Зашто нас Швабе вековима окупирају и убијају!

Шта чекамо да нам Швабе опет побију децу

• Европа нема алтернативу

• Ову опцију сами изаберите

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:rotf:..Па, ако ћемо тако онда је и напад на Пољску био договорен јер су обе стране поделиле Пољску.
И шта сада?..Хоћеш и даље да трубиш да је Хитлер прекршио споразум?

Da,Hitler je prekršio sporazum !

Mnogi sada po raznim evropskim i drugim forumuma pokusavaju da naslute snagu EU armije, jednom kada bude profunkcionisala u punom kapacitetu.

Ali nema sumnje bice to mnogo jaka armija.

Na sajtu German-Foreign-Policy se na primer moze naci koncept te armije, bice to jedinstvena armija, vojske zemalja clanica EU bice ukinute.

Na engleskim forumima provejava strah da ta armija ne deluje protiv Britanije, jedan mali primer:

He's afraid a mighty EU army under a EU dictator will occupy Britain and force their will on them.

Nemci nikada neće da promene narav.
To je njihov čip i sa tim se rađaju....
Zato ih zovu ratničkom nacijom.

Zlo se ne može iskoreniti već se manje ili više uspešno zamaskira...velika istina.

A kad bi opet zaratili :

Bez trunke griže savesti bih ih potamanila kol'ko god više mogu , a da se ne osvrnem ...uostalom identično kako su i moji hrabri preci radili, sa svim izdajnicima i zverima u ljudskom obliku.

Zlo se ne može iskoreniti već se manje ili više uspešno zamaskira...velika istina.

A kad bi opet zaratili :

Bez trunke griže savesti bih ih potamanila kol'ko god više mogu , a da se ne osvrnem ...uostalom identično kako su i moji hrabri preci radili, sa svim izdajnicima i zverima u ljudskom obliku.

Ti imas neku bolest uma. Garant :D

A kad bi opet zaratili :

Tako bih isto i ja radio.
Idem šorom - svojim poslom.
A,ovi Nemci,ugursuzi,me prate.
Ja vadim atomske bombe iz džepova....
Bacam preko glave i ne osvrćem se !
Na kraju šora,nonšalantno,onako ispod obrva k'o Klerk Gebl,
osmotrim situaciju.
Čisto da se informišem....
Nigde nikoga !
Svi potamanjeni - k'o bubaŠvabe !
I,rešen problem sa militaristima.
Mrtvi su za stalno....

A kad bi opet zaratili :

tvoji preci su to radili,samo i iskljucivo nad zarobljenicima......u borbi ste vatali bezaniju,rusili mostove pa ih opet prelazili,ofanzive nazivali pobedama,kad biste uspeli da klisnete iz obruca i slicno.....nemoj ti i 6. licka da pricate o tamanjenju...uistinu,mora se priznati da ste se licani,borili hrabro na drvaru,to stoji...inace.....sve ostalo,samo ubice zarobljenih nemaca i srbijanskih civila (predratne gospode)

Tako bih isto i ja radio.
Idem šorom - svojim poslom.
A,ovi Nemci,ugursuzi,me prate.
Ja vadim atomske bombe iz džepova....
Bacam preko glave i ne osvrćem se !
Na kraju šora,nonšalantno,onako ispod obrva k'o Klerk Gebl,
osmotrim situaciju.
Čisto da se informišem....
Nigde nikoga !
Svi potamanjeni - k'o bubaŠvabe !
I,rešen problem sa militaristima.
Mrtvi su za stalno....

grofe.....a da pocnes sa ljubavnom prozom za promenu,vise bi ti lezalo od ratnih biltena;)

Mnogi sada po raznim evropskim i drugim forumuma pokusavaju da naslute snagu EU armije, jednom kada bude profunkcionisala u punom kapacitetu.

Ali nema sumnje bice to mnogo jaka armija.

Na sajtu German-Foreign-Policy se na primer moze naci koncept te armije, bice to jedinstvena armija, vojske zemalja clanica EU bice ukinute.

Na engleskim forumima provejava strah da ta armija ne deluje protiv Britanije, jedan mali primer:

He's afraid a mighty EU army under a EU dictator will occupy Britain and force their will on them.

