođaj ili udarac u muda :mrgreen:

daj care
cuti mulim te xD :lol:
Najbitnije je slusanje ? xD
jel se salis ?
Cisto rekapitulacija gradiva:
-Kalemegdan-
Prilazi decko klupi sa neke dve gaborke i pita
Oces cips? -i pruza kesu
-Ne...
-Dobro....A,oces ******?:lol:
xD
gOOd times

4663882_700b.jpg

I to me komso ubacio u 2m bazen na rudniku...umal' se nisam udavio... :lol:

daj care
Najbitnije je slusanje ? xD
jel se salis ?
Cisto rekapitulacija gradiva:
-Kalemegdan-
Prilazi decko klupi sa neke dve gaborke i pita
Oces cips? -i pruza kesu
-Ne...
-Dobro....A,oces ******?:lol:
xD
gOOd times

ne, ne... bitno je da one pomisle da ih slušaš, a sad... irelevantno je da l' to zaista radiš :mrgreen: mada uvek je njoj drago kad se setiš nečeg što je rekla usputno i to
nije najbitnije ali nije ni za bataliti :)

i nije bio čips nego grisine,
i bio sam pijan :D
i bile su to dobre klinke, prepotentne dementne :mrgreen:

aj već kad me muliš, ućutaću :rotf:

Svjetska zdravstvena organizacija preporucuje ove teme danasnjim tinejdzerima prije uspostavljanja intimnog odnosa: smisao i upotreba molitvenog mlina kod Tibetanaca, vulgarnoekonomisticki pristup teoriji porijekla muzike (Karl Buchner), ekonomski program stabilizacije i privatizacije u modernoj Srbiji, osvrt na poimanje mythosa i logosa (uticaj E. Taylora i S. Langer), problemi identiteta kod sibirskih plemena, dopaminska hipoteza sizofrenije, problem istorijskog determinizma u Rusiji tokom ranog 20. stoljeca - druzboslovna rasprava, Lockeova politicka teorija svojine, izmedju zaseoka i megalopolisa: urbanisticki problemi beogradskih prigradskih naselja (konsultacija Le Corbusierove "Atinske povelje", srpsko izdanje, Bg, 1965, pogledati definiciju cumeza na 33. str.), da li je vidjenje totalitarizma kod Hannah-e Arendt ispravno?, uzrocnost kao kljuc vjecnih zbivanja, smisla i oslobodjenja od egzistencije kod Bude, Kamijev "Pobunjeni covjek" i sukob sa Sartreom, crkvena kazna nad ubicama u Vizantiji i sl.

ne, ne... bitno je da one pomisle da ih slušaš, a sad... irelevantno je da l' to zaista radiš :mrgreen: mada uvek je njoj drago kad se setiš nečeg što je rekla usputno i to
nije najbitnije ali nije ni za bataliti :)

i nije bio čips nego grisine,
i bio sam pijan :D
i bile su to dobre klinke, prepotentne dementne :mrgreen:

aj već kad me muliš, ućutaću :rotf:

E nije irelevantno! :rtfm: :D

Aj ovi don zuani da me malo upute.idem na kafu sa curom koja mi se svidja za koji dan.I sad post sam jos balavac recite mi o cemu bi trebalo da razgovaramo,a o cemu nikako,odnosno koje teme smem a koje ne smem da zapocnem.Sace neko da naise da je sa curom pricao o sarmama svoje babe,al ja sam pocetnik pa mi ta spika bash nebi pomogla. I ne mojte da pisete ako necete da pomognete. :D

vi morate imati seks. toliko.

Prvo, pročitaj ponovo ono što je Rekles napisao.
Drugo, nemoj da se mnogo cimaš oko toga, već ideš da izblejiš malo sa devojkom koja predstavlja nešto više samo u potencijalu :D Dakle, opušteno, utrošiš malo vremena, a ako još nešto i ispadne posle od toga, to je samo bonus :P
Ako je već prihvatila da izađe sa tobom, računaj da joj se sviđaš i da joj je cim barem jednak tvom. Zato treba da budeš opušten otkad se sretnete, da uneseš sigurnost u situaciju.
Nemoj da ideš na kafu, nađite se uveče i idite na pivo :D
Što se tiče samog razgovora, pričaj bilo šta, ako joj se sviđaš, biće joj interesantno. Obrati pažnju na telesnu gestikulaciju, vrlo se lako može provaliti da li se sviđaš devojci po njenim pokretima.
Tolko od mene, RAZBI JE DŽONI HEHE

Meni nije jasno zasto je dzoni dobio ovoliko saveta, ja da sam pitala kako smuvati decka svi bi se samo sprdali, direkt bi rek'o da je spreman vec odavno, tlos bi samo trazio sliku u bikiniju, a fani bi rek'o pa ne mozes, kad neee znaaaas...i vandal bi zakljucao temu :(

Meni nije jasno zasto je dzoni dobio ovoliko saveta, ja da sam pitala kako smuvati decka svi bi se samo sprdali, direkt bi rek'o da je spreman vec odavno, tlos bi samo trazio sliku u bikiniju, a fani bi rek'o pa ne mozes, kad neee znaaaas...i vandal bi zakljucao temu :(

evo jedine apsolutne istine
sprdači gonna sprdate, potatoes gonna potate

Zato što je ženama dovoljno da izbace sise i da se smeškaju :lol:

Ne, ne, ne, ja mis'im da si ti vec uveliko spremna za muvanje...kad zapevaš ono "trololololol" ko moze da ti odoli? :mrgreen:
Zato što je ženama dovoljno da izbace sise i da se smeškaju :lol:

Vala baš...a i ja kad zacrtam da mi se neka devojka sviđa onda je dovoljno samo da me prati k'o kučence i da dahće kad je šetam... :lol:

U tim musko-zenskim odnosima, vi zene ste daleko ispred nas :P

A da si stvarno dosla sa takvim zahtjevom, vala bi ti izasao u susret. Svakome sam ko se god pojavio...osim ako je lupio neku enormnu glupost, toliku da mi to ne dozvoljava da se ne nasprdam :P

Ne, ne, ne, ja mis'im da si ti vec uveliko spremna za muvanje...kad zapevaš ono "trololololol" ko moze da ti odoli? :mrgreen:

Vala baš...a i ja kad zacrtam da mi se neka devojka sviđa onda je dovoljno samo da me prati k'o kučence i da dahće kad je šetam... :lol:

Pa brate meni da je neko prisao sa jojojojo ohohoo forom, ja ne bih mogla da mu odolim...:rotf:

A sto smo u prednosti?

@krepto
Sta one koje nemaju sta da izbace? :lol: Ostaje samo da se smeskaju, je l? :lol: A jos ako ima zlatan zub, onda je taman za tebe...:mrgreen:

I ja sam se zapitao otkud svi ti iskreni saveti, al dobro :lol: Ljudi se preobrazili
a i džoni nema dojke :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back