Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Posle TCM nijedan drugi slešer nije ni potrebno gledati. U tom filmu je žanr dosegao maksimum... Šta maksimum? Dirakovu funkciju!

@cole1: Uvek je pametno odgledati i original i rimejk, pa u onome što je izbačeno videti zašto je original morao biti... učinjen bezbednim za konzumaciju. Bar meni je uvek zabavno to da vidim. Evo, skoro sam gledo rimejk Body Snatchera sas Nikol Kidman.

Nekako imam osecaj da su ti stariji mnogo bolji ali cu verovatno pogledati rimejk za 5-meseci kad malo zaboravim radnju :mrgreen:.

872_the-descendants02.jpg

Ko je ovom filmu dao oskara???i zasto ima toliko visoku ocenu?i da li sam ja onda retardirana kad nisam uvidela to nesto carobno i fantasticno u filmu???Dosadan je,usporen,a scene kada se ljudi obracaju polumrtvoj zeni su mi do te mere pateticne,da sam pozelela da ja budem u komi,da ne moram da gledam dalje "razvoj" price...
3/10

http://www.imdb.com/title/tt1229238/

220px-Mission_impossible_ghost_protocol.jpg

Možda i najbolji od dosadašnjih filmova sa agentom Itanom Hantom.Priča standardna,bondovska,ali bez posebno neočekivanih zapleta i obrta.Ovaj film je bolji od prethodnih po efektima kao i nekim zaista spektakularnim kaskaderskim scenama.
Zanimljivo da se i u ovom filmu spominju "Serbian terrorists" :lol: Postali smo strašilo za zastrašivanje na globalnom planu .
Uglavnom glup film,ali odličan vašar sa vatrometom boja i dosta skečeva.Pa ako niste u rapoloženju za neku dubinu, nego površnu zabavu,ovo je odličan izbor.

Ko je ovom filmu dao oskara???i zasto ima toliko visoku ocenu?i da li sam ja onda retardirana kad nisam uvidela to nesto carobno i fantasticno u filmu???Dosadan je,usporen,a scene kada se ljudi obracaju polumrtvoj zeni su mi do te mere pateticne,da sam pozelela da ja budem u komi,da ne moram da gledam dalje "razvoj" price...
3/10

Nisi jedina kojoj je ovaj film smorcuga...
Kako je ovaj film usao u kombinaciju za Oskara da mi je znati?! :roll:

3/10

Isto mislim da je film precenjen. Dala bi mu 6/10. George Clooney je glumio ispod proseka i bio nominovan za Oskara skoro i pobedio. Prosto neverovatno.
Film je mozda caroban za tinejdzera ili tipicnog amerikanca ali meni je bio sasvim prosecan.

Isto mislim da je film precenjen. Dala bi mu 6/10. George Clooney je glumio ispod proseka i bio nominovan za Oskara skoro i pobedio. Prosto neverovatno.
Film je mozda caroban za tinejdzera ili tipicnog amerikanca ali meni je bio sasvim prosecan.

george je glumio ok,ali daleko od toga da treba biti nominovan...a jos kad sam ga videla u filmu koliko nema autoriteta nad onom decom ( iako je to samo film,ne stvarnost ) zestoko sam se iznervirala :D

Mislim da je Clooney ok glumac (dobro nije u top 25) ali da je bas tu bio najgori do sada. Zato sam napisala da je glumio ispod proseka.. :)
Kad pomislis Clooney je skoro pobedio, a Michael Shannon nije ni bio nominovan za Take Shalter i ako je bio 100x bolji od Clooney-a... ili Christopher Waltz : Carnage?
Covek ne treba da bude profesionalni kriticar da vidi kolika je razlika... jos malo pa cemo gledati Oskar ceremoniju samo zbog haljina...

Mislim da je Clooney ok glumac (dobro nije u top 25) ali da je bas tu bio najgori do sada. Zato sam napisala da je glumio ispod proseka.. :)
Kad pomislis Clooney je skoro pobedio, a Michael Shannon nije ni bio nominovan za Take Shalter i ako je bio 100x bolji od Clooney-a... ili Christopher Waltz : Carnage?
Covek ne treba da bude profesionalni kriticar da vidi kolika je razlika... jos malo pa cemo gledati Oskar ceremoniju samo zbog haljina...

meni je clooney uvek bio ok :) nikad nista spektakularno.....e take shelter nisam gledala,ali waltz je sjajan glumac i daleko bolji od clooney-a...a sto se oskara tice,odavno je izgubio na znacaju

vdpyz7.jpg

Film o mancesterskoj sceni 80-tih, aproksimativno, kroz pricu tonya wilsona - novinara, vlasnika izdavacke kuce i jos svasta nesto...
Gomila kul dijaloga, al to je valjda kombinacija britanske kinematografije i teme filma. Gotivni su ovakvi filmovi o radjanju i razvitku subkulture, ili u ovom slucaju muzicke scene na odredjenom podrucju... Od dolaska sex pistolsa u mancester preko vremena joy divisiona do happy mondaysa i new ordera i cak kako tony wilson kaze u jednom trenutku radjanja rave kulture. Odlicno uradjena prica plus sjajan soundtrack sa naglaskom na joy division... ocena 9

meni je Control bio dobar. Kad uzmete za cinjenicu da je domacinska knjiga " Dodir Iz DALJINE" bio predloska, sve bude jasno. Kao da jiu je moja baba pisala . Antoan Corbijin je iz tog djela izvukao maksimum- predao se atmosferi i muzici...kao sto i treba...A i nije mogao nac boljeg glumca i najbolji je reziser za taj film sto je mogao bit' ....

walk in silence...don't walk away...in silence...:lol:

enivejz, ovo cu da gledam

meni je Control bio dobar. Kad uzmete za cinjenicu da je domacinska knjiga " Dodir Iz DALJINE" bio predloska, sve bude jasno. Kao da jiu je moja baba pisala . Antoan Corbijin je iz tog djela izvukao maksimum- predao se atmosferi i muzici...kao sto i treba...A i nije mogao nac boljeg glumca i najbolji je reziser za taj film sto je mogao bit' ....

walk in silence...don't walk away...in silence...:lol:

enivejz, ovo cu da gledam

Ovo ona divljakuša iz GOT?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back