- Poruka
- 2.425
Cenim da cicu mnogo zabole za sve to...
Mene bi zabolelo, ali njegov problem...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cenim da cicu mnogo zabole za sve to...
![]()
Ova dve policajca ne mogu da udrze jednog coveka!
@tema
Pa mislim da nemaju pravo do ove mere da ga maltretiraju. Trebalo je odmah da mu stave lisice na ruke i mirna backa.
Ne zaboravi da taj čovek drži nož u ruci....
Kao i korupcija i burazerska ekonomija i zaposljavanje po partijskoj pripadnosti.
Аха ... а оно нису били криминалци и рекеташи?
Обрати пажњу![]()
Mene bi zabolelo, ali njegov problem...
Свим "људима" који пљују овог јадног старца јер је извадио нож да се одбрани од плаве стоке желим судбину овог старца... Желим им своје 80те године проведу продавајући јаја на улици да би преживели ...
Иначе не брину мене буделе који серу по јадном старцу...свесан сам ја да има свакавких љиди као и људи иза којих којих су разноразне невладнине организације за "не српска" права који само вребају прилику да серу по Србима како би уништили морал народу.... Оно што је мене као младог Србина срамота је да је први човек који се дигао против квислиншке полиције је човек од 80 година... Човеку од 80 година нису дали да ради и он се сам успротивио а нас скоро милион младих седимо и чекамо посао или бежимо да градимо стране земље ! ...
Tako je...
Ali imaš dva načina da se boriš protiv toga....
Jedan je da prijaviš to, a drugi je izborima....![]()
Naravno da bi kad bi izgubio beneficije koje ces svejedno izgubiti kad rezim padne. Cica nema nista a ko nema nista i ne strepi mnogo sta ce da izgubi... Ionako ce vas to kostati fotelja jer vecinu gradjana ste doveli u takvu situaciju.
Свим "људима" који пљују овог јадног старца јер је извадио нож да се одбрани од плаве стоке желим судбину овог старца... Желим им своје 80те године проведу продавајући јаја на улици да би преживели ...
Иначе не брину мене буделе који серу по јадном старцу...свесан сам ја да има свакавких љиди као и људи иза којих којих су разноразне невладнине организације за "не српска" права који само вребају прилику да серу по Србима како би уништили морал народу.... Оно што је мене као младог Србина срамота је да је први човек који се дигао против квислиншке полиције је човек од 80 година... Човеку од 80 година нису дали да ради и он се сам успротивио а нас скоро милион младих седимо и чекамо посао или бежимо да градимо стране земље ! ...
Samo opusteno,smejao se tako i Dragoljub Milanovic pa je dobio po pichki... Zelim vam mnogo goru sudbinuHahahahaha...
jel ima neki smajli kako se smeje i češa mooda?
Samo opusteno,smejao se tako i Dragoljub Milanovic pa je dobio po pichki... Zelim vam mnogo goru sudbinu
Skupila se rezimska ekipa,odradjuje dnevnice... Neki 'leba mora da se jede...
Dragoljub je napestio ljude da izginu... I to svoje kolege...

Koji si ti očajnik... Ja ovo radim iz zadovoljstva, bate...![]()

Ma kakvi, ne radimo do 9. januara.
Ovo je iz zadovoljstva