skupstinska kafana 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Значи можеш да га бацаш у несвест друже мој....:D

Е Рефке кад ти се завршава третман код бркатог травестита..?

Пије ми се нешто..

Ne lupaj, gospođa je sjajan fizijatar i puno mi pomaže.
Opet tura od dve nedelje, tako da samo negde na topčiderki podnevna varijanta.

Vladane, jer su po tebi svi oni koji neće da prebijaju pedere u stvari-******? :eek:

Наравно да не, ја сам од те педерске контра логике и умишљености да их сви воле и да желе ал не смеју да буду ко они оперисан скроз... те накараде од закључака моје мисли не процесуирају... Богу хвала :)

Vidim ja da te nikad u Mensu nećemo primiti. :(

Ne treba nekoga tući da bi mu rekao da je osoba sa problemom koji treba nekakao rešiti.

Друге су методе код је терапија на аџувану очи у очи, а друга кад се ЈАВНО и масовно промовише содомска болест у ''грађанско'' здравље и обратно...

По СВАКУ цену треба спречити аџуванско шепурење, јер МОРАЛ ЧУВА НАЦИЈУ, А АМОРАЛ ЈЕ УРУШАВА.

Наша је дужност да чувамо нашу нацију од неморала са запада и ту треба применити чак и физичку силу, јер само страхом такво јавно измотавање и наказност укинути и сасећи у корену...

Poslednja izmena:
Ако му ти извлачиш немој и нас бањичане да тераш на то....:mrgreen:

Ми смо фини и мувамо министарке и згодне посланице....

I imate Titov drvored.

64nrq9.jpg

Друге су методе код је терапија на аџувану очи у очи, а друга кад се ЈАВНО и масовно промовише содомска болест у ''грађанско'' здравље и обратно...

По СВАКУ цену треба спречити аџуванско шепурење, јер МОРАЛ ЧУВА НАЦИЈУ, А АМОРАЛ ЈЕ УРУШАВА.

Наша је дужност да чувамо нашу нацију од неморала са запада и ту треба применити чак и физичку силу, јер само страхом такво јавно измотавање и наказност укинути и сасећи у корену...

А шта ћемо у ситуацији Андреја Буљбе?

:hahaha:

Где да погледам? :lol:

А то ти је „ајде да вам одштампамо 50 плаката, али да лепите и наше“ ... :hahaha:

Е делије, делије... :hahaha:

Da pogledaš u šoljicu ili pasulj? Pa fotke koje si postavio. :mrgreen:
Kakve veze imaju zvezdaši sa "elitom" iz vlasti? Uvek su crnobeli bili uz njih, prvo uz SPS, pa sad uz... SPS i DS.

RAMBOOOOOOOOOO!!!
KAKAV CAR!!!

Da pogledaš u šoljicu ili pasulj? Pa fotke koje si postavio. :mrgreen:
Kakve veze imaju zvezdaši sa "elitom" iz vlasti? Uvek su crnobeli bili uz njih, prvo uz SPS, pa sad uz... SPS i DS.
Хехехе... да, да...
ДС или ДС? :mrgreen:
Одох да окупам мог гробара. Поздрав за момке који навијају за клуб девојачких боја. :lol:
Жив био, велики му парст’о!

dobro vece dragi moji ..heheeh ko bi reko od hrvata
dobri judi kolegice i kolege ..deca i ostali perderi :)

samo da vas pozdravim ..
sve promatram iz kuta uz casu zlahtine .. i u srcu malo ...:rumenko:

i ramisljam jel su moji prijatelji popusi mnogo ili malo ..

:bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back