vladeks
Ističe se
- Poruka
- 2.320
paz samo da obuces cipele srazmerne visini sume koje u bajkama sanjas...![]()
za pokretne stepenice mi nisu potrebne ni cipele,neki ne mogu da ih koriste ni u sprintericama

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
paz samo da obuces cipele srazmerne visini sume koje u bajkama sanjas...![]()
za pokretne stepenice mi nisu potrebne ni cipele,neki ne mogu da ih koriste ni u sprintericama![]()
jok to je ono za laz i duzinu nogu al sad cemo da se osvrnemo samo na cipele... firma je kolega zero iliti nula.... da nesto vredi prodavala bi u italiji a tamo nista ne proizvode... bice ko sa puntom sto cemo da ga izvozimo u rusiju, kolko ono bese 200.000 komada godisnje
tako i moja pokojna baba moze da posluje kad ti neka budala da zemlju tj. plac, hangare, ti doguras masine i jos ti plati za svakog radnika po 10 do 20 soma evra.... to bome niko u svetu ne radi i zato treba podrzati naseg predsednika sto pomaze rast propalih italijanskih firmi![]()
Analitičar Slaviša Orlović smatra da je Tadić doneo hrabru odluku, bez kalkulisanja, u interesu većine građana, omogućivši da se tokom ove godine ne ulazi dva puta u kampanju.[/COLOR]
dobro se nije ufatio za pevca!![]()
![]()
Tragedija ovog naroda je što u velikoj većini slučajeva ,na izborima ne bira ono što je dobro već ono što je manje zlo. Tako da i ovi izbori neće doneti nikakav bitan pomak na bolje, već samo kozmetičku promenu postojeće situacije. A situacija je takva da je "očajna" možda ponajbolji pridev koji bi ju opisao.
ДАНАС МИ ЈЕ ДИВАН ДАН, ЈЕР ЗНАМ ДА МИ ОН ВИШЕ НИЈЕ ПРЕДСЕДНИК, НИТИ ЋЕ ИКАДА ВИШЕ БИТИ !!!!
Желим вам пријатан пролећни дан уз необичну и лепу руску песму пуну љубавног набоја.... Меладзе и Бојарскаја.
Za koga ćeš glasati kad se izbor svede na Nikolić - Tadić ?![]()
Baš ti i tvoji radikali ćete obezbediti sigurnu ponovnu pobedu Tadiću. Žao mi vas je jer vi to nikada nećete shavtiti.![]()
Јеси ли ти мене помешао са никим.....? Ја свког дана гласам за Тому !!!!
Мислим да ће СНС имати око 40% гласова а Николић ће коначно победити Тадића на председничким изборима.
Радикали су активни само на овом форуму.... они неће имати више од 7% гласова.
У другом кругу, ако у њега не уђе кандидат СРС, гласам за Бориса Тадића.И сви радикали које познајем ( а познајем их веома много) тако ће исто гласати.
НиТо сигурно остаје без једног значајног дела гласова које је имао на прошлим председничким изборима и по трећи пут ће изгубити од Тадића што ми је веома драго.
Џаба се напредњаци радују што је Тадић дао оставку.
Za koga ćeš glasati kad se izbor svede na Nikolić - Tadić ?![]()
Baš ti i tvoji radikali ćete obezbediti sigurnu ponovnu pobedu Tadiću. Žao mi vas je jer vi to nikada nećete shavtiti.![]()
ДС је сакрио прошлонедељно истраживање који је радила нека британска фирма.
Забрањено је и у штампаним медијима објављивање истог на коме се види значајан пад популарности жутих.....
Да су председнички избори у децембру, могли би дуже да сањате о победи Николића.
Овако, за мало јаче од месец дана ваши снови ће се претворити у ноћну мору, јер
СНС ће се после неуспеха превасходно на председничким изборима поцепати на "томину" и "вучићеву" странку.
Ја за никог не "радим", ја отворено кажем да ћу да гласам за Бориса Тадића, односно против радикалског отпадника ако у други круг не прође Александар Мартиновић, кандидат СРС. За било кога у другом кругу бих гласао али не бих за отпадника који је избачен из странке којој припадам. Мислим да је то логично и не знам чему чуђење. На пример, кад би се, хипотетички говорећи, у другом кругу нашли Чеда Јовановић и радикалски отпадник, ја би за Чеду гласао.MI smo znali da su radikali saradnici Borisa Tadica, ti samo potvrdjujes ali po onoj: Drz'te lopova...
Glasaj, neka radikali obezbede Tadicu jos jednu pobedu, izdrzacemo i to, mnogo je ovaj narod propatio pod svim i svacim, prezivece BoTu i Seselja...
Da li se dzaba bilo ko raduje (osima radikala i zutih im prijatelja) to cemo videti, ne bih ja bila bas tako sigurna ali mi je drago da konacno priznate da radite za Borisa Tadica. Ovo cu da prenesem nekim svojim prijateljima, koji u kuci imaju jos ponekog radikala![]()
Ја за никог не "радим", ја отворено кажем да ћу да гласам за Бориса Тадића, односно против радикалског отпадника ако у други круг не прође Александар Мартиновић, кандидат СРС. За било кога у другом кругу бих гласао али не бих за отпадника који је избачен из странке којој припадам. Мислим да је то логично и не знам чему чуђење. На пример, кад би се, хипотетички говорећи, у другом кругу нашли Чеда Јовановић и радикалски отпадник, ја би за Чеду гласао.
У другом кругу, ако у њега не уђе кандидат СРС, гласам за Бориса Тадића.
И сви радикали које познајем ( а познајем их веома много) тако ће исто гласати.
НиТо сигурно остаје без једног значајног дела гласова које је имао на прошлим председничким изборима и по трећи пут ће изгубити од Тадића што ми је веома драго.
Џаба се напредњаци радују што је Тадић дао оставку.
Jaka stranka i vi radikali,cuj, ako kandidat SRS-a ne udje u drugi krug
radikali glasaju za Tadica.Vi radikali od kada je Seselj u hagu nemate mozak,
Seselj je bio alfa i omega vase stranke.Vi bez njega lutate dezorjentisani
lupajuci glavom od beton kao da ste slepi.Stvarno ste pukli.