Teokratski nacin ratovanja u korist Bozju?

Nešto si opet pomešao. Rugala se tikva loncu... da su mu velika usta.

A ovo što ti navodiš, to ti je iz druge priče. Daklem, pošla četer lovca u lov, al jedan bio bez oružja, a trojica zaboravili puške. I ondak, loveći, jednog zeca ne uhvate, a tri im pobegnu. I vrate se kući. I tamo nađu tri razbijena lonca i jedan bez dna. Pa oderu onog zeca što ga nisu uvatili i skuvaju ga u loncu bez dna, pa se siti najedu. :lol:

To i dalje ne znači da u šupljem loncu ne može zagoreti tikva, koja je manja od lonca, niti da može zagoreti tikva koja je veća od lonca. :)

Kako nije bilo?
Papa je svo evropsko bogastvo prikupio sebi.
A iz straha od boljih genija od njega na svim poljima, sve pobio.
Jes ti to došao da meni plačeš na ramenu da je papa Inc. nedodirljiva monopolistička korporacija i da vam svedoci kradu lavovski komad tržišta. Baš si našao! :hahaha1:

U svakom slučaju, da znaš da da ni subotari ni svedoci kod mene nemaju prođu. Ko se zezne u proročanstvu nema kredibilitet da mi proda bilo šta. Mada priznajem da sam svedocima više naklonjen jer njihove publikacije bolje gore od vaših, pa mi lakše da potpalim vatru. :lol:

Ovo nije borba protiv konkurencije.

Bila bi borba da sam rekao neistinu.

Ovo je tema kao i svaka druga, samo sto su ljudi po ovom pitanju neupoznati.

Ovo im je orudje u rukama gde mogu sami da se uvere u buducnosti kada imaju kontakt sa svedocima, kada obrate paznju.

A kada ovo neznaju nemogu da obrate paznju.

Svedoci su svesni da im je ovde klizavo tlo i nesmeju ni da se jave.

tumblr_llyic63Ljz1qde33io1_500.gif

Ne napadam nikoga Cinteza, nego govrim istinu i cinjenice, takle stvari se dogadjaju i treba znati kakvim prevarama se sluze.

Svako ko se sluzi takvim stvarima treba biti razotkriven.

Ti ovde pokazujes svoj karakter.

Ne svidja ti se sto sam ti cesto iznosio protiv dokaze na tvoje evolucionisticke neistine.

Sada bi da se svetis.

Jadno.
Ja mogu da se skoncetrisem na tebe u buducnosti, pa neces biti srecan veruj mi.

Interesantno je da nemas ni reci komentara na one koji su stvorili mracni vek i nisu dozovlili nikome da postoji bilo da je to nauka ili religija, osim oni sami???????????
A sta je sa naukom, kada je ona procvetala???

Nismo mi subotari juce nastali.-
I Adam i Eva su bili subotari. Njima je data subota.

Tako se dovrši nebo i zemlja i sva vojska njihova. 2 I svrši Bog do sedmog dana dela svoja, koja učini; i počinu u sedmi dan od svih dela svojih, koja učini; 3 I blagoslovi Bog sedmi dan, i posveti ga, jer u taj dan počinu od svih dela svojih, koja učini;
1 Mojsijeva 2.

Poslednja izmena:
Ja_sigurno_znam
(magistar)
20. decembar 2011. u 10.46
Meni je malo nezgodno ali sve je to tačno. Kažem nezgodno kao bivšeg clana Raselovih svedoka, jer sam nazalost dugi niz godina proveo i izgubio u toj organizaciji vešto smišljenoj za šišanje svakog ko im pristupi.

Hvala Bogu da smo se izvukli na vreme, iako je bilo izuzetno teško, bili smo pod stalnim pritiskom, ucenama, pretnjama, pa je jednom prilikom morala čak i policija da reaguje da bi nas zastitila od predsednika udruzenja koji je skocio i hteo udariti moju ženu, cerku i sina.
Bilo prošlo i nikad se ne ponovilo.

Ne svidja ti se sto sam ti cesto iznosio protiv dokaze na tvoje evolucionisticke neistine.
Sada bi da se svetis.
Jok, bre! :D
Meni se baš sviđa šta ti ovde pišeš. Na primer ovo:

Nismo mi subotari juce nastali.-
I Adam i Eva su bili subotari. Njima je data subota.

Jako zabavno. Jer onda... Adam i Eva bili su i prvi Jehovini svedoci.

