gost 171789
Elita
- Poruka
- 16.594
čitam Zbogom nije kraj-Aleksandra Poter
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@ Watterfall
Znam za taj film o maf. porodici, videla sam trailer, De Niro, Misel Pfajfer..nisam znala da ima knjiga..rodo, ako se setis naziva - napisi.
Setila sam se. Roman se zove ``Malavita`` od francuskog pisca Tonina Benakviste.
Skorseze je napravio film. Mislim da je roman zabavan. Prica o mafijaskoj porodici koja bezi u Francusku i jos svasta. A Malavita je pas...
Da imam love kao sto je nemam, sigurno bih je kupila...
A šta ti to čitaš što ne uspevaš da završiš?Nism ni ja. A ni sad ne mogu![]()
Kad sam bila mladja, kad uzmem knjigu, prvo pogledam koliko upravnog govora ima, pa ako nema, odmah zaključim da je neki davež od knjige.E, sad sam završila.
Milosrđe je roman o ropstvu. U pitanju je Amerika krajem XVII veka. Nije loša priča, ali mi se nije dopalo što stalno neko pripoveda. Malo je upravnog govora i to čini roman dosadnim za čitanje. Hvala Bogu pa je kratak, inače bih ga još kad zafrljačila.
Onaj čudan jezik nije stvar lošeg prevoda, već govore afro robinje, zbog toga su rečenice gramatički povremeno nepravilne.
Moj je stav da je ova Toni Morison Nobelovka isključivo iz razloga što su morali i nekog crnca da nagrade. Nisam oduševljena.
Kerefeko, kakvo je bilo jagnje? (Čitala sam par dana unazad, pa našla da ste planirali da vrtite jagnje.)Danas sam bas citala kako je taj film los...Nisam gledala, pa ne mogu da dam sud.
Uglavnom kritike De Niru sto se posle glupih Fokerovih, sa čime se slažem, prihvatio i ovoga..mada...po meni i u losem filmu, on je dao maksimum..
Malavita
film je Besonov a ne Skorsezeov
a s obzirom na kalibar filma, mislim da nije gubitak ne pročitati knjigu
sumnjam da može knjiga da te obori s nogu u odnosu na film
Danas sam bas citala kako je taj film los...Nisam gledala, pa ne mogu da dam sud.
Uglavnom kritike De Niru sto se posle glupih Fokerovih, sa čime se slažem, prihvatio i ovoga..mada...po meni i u losem filmu, on je dao maksimum..
Isto i ja, ali se ništa nije promenilo ni sad kad sam matora...A šta ti to čitaš što ne uspevaš da završiš?
Kad sam bila mladja, kad uzmem knjigu, prvo pogledam koliko upravnog govora ima, pa ako nema, odmah zaključim da je neki davež od knjige.
I ja sam ostala kod kuće iz istog razloga, taman da odmorim mozak, dok su se svi ostali rasuli kudkoji. Međutim, i juče i danas sam imala posete, tako da sam malo bila sama. Sad očekujem muža, on sutra radi...Bila prognoza da će biti loše vreme, pa mnogi nisu nigde otišli (uključujući i mene), a ono bilo ok. Mislim, uglavnom bez kiše.
A šta ti to čitaš što ne uspevaš da završiš?
Kad sam bila mladja, kad uzmem knjigu, prvo pogledam koliko upravnog govora ima, pa ako nema, odmah zaključim da je neki davež od knjige.
Kerefeko, kakvo je bilo jagnje? (Čitala sam par dana unazad, pa našla da ste planirali da vrtite jagnje.)
Bila prognoza da će biti loše vreme, pa mnogi nisu nigde otišli (uključujući i mene), a ono bilo ok. Mislim, uglavnom bez kiše.
Jao, kako je kod tebe lepo i uzbudljivo. Nek ti je sve sa srećom, da sve lepo proslavite i živite u slozi i ljubavi do kraja života.
- - - - - - - - - -
I da imate puno dece i veliku biblioteku. (moram da se držim teme)
Kod tebe je baš, baš"Decaci" su se toliko izvestili da je ovo vec bilo provereno dobro...mada je za svaki slučaj ispeceno brdo roštilja..
Doneta je i ona plasticna korpa za ves puna kiflica sa sirom,a nasla se i torta s jagodama...
Bilo je i kise oko podneva,ali ostali smo napolju,na verandi..
Jako volim kad se okupimo.
A sutra ,ako vreme posluzi,vodimo roditelje i jedne i druge da im saopštimo da je svadba zakazana....
Aha, držimo se teme ko pijan plotaJao, kako je kod tebe lepo i uzbudljivo. Nek ti je sve sa srećom, da sve lepo proslavite i živite u slozi i ljubavi do kraja života.
- - - - - - - - - -
I da imate puno dece i veliku biblioteku. (moram da se držim teme)
Pošto se vi držite teme, ja mogu malo da skrenem...
Moja terasa izgleda genijalno s ulice. Najlepša je trenutno, pošto niko još nije posadio cveće osim mene...
Rekoh li da čitam Arsenijevićev Let?
Prskos će da raste za inat i uprkos svemu. To je mnogo zahvalno cveće.
A tu knjigu Godina smrti Rikarda Reiša ja imam iz onog doba kad su sa Novostima izlazile knjige. Može biti da je to bilo upravo 2004. i nikako da dodje na red. A vidim danas je o njoj pisala i Rajela na Šta ste poslednje pročitali.... moraću i ja da je do'vatim u neko dogledno vreme