РАСПАД ДРЖАВЕ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
24.201
Пре 15-АК минута на "Јавном сервису европске Србије" иде "трчећа" трака која нас обавештава да је држава "одлучила да, поред 15.и 16.фебруара и 17.буде нерадни дан." Такође, ни школе неће радити до 17.фебруара.
Дакле, "држава" не може да обезбеди нормално функционисање живота недељу дана на температури од минус 10 степени...Сећамо се времена када је "трула" Југославија без проблема функционисала и по два месеца када су зиме биле јаке а ледени дани скоро бесконачни.
За ову државу снег и лед усред зиме и ниске температуре су елементарна непогода у рангу цунамија...
Страшно! Брука и срамота...

За политичаре не постоји брука и срамота.Они су покрали,опљачкали и уништили све за ових 11 година,уместо да развијају индустрију и граде електроенергетска постројења.Сви они,редом су само обични глупи лопови.

Poslednja izmena:
Не знају више где бију. Занима ме како ће се завршити цела прича, дал ће бити америчко, муслиманско или београдско пролеће.
Знају, знају..."демократским" продуженим пендрецима по бубрезима и јетри...:D

Како неко неписмен као он може да помогне било коме осим себи и својо фамилији?

Толико си постова напуцао овде а да појма немаш о политици!
Колико ја знам Томислав Николић је дипломирани правник са великим парламентарним а богами и државничким искуством!

Колико ја знам Томислав Николић је дипломирани правник са великим парламентарним а богами и државничким искуством!
Не,није чак успео ни да купи све испите на правном.

Пре 15-АК минута на "Јавном сервису европске Србије" иде "трчећа" трака која нас обавештава да је држава "одлучила да, поред 15.и 16.фебруара и 17.буде нерадни дан." Такође, ни школе неће радити до 17.фебруара.
Дакле, "држава" не може да обезбеди нормално функционисање живота недељу дана на температури од минус 10 степени...Сећамо се времена када је "трула" Југославија без проблема функционисала и по два месеца када су зиме биле јаке а ледени дани скоро бесконачни.
За ову државу снег и лед усред зиме и ниске температуре су елементарна непогода у рангу цунамија...
Страшно! Брука и срамота...

Lupaš...

Kad je to i po dva i pomeseca bio konstantni minus u Jugoslaviji???

Наравно српско, на челу са Томиславом Николићем као лидером промена!

За твоју информацију,
када хоћеш негде да се попнеш.................тражиш степенице које иду...........где иду..............ИДУ ГОРЕ!

Dobro dva...

Kad je to bilo?

Рецимо 1985., када је на Пештеру измерено -40, вероватно у Београду није било +15...
Сваке, али сваке зиме, целог зимског распуста као клинци смо износили мале голиће на лед Савског језера или на канале поред Дунава и играли хокеј...Замисли онда колико је дебео тада био лед и колико је "минусних" дана потребно да се он створи и још одржи?
А деда ми је причао да су зиме раније биле толико оштре да су сватови са све кочијама прелазили из Београда у Крњачу преко Дунава.
А нико никада није проглашавао ванредно стање због хладне и снежне зиме...и ишли смо редовно у школу.

Рецимо 1985., када је на Пештеру измерено -40, вероватно у Београду није било +15...
Сваке, али сваке зиме, целог зимског распуста као клинци смо износили мале голиће на лед Савског језера или на канале поред Дунава и играли хокеј...Замисли онда колико је дебео тада био лед и колико је "минусних" дана потребно да се он створи и још одржи?
А деда ми је причао да су зиме раније биле толико оштре да су сватови са све кочијама прелазили из Београда у Крњачу преко Дунава.
А нико никада није проглашавао ванредно стање због хладне и снежне зиме...и ишли смо редовно у школу.

Pa dobro sad, nekad su u Srbiji ziveli Srbi, a danas sa svim graDZanima i EUropljanima....gospoda je to, nije navikla na sneg, a jos u februaru, ma ajdeee :D

Sunce ti, kakva tema... To da se ne radi 17-og je pametna odluka, kad su vec sreda i cetvrtak neradni dani i kad je problem sa zalihama el. energije... Ova vlast je toliko suplja da covek ne zna koju "rupu" pre da izabere pa da raspali po njoj, a vi izabrali odluku koja je na svom mestu... :neutral:

Nemojte da napadate Tomu, moze da odluci da strajkuje gladju sedeci na nekom stiroporu po ovom mrazu dok mu se forumasi Krstarice ne izvine... :lol:

Apsolutno se slažem.

До пре 20-АК година, градске службе су у Београду, редовно чистиле снег у граду, товарили га на камионе и одвозили ван града. Када би дошли топлији дани, Београд би био чист и сув, без бљузгавице, баруштина од прљавог снега и блата...:)

A to si išo brzo da izguglaš?:lol:

Lažovčina si teška...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back