Migel, glavna slabost te armije je u tome sto ce biti sastavljena od razlicitih nacija, vera, grupa naroda... Imaju oni naoruzanje ali ipak, nije isto kad na jednoj strani imas vojsku jednog naroda, u kojoj svi pojedinci znaju da se bore za istu stvar, imaju istu istoriju, kulturu, tradiciju, a na drugoj vojsku sastavljenu od pojedinaca koje jedino spaja materijalni interes a sve ostalo im je razlicito. Ne kazem da ce to biti slaba vojska ali ne treba precenjivati njenu moc. A i sam kazes da Britanci vec predstavljaju problem.

Migel, glavna slabost te armije je u tome sto ce biti sastavljena od razlicitih nacija, vera, grupa naroda... Imaju oni naoruzanje ali ipak, nije isto kad na jednoj strani imas vojsku jednog naroda, u kojoj svi pojedinci znaju da se bore za istu stvar, imaju istu istoriju, kulturu, tradiciju, a na drugoj vojsku sastavljenu od pojedinaca koje jedino spaja materijalni interes a sve ostalo im je razlicito. Ne kazem da ce to biti slaba vojska ali ne treba precenjivati njenu moc. A i sam kazes da Britanci vec predstavljaju problem.

Ne potcenjuj EU armiju, ona moze postati najsnaznija oruzana sila na svetu, ima potencijal, kapacitete, tehnologiju, industriju, ljudstvo.

A ako mnogo volite Britance budite na njihovoj strani.

Samo da ne bude na pogresnoj strani.

A kad bi opet zaratili :

Исто као ја потпуно исто би их потаманила па макар ме стрељали после тога .Мука ми је више од вековне потребе Швапских окупатора да се шепуре на нашој земљи да нашу децу бодљикавом жицом опасују.ДОСТА ВИШЕ ШВАПСКОГ ТЕРОРА!

Само драга моја другарице и данас ратујемо и данас су окупатори на нашој земљи ,Исти они Швапски терористи и убице и поново нас бодљикавом жицом опасују и на нишану држе нашу децу

Исто као ја потпуно исто би их потаманила па макар ме стрељали после тога .Мука ми је више од вековне потребе Швапских окупатора да се шепуре на нашој земљи да нашу децу бодљикавом жицом опасују.ДОСТА ВИШЕ ШВАПСКОГ ТЕРОРА!

Само драга моја другарице и данас ратујемо и данас су окупатори на нашој земљи ,Исти они Швапски терористи и убице и поново нас бодљикавом жицом опасују и на нишану држе нашу децу

А сад озбиљно. Због таквих усијаних глава као што је твоја су нас и убијали.

А сад озбиљно. Због таквих усијаних глава као што је твоја су нас и убијали.

Због усијаних глава су нас убијали !Шта је теби друже како си тако заслепљен зар те историја ништа није научила зар си је тако олако заборавио.

Па дедове су ти у логор терали и гасом убијали а ти их браниш.Они никада престали да буду нацисти они су се само преобукли и у томе су им помогли Американци

Због усијаних глава су нас убијали !Шта је теби друже како си тако заслепљен зар те историја ништа није научила зар си је тако олако заборавио.

Па дедове су ти у логор терали и гасом убијали а ти их браниш.Они никада престали да буду нацисти они су се само преобукли и у томе су им помогли Американци

Они који радили против опстанка беле расе и заслужују логор!

Они који радили против опстанка беле расе и заслужују логор!

Е пријављен си за ову промоцију фашизма али наравно нећеш бити кажњен јер многи овде би да лижу гузу Швабама и ако су им дедове у логоре ,конц логоре терали и убијали.Срам вас било!

И није било никакве беле расе све се радило за Швабију и не знам ко ти је толико помутио мозак .Нико за Швабе није био битан осим њих самих.Отиђи сада у Швабију и кажи да си Србин ако си уопште Србин па да видиш погледе мржње и отворене мржње коју ће показати према теби .

И молим те склони слику тог часног човека којег изругљујеш својим изјавама

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back