Razumeš ironiju? :lol:

Ljudi dozovite se pameti (ako je to ikako moguće). :gace:
NEMA GA, ponavljam NEMA TOGA verskog vođe koji nije čačkao po Bibliji. Najnoviji skorašnji primer je ona lepa crvena Biblija vladike šabačko-valjevskog Lavrentija. On tvrdi da ju je ekavizirao, ali je menjao i neke stihove, zbog toga sem je prodao na Limundu i koristim neku staru od pre 100 god, a i nju je neko menjao.
Dokaz: A od vremena Jovana Krstitelja do sad carstvo nebesko na silu se uzima, i siledžije dobijaju ga. (Mat. 11:12)
A od dana Ivana Krstitelja do sada kraljevstvo nebesko silom se probija i siloviti ga grabe.
A od vremena Jovana Krstitelja do sad carstvo nebesko na silu se uzima, i podvižnici dobijaju ga.(ovo podvižnici je Lavrentijeva "inovacija") :per:

Ovde ne govorimo i pojedinim slucajevuma.
Ja tebi govorim o slučajevima od nastanka Biblije do danas. Prvo se mućkalo sa kanonima SZ , tj. koje su knjige "bogonadahnute" a koje nisu, pa kad su to nekako rešili (glasanjem) onda su počeli pomalo pisati NZ, pa onda opet svađa oko kanona NZ, pa posle toga kad je kanon zaključen i nisu se mogle doturati nove knjige u njega počeli su prekrajati stare i dopisivati, vaditi...u cilju dnevne politike. Tako to traje do danas. Bibliju ne možeš naučiti, možeš samo pokušati da shvatiš njen Duh. Ako uspeš da shvatiš biblijski duh onda možeš funkcionisati kao vernik koji veruje u Boga a ne u neke spise i popa koji ih tumači za tebe. Ja sam lično uhvatio našeg pastora kako jedno isto poglavlje dva puta tumači različito sa ciljem da podrži neko svoje mišljenje koje veze nema sa pameti.
Moj razgovor sa subotarom:
-Zašto ne jedeš svinjsko meso?
-Bog je Mojsiju rekao da je to prljavo, neću da se prljam.
-Je li Isus rekao da ne prlja čoveka ono što ulazi nego što izlazi.
-jeste
-zašto onda ne jedeš svinjsko?
-jeste
-jeste
-Je li Isus rekao da ne prlje čoveka ono što ulazi nego što izlazi.
-jeste
Njegov um je upao u programersku petlju kao bag kad programiraš i uvek se vrti u krug. :roll:

Prilicno si preterao sa svojim izjavama.
Nista se nije muckalo nego se vodila borba.

Borba izmedju nsila tama i sila svetla...

Borban izmedju Hrista i sotone

Djavolu smeta Bozja rec i hteo je da sve zivo moguce postane deo kanona.

Bog se postarao da se nejgova rec sacuva i da u nju udje ono sto je autenticno.

Kaos to je Bog sacuvao Noja i njegovu porodicu, tako je sacuvao i njegovu rec.

Koja nam danas stoji kao svetionik i svedocanstvo istine!!!!!

Njegov um je upao u programersku petlju kao bag kad programiraš i uvek se vrti u krug. :roll:

Odlično zapažanje, a tako biva, kada se ima više istina, a ne samo jedna, pa onda čovek, tj. program bira istinu koja mu više odgovara.
Istio sam primetio da neki ljudi koriste Stari Zavet kada im odgovara, a kada im odgovara Novi Zavet, onda koriste njega.
A ne može i oko za oko i ko Tebe po jednom, okreni mu i drugi obraz, ne može i vuk sit i ovce na broju.
To može samo kod onih koji se prave blesavi da su ovce na broju, kada je vuk sit.

Odlično zapažanje, a tako biva, kada se ima više istina, a ne samo jedna, pa onda čovek, tj. program bira istinu koja mu više odgovara.
Istio sam primetio da neki ljudi koriste Stari Zavet kada im odgovara, a kada im odgovara Novi Zavet, onda koriste njega.
A ne može i oko za oko i ko Tebe po jednom, okreni mu i drugi obraz, ne može i vuk sit i ovce na broju.
To može samo kod onih koji se prave blesavi da su ovce na broju, kada je vuk sit.

Može biti i vuk sit i ovce na broju. To bude kad vuk pojede čobana, pastira, pastora, jereja... :mrgreen:

